Da li ti jednako laguje i na LOW podesavanjima ? I da li ti je ukljucen vsync. Sa vsync meni u svakoj igri laguje mis i naravno ne samo meni.
Probao sam i na Low laguje ali manje ali je i dalje primetno vsync nisam nasao i ne znam sta je to .... sta mislis da je problem?
ima li neko da je sredio na engleski da se igra ceo dan se zezam i ispizdeh, ne mogu vise, sve radim po uputstvima koja se nalaze po netu, ima li neka caka? ne morate da mi pisete ceo postupak
Ljudi nasao sam bf3 premium za 30 dolara pa me zanima kako ide postupak za pokretanje? ? Drugar bi mi to pazario a mene zanima sta dobijam kada je kupim , samo serial ili ima neka procedura posto sam preko origina uzeo original. Imam sve apdejte jer sam igrao premium sa drugarovog akaunta.
Ovo je tacan postupak: http://www.youtube.com/watch?v=_3pvni7hk7g
Idi u opcije i imas lije vertical sync, da l ije na off ili on ?
Ljudi nasao sam bf3 premium za 30 dolara pa me zanima kako ide postupak za pokretanje? ? Drugar bi mi to pazario a mene zanima sta dobijam kada je kupim , samo serial ili ima neka procedura posto sam preko origina uzeo original. Imam sve apdejte jer sam igrao premium sa drugarovog akaunta.
samo cd key dobijes, ubacis u origin i on automatski skida sve dlc-ove sto su izasli.
Uzeo sam bf3. E sad, kako da stavim da se skida na D, a ne C jer tu nemam memorije
Nervira me sto vecina servera ima samo 3 mape(caspian,kharg,firestorm). Jedva nalazim server sa vise mapa. Pre je bio jedan sa svim mapama,ali presao je na premium
Evo jednog servera sa dosta mapa
=BoS=-01-Band of Shooters
Ja mrzim kad se zaebem pa odem na neki server sa vise mapa i koji mesa modove, odigram dobar conquest Caspian i onda me sokira sa Seinne Crossing Rush.. fuck off.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari