Šta je novo?

Battlefield 3

Može li mi neko reći koliko vam zauzima instalacija BF3-a, pošto meni zauzima oko 19GB, i da li mogu da se brišu neki fajlovi iz instalacije, tipa neku update fajlovi ili nešto slično?
Hvala.

Poslednja izmena:
Meni zauzima 28.9 GB i ne briši ništa.

Meni 17.6. Kontam da je do verzije u pitanju. Ja imam ogoljeni standard.

Razlika je mislim najveca u DLC-ovima. Ja imam sve dok nekih 1GB vise imam zbog RU i ENG jezika a ti fajlovi su teski tako nekih, 800MB.

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da zauzima više od 19gb.

Rece zvanicno covek iz EA. :laugh:
Osim ako naravno nemas DLC've / Premium.
U tom slucaju zauzima vise...
bf3.jpg

27.8gb

Kao da je MMO neki a ne FPS.. Inače igrao sam preksinoć posle 11 meseci, ili se meni čini ili na public serverima (ne znam kako drugačije da ih nazovem) su gori igrači nego što su pre bili. Igrao sa ortakom TDM, bili ubedljivo prvi u 5 partija, skoro identičan skor. UK server.

Pozdrav svima.Jel znate gde ima da se kupi najjeftinije Battlefiled 3, znaci samo originalna igra?

Posle reinstaliranja igre šurak ima problem. Oružje sene pojavljuje samo nišan i ne može da puca !?!? Nekad je normalno kad udje na server ali obično posle respawn-a se ponovo pojavi. Da li je neko imao ovaj problem? Našao sam par linkova o tome ali nikakov konkretno rešenje.

e sad, ovo sto cu ja reci je mozda glupo, ali kod mene je bila ta situacija.
bio mi je ukljucen gamepad i zbog toga nisam mogao da pucam niti bilo sta, dok je recimo setanje radilo kako treba. proveri :D

Hmmm mislim da nema gamepad. Proverićemo večeras. Jel' ima još neko neki savet?

Neka proba da smanji rezoluciju i detalje u igri, ako to pomogne neka vrati detalje na staro.

li radi bf3,ne mogu da se ulogujem.OFFLINE MOD.Pritiskam kao budala Go online i nista.

a55b39147b2f85877d0a5706829cc14c.jpg

Radi...

ova igra ima problema sa rezolucijom...Da bi vam igra bolje radila,manja rezolucija i sve na low,sve je mnogo bolje...Ja igram na 1280x800 i sve na low,sve je mnogo bolje...Mada imate i fore sa user.cfg i prof_save_profile sto moraju da se urade...

ova igra ima problema sa rezolucijom...Da bi vam igra bolje radila,manja rezolucija i sve na low,sve je mnogo bolje...Ja igram na 1280x800 i sve na low,sve je mnogo bolje...Mada imate i fore sa user.cfg i prof_save_profile sto moraju da se urade...

A kakve to probleme imas pa igras na manjoj rez ? Ja igram sa slabijim racunarom od tebe i uredno ide na 1680x1050. Takodjer nema smisla savjetovati da se igra na manjim rezolucijama od nativne za monitor. Slika je mutna. Treba traziti neki fix ako nesto ne valja. Smanjivanje rez ne smije biti rjesenje.

nema fix jer je igra bagovita...Pro igraci igraju na manjim rezolucijama ali sa 120hz 3D monitorima...Ne koriste 3D,nego kazu da igra mnogo bolje radi na konstantnih 100+ fps-a i toliko hz-a...
A to da je slika mutna,bas i nije,samo treba naci pravu rezoluciju...

Samo konstantnih 60 i preko fps-a racunam kao igranje,sve ostalo je njesra...

Poslednja izmena:
Vrh Dno