Šta je novo?

Battlefield 3

Ja sam prekinuo ponovni download i kad idem na check for update kaže da je igra up to date. A kad hoću da udjem na neku Aftermath mapu stane na connecting i tu vrti do beskonačno

Zamolio bih ako neko moze da vidi kolika je udaljenost izmedju glavne baze bilo RU ili US i zadnje zastavice od te baze.

Recimo gore od D zastavice (malo dalje) na karkandu prema G zastavici je 413 metara.

Živo me zanima kolika je sirina odnosno generalna velicina mapa tim mjerenjem.

Ja sam prekinuo ponovni download i kad idem na check for update kaže da je igra up to date. A kad hoću da udjem na neku Aftermath mapu stane na connecting i tu vrti do beskonačno

Nemas AFTERMATH i nisi terbao prekidati. Moras skinuti ovih 3.8GB bez obzira sto si sinoc skidao sta god onih 4GB sinoc bilo.

Ja sam slucajno prekinuo download i poslije isto. Ili je igra up to date ili error.

Tek kada sam zeznuo fajlove igre i kada mi je pocelo ponovo skidati 17GB igre, uz nju je poceo i aftermath iz pocetka.

Poslednja izmena:
Ne mogu oni nesto da naprave,a da nema problem. To im je u krvi.

Probao sam repair i ništa

Edit: Promenio sam u Originu jezik na Nemački i počelo je opet da skida. Šta meni treba sve ovo u životu, mator konj da se nervira oko igre :trust:

ne brini nerviras se zato sto si mator ne zato sto si konj :d

ja to onako iz iskustva :p

ja sam poucen originom pustio da skida sto hoce kad hoce, EA je ipak jaci od svih nas !!1

Meni se ne svidja. Jedino mi je Talah Market ok. :(

Ok je AM,sasvim pristojno. Samo ne očekujte previše.

Ali xbow je toliko glupo oružje da nemam reči. A 75% ih trči sa tim danas.

Odigrao sam jednu na Markaz Monolith. Nekih 30 minuta. Vecinom u tenku. Tesko je reci za tako kratko vrijeme osim sto mi se cini ok.

Ono sto je mene MNOGO interesovalo jeste kakve su mape velicinom u poredjenju sa recimo Karkandom ili Crossing. Pa ako jos nekoga to zanima evo poredjenje:

http://pokit.org/get/img/f414ea4ee4ea18893fded120ff34ec4a.jpg
(dvije lijeve su Markaz i Palace)

Evo u odnosu na Karkand i Crossing:

http://pokit.org/get/img/b7c8e6737d1d48ceedd3182920d6ece8.jpg

I ako igrivost zavisi od level dizajna mape i kako ce se u buducnosti pokazati, na prvu se cini da smo dobili dvije mape velicine Karkanda i dvije Crossinga sto nije uopste lose. Da su sve velicine karkanda bilo bi bolej ali hajde.. Ne volim niti ga igram Crossing osim sto nije los u RUSH-u. Po mome ukusu su Caspian i slicne ali igram dosta Karkand te ocekujem da ce biti jednako zabave.

Poslednja izmena:
Igrao sam malo ove nove mape , ovo mnogo više liči na cod nego na bf, previše dominira crvena boja na mapama, nekako je pusto , slabi detalji.
Opšti utisak , onako, može da se igra,ništa posebno.

ne razumem, ovo i dalje nema nikakve veze sa cod-om po bilo kom pitanju (osim sto ima slabiji net-code)

meni mape deluju sjajno, smao sto toliko nisam igrao bf3 da delujem kao teska nublara (mada ni pre nisam bio pro :) )

Mape su veoma male,tipa COD.Mogu da se obidju sve zastave za par minuta.Uglavnom se taktika svodi na run 'n' gun,svi trce kao *****ke bez glave.Zastave je veoma tesko braniti(vecina ima prilaz sa najmanje 3 strane),jedino da ceo tim brani jednu zastavu.Meni ovo nema veze sa Battlefield-om,ali barem malo osvezenja donosi Scavenger mod(koji me podseca na Gun Game).X-bow je beskoristan,suvise dugo traje ubacivanje sledece strele.

Pa ako ovo deluje kao COD šta onda reći za CQ. Meni je ovo definitivno zanimljivije od CQ, prvenstveno zbog otvorenog prostora.
Na kraju krajeva, niko sad ne može da kaže da BF3 ne valja, ima za svakoga po nešto. Mape svih vrsta i veličina, pa ko šta voli.

Mape su veoma male,tipa COD.Mogu da se obidju sve zastave za par minuta.Uglavnom se taktika svodi na run 'n' gun,svi trce kao *****ke bez glave.Zastave je veoma tesko braniti(vecina ima prilaz sa najmanje 3 strane),jedino da ceo tim brani jednu zastavu.Meni ovo nema veze sa Battlefield-om,ali barem malo osvezenja donosi Scavenger mod(koji me podseca na Gun Game).X-bow je beskoristan,suvise dugo traje ubacivanje sledece strele.

za mene su mape vece od cod-ovih ihahaaaj, i kompleksnije i zanimljivije, detaljnije, imas mesta za napucavanje gde god pozelis, imas i horizontalnog i vertikalnog napucavanja

cq je COD-like, ovde su mape manje nego b2k, ali opet dovoljno velike, choke pointi su sasvim drugaciji ,a meni se svidja sto su otvoreni pa imas 3 pristupa nego samo jedan jedini gde se svi skucaju i ne lici ni nasta...

sve u svemu meni su fino legle ovde mape (ali disklajmer: ja sam pre ovoga igrao bo2 koji je nazalost uzasan skoro kao mw3, pa mi povratak na bf daje mnogo jaci utisak :) )

Poslednja izmena:
I, zna li neko sta zvanicno predstavlja ovih 3.8GB download-a? Nisam ulazio nedelju dana na origin, sad se logujem i krene mi download. Patch? DLC?

I, zna li neko sta zvanicno predstavlja ovih 3.8GB download-a? Nisam ulazio nedelju dana na origin, sad se logujem i krene mi download. Patch? DLC?

Prvo patch pa posle DLC. Oba su po 3.8gb manje vise

Ja se taman ponadao da su častili nas siromašne sa standard verzijom AM-om :D

Suviše je rano ocjenjivati ove mape jer vjerujem svima vama u 50% sluacjeva vlada dezorjentacija zbog nepoznavanja mapa. Zavisno koliko ste igrali koju mapu.

Mape nisu male uopste kako sma gore pokazao na slikama ali se slazem da su neki dijelovi dosta uski. VLada klaustrofobija itd. Tekovi mogu onako, nekim sporednim cestama sluziti. Sredinu mape je tesko pokriti.

Nisam igrao skavendjer pa nisma ni XBOW otkljucao. Igrao sam oconquest i zemljotres jednom-dva put primjetio. Izgelda cool ali ne utice na gameplay nesto posebno.

Valjale mape za gameplay ili ne, to ce mo da vidimo nakon sati i sati igranja ali DICE je ovdje ispao pravi umjetnik. Imali su debelog posla i skidma kapu svima i ako su oni za mene "spešl" jos od BC2 u nekim sitnicama.

Kako god evo malo gameplaya:

[YOUTUBE]9D04Gq_GS8g[/YOUTUBE]

0:00 Epicenter
2:55 Markaz Monolith
5:06 Azadi Palace
9:00 Talah Market

Gde najpovoljnije uzeti Premium key? Nadam se da će Amazon opet spustiti na $30 Premium Edition, ali valjalo bi i nešto 100% sigurno.

Pričali smo već za Kupu*em Proda*em. Za 2.700 prodaje onaj lik iz Bele Crkve. Jedino je "problem" što može da ti zapadne ruska verzija, pa ćeš morati da je prebacuješ na englesku. Ja sam kupio standard za crvenu, i dobio normalno englesku verziju. Ili možda da se strpiš do katoličkog Božića, garant će na Amazonu biti lepih popusta.

Zar ima ruski PREMIUM kljuc ??

Kako god. NEsto takvo nije moguce jer PREMIUM ne dodaje nikakve fajlove u igru.

Poslednja izmena:
Da li je on greškom napisao da je na ruskom, ili je nešto drugo u pitanju zaista ne znam. Samo prenosim tekst oglasa sa navedenog sajta. U svakom slučaju, najbolje je kontaktirati prodavca.

Hm, sale baci mi na pm link oglasa od tog lika, ako ti nije cimanje.
Našao sam jednog koji prodaje EA ključeve, rekao je može da mi nabavi, sve smo se dogovorili, međutim ne javlja mi se već nekih nedelju dana, tako da ako ima neka bolja solucija, super.

Poslednja izmena:
na ovim novim mapama ne mogu izvuci veci prosek od 25 fps. igrivo je al` taj crveni broj 25 u gornjem uglu bas bode oci :)

Malo se igrao:

[youtube]CbSlTihOfiA[/youtube]

Vrh Dno