Šta je novo?

Battlefield 3

jer novi dlc krece od 4. decembra

Zato sto izlazi u utorak za PREMIUM igrace.

EDIT: Pretekao me Predrag.

Da li je bas 3.8GB ? Jos je neko javio 3.8 dok kod mene 4.096 ..skoro 300 vise.

Mozda su razlicite RU i ENG verzije..

40fca53546047299ebacec5a50bbc395.jpg

Li se desava nekome ovo:

Game disconneted something went wrong
Zamrzne mi sliku na 10 sekundi i izbaci me.

Vidim imas gtx 670 pa probaj neke novije beta drivere ako ih vec ne koristis

Nikad mi se to nije desavalo.Admini mi idu qrac,roknem lika i u tom momentu mi se to desi.

Poruka:

7d54106de62c665759366683f2705641.jpg

Je vezana za engleske fajlove na RU igrama. Nije vise samo crn ekran pa da se ne mucite oko popravke igre ili skidanja iste skoro nanovo kao sto ja radim. Treba cekati nove fajlove.. ili izbrisati sve ENG i igrati na ruskom.

Pa zato sto DLC nije dostupan. Tek sutra kako smo i rekli, u utorak 4 decembra.

Pa i nisu puni serveri za Aftermaht. Vidim samo par desetina igraca na jednom FR serveru i jos po 2,3 igraca na 2 nemacka i to je to.

Sutra je grand opeining za premium pakete :)

Poslednja izmena:
sto forsiraju dodatak za LE accounte, koja je to fora?

Poruka:

7d54106de62c665759366683f2705641.jpg

Je vezana za engleske fajlove na RU igrama. Nije vise samo crn ekran pa da se ne mucite oko popravke igre ili skidanja iste skoro nanovo kao sto ja radim. Treba cekati nove fajlove.. ili izbrisati sve ENG i igrati na ruskom.

Koliko je ta ruska verzija bila jeftinija od engleske?

Poslednja izmena:
Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience.

Ne mogu da je pokrenem.

Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience.

Ne mogu da je pokrenem.

Samo par ljudi moze. Nije jos out svima.

ja skinuo jos nocas, doduse samo usao u battlelog jutros, nisam probao da startujem igru :)

Nazad
Vrh Dno