Šta je novo?

Battlefield 3

Tebi tek sad ponudio download?

E ne znam kako se jucer zvao onaj "download". Skidalo mi je jucer nekih 4.1GB. Ali sam izbrisao nesto grskom kada mi se pojavio onaj problem s korumpiranim fajlovima i morao skoro cijelu igru ponovo downloadovati. Nakon toga sam uredno igrao. Ne znam da li je to taj download.. opet.

Poslednja izmena:
Ipak se jucerasnji download nije zvao aftermath:

40fca53546047299ebacec5a50bbc395.jpg

Pisalo je juče Aftermath. i bio je te veličine od ~3.8gb :)

Ne tripujem se.. i drugi su dobili download opciju za aftermath.

Inace kada startam aftermath mapu ostanem na loading screenu al ine ulazi u igru zbog vjerovatno razloga sto sma prekinuo download. Al isada ili izbacuje error ili kaze da nema novog updatea.

Ne tripujem se.. i drugi su dobili download opciju za aftermath.

Inace kada startam aftermath mapu ostanem na loading screenu al ine ulazi u igru zbog vjerovatno razloga sto sma prekinuo download. Al isada ili izbacuje error ili kaze da nema novog updatea.

Malo sam prelistavao to na forumu battlelog-a i bice da si u pravu. Kakvo je rasulo ovaj origin i battlelog nemam reci

Pre će biti da je kod nekih u pitanju bug. Tj. da će je krenulo nekima da skida ono što je već skinuto, ali ako se rr origin kada se to desi neće skidati ništa. To se meni desilo sa svim dlc-ovima pre neku nedelju. Ali videćemo za koji sat.

Ladno je sam poceo da skida Aftermath!Nisam bio tu i sad pogledam a on skinuo 10%.

Meni je jos nocas skinut ali i dalje kaze da nemam taj dlc

To je bio navodno patch. Ne DLC.

Skinuo nocas 4 gb, sad i dalje trazi da instaliram AFTMTH.... da bog da im cunami razneo sediste kompanije :whip:

evo i meni sada ponovo skida nesto od 3.8gb :) pise aftermath :) sta je bre onda nocas skidao??

Kod mene isto tako :)

Kakve veze ima sto je igra LE ?

Ma to je 100% neki zaglup. Ono noćas je bio Aftermath garant, veličina fajlova je ista sinoć i sad. Pošto Aftermath još nije dostupan glupi Origin ga opet skida. Sačekaću do večeras da vidim pa ako baš treba skinuću ga.

Probajte da prekinete ovaj novi download i restartujte Origin. Posle vidite da li će opet skidati ili će javiti kao da je već skinuto.

Kod mene nece opet da pocne da skida.:S: Kad proverim updejte pise da nema dostupnih

Probah epicenter. Nisam bas odusevljen. Mapa je raj za rakune

Nazad
Vrh Dno