Šta je novo?

Battlefield 3

^ Po toj logici i 4890 je bolja karta od tvoje. :d

Jel ovo sigurno? Nece niko da se poigra mojim nalogom posle?

Jel ovo sigurno? Nece niko da se poigra mojim nalogom posle?

To ne moze niko da ti garantuje , pa ni EA.
Ovi postoje od pojave BF-a , tako da nisu sumljivi, dugo su tu.
Napravili su 4 aplikacije za bf3,3 koristim
BF3 Borderless - sluzi za siguran alt+tab
BF3 Settings Editor - Ovo koristim od prvog dana bf-a, mnogo je bolje od Option-a iz same igre.
Battlelog Standalone - Neko je postavio link pre par strana (veliko Hvala), od tada ga korisim i super je.
BF3 Colour Tweaker - Nisam bas najbolje razumeo cemu sluzi , moze da bude u konfliktu sa PunkBuster-om , tako da ga nisam ni probao.

Sta koristite za snimanje partija(nije mi jasno sto nisu stavili ovo u sam engin, kao q3) , i koja podesavanja koristite, tj najbolji odnost kvalitet-fps , jer mi nema smisla da snimam partiju ako mi je fps u igri padne na 20.

smith_bre - Dxtory ne obara FPS tokom snimanja ako je na njegovim kodecima.

Ljudi treba mi pomoc.
Nisam igrao jedno 3 meseca i u medjuvremenu mi stigao mail da mi je promenjen email za origin.

Naravno ispostavi se da mi je neko hakovao account.
Kontaktiram EA i srede mi oni to vrati mi se account ali sada imam sledeci problem.
Ne mogu da igram, cim udjem na server odmah me izbace jel je naravno taj neki indijanac koji mi je oteo account bio usput i neka citercina.

Kontaktirao sam EA opet ali su me blago receno otresli. Sta da radim kome da se obratim da me tako reci skinu sa liste citera/blokiranih?

To dobijes od PB kick ?

Sa kojom greskom (porukom) te izbace iz igre?

Evo ovo je jedna od njih.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    26.8 KB · Pregleda: 49
Vrlo moguce da je neko citovao sa tvojim acc.

Nesto sam primetio kada osvojim neku medalju,ne izbacuje na zidu mog profila da sam osvojio. Cisto da pitam sto ne radi to zato sto je pre to radilo.
Zadnja novost na mom profilu je od pre 2 meseca.

mislim da sad imas opciju share to battle feed iz sekcije game activity. ako si na to mislio.

Mogli su da stave za nas smrtnike bez premium-a dvostruke poene :D

Prelazim misije i stigao sam do one misije kada skacam na prozor od WC-a i tu treba da ubijem jednog, ali mi nikako ne ide za rukom. Napise mi da pritisnem E ja tu uradim i onda mi pokaze crveni mis i ubije me. Probao sam 30 puta i ne ide...

da li double xp ide samo na cista ubistva ili na jos nesto?

Ja sam bio siguran da su mi posle jedne partije krivo obracunali 6752 poena.

Posto sam imao i video materijal da prilozim, kontaktirao sam suppport i jedan prijatan gospodin iz tadzihistana mi je pomogao i vratio izgubljene poene, tako da je steta uklonjena.

Ja sam bio siguran da su mi posle jedne partije krivo obracunali 6752 poena.

Posto sam imao i video materijal da prilozim, kontaktirao sam suppport i jedan prijatan gospodin iz tadzihistana mi je pomogao i vratio izgubljene poene, tako da je steta uklonjena.

Hvala NOLETU. Zamisli da su ti zakinuli te poJene, tragedija

Pitanje za vlasnike 6870 kako se ova graficka snalazi sa BF3?Vidim ima po netu da se nadje za 100e pa sam mislio da konacno zamenim ovu moju 5770.

Nazad
Vrh Dno