Ok, ko ce ove da obori?
Ok, ko ce ove da obori?
Ok, ko ce ove da obori?
E ovo što me nervira nije normalno. Nebitno dal je rpg ili m320, po kojoj logici džip može granatu da izdržiA to sto dzipu treba 3 rpg-a pitaj dice, stvarno ljudi nisu normalni sta napravise
Nisu i jedan i drugi ispaljivali mamce,vozac ispali i bezi u njivu.I ne znam otkud je to HC za ozbiljne igrace?Mislis na one koji ne mogu sa vise od 5 metaka da ubiju nekog?Meni je HC za one koji ne mogu da se snadju na normalnoj tezini.
Nisu i jedan i drugi ispaljivali mamce,vozac ispali i bezi u njivu.I ne znam otkud je to HC za ozbiljne igrace?Mislis na one koji ne mogu sa vise od 5 metaka da ubiju nekog?Meni je HC za one koji ne mogu da se snadju na normalnoj tezini.
Ciji je ono server OldMenGaming.de-9- Operation Metro |Slaughterhouse 1000 ?
Pozz ljudi, mala pomoc, sta mislite hocu sa ovom konfiguracijom moci da teram BF3 na high bez problema:
AMD Athlon II X3 Triple-Core 460,3.40GHz
AMD Radeon HD 6850
4 gb RAM DDR2
Hvala unapred![]()
Pozz ljudi, mala pomoc, sta mislite hocu sa ovom konfiguracijom moci da teram BF3 na high bez problema:
AMD Athlon II X3 Triple-Core 460,3.40GHz
AMD Radeon HD 6850
4 gb RAM DDR2
Hvala unapred![]()
Pa maltene imamo istu konfu.Neces moci da igras na high,ali neki medium-low ce ici sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari