Šta je novo?

Battlefield 3

Tako je, al osecaj dok te "napusava" driver je neprocenjiv :d

Sve sami eksperti... Prosto se choperi sami prizemljuju kad ulazite na server:p

Ok, ko ce ove da obori?

Igla dvocevka?

Tenkom, sa spona helikopter kod Tornja na istoj mapi :D

Ok, ko ce ove da obori?

Pa ovo je dok su i pilot i gunner imali flares, o cemu pricamo. Jel vi ovde trolujete ili stvarno mislite da je helikopter pred*kan? Dzip je otoprniji od njega..

Brate igraj malo normalan mod pa da vidimo. Ubedjujes se sa 20 ljudi, znaci jedan covek sa iglom nema sanse da skine heli, ukoliko vozac zna sta radi. A to sto dzipu treba 3 rpg-a pitaj dice, stvarno ljudi nisu normalni sta napravise

Poslednja izmena:
A zasto bi to radio? :D Jesam 10 puta rekao da sve mane koje pronalazite su upravo zbog Normal moda? Al ne vredi, za sve na sta ljudi kukaju je najvise kriv taj de*ilni mod.

Taj klip je uploadovan prosle godine sto je za predpostaviti (nisam ga sagledao) da i jedan i drugi imaju mamce/đamere sto sada nije moguce.

Nisu i jedan i drugi ispaljivali mamce,vozac ispali i bezi u njivu.I ne znam otkud je to HC za ozbiljne igrace?Mislis na one koji ne mogu sa vise od 5 metaka da ubiju nekog?Meni je HC za one koji ne mogu da se snadju na normalnoj tezini.

+1

Nisu i jedan i drugi ispaljivali mamce,vozac ispali i bezi u njivu.I ne znam otkud je to HC za ozbiljne igrace?Mislis na one koji ne mogu sa vise od 5 metaka da ubiju nekog?Meni je HC za one koji ne mogu da se snadju na normalnoj tezini.

lol

Sta x/y = z, na sta mislis..

Pozz ljudi, mala pomoc, sta mislite hocu sa ovom konfiguracijom moci da teram BF3 na high bez problema:
AMD Athlon II X3 Triple-Core 460,3.40GHz
AMD Radeon HD 6850
4 gb RAM DDR2

Hvala unapred :)

mene interesuje igra li ko na 120hz ovu igru,posto kazu da igra mnogo fluidnije izgleda nego kada se igra na 60hz???

i koji je monitor u pitanju,posto nameravam da pazarim???

Pozz ljudi, mala pomoc, sta mislite hocu sa ovom konfiguracijom moci da teram BF3 na high bez problema:
AMD Athlon II X3 Triple-Core 460,3.40GHz
AMD Radeon HD 6850
4 gb RAM DDR2

Hvala unapred :)

Pa maltene imamo istu konfu.Neces moci da igras na high,ali neki medium-low ce ici sigurno.

Meni na phenomu leti sve na high, senke na medium, jer koliko cujem nesto ne vole senke ovi procesori.. ali ni ne vidi se razlika.

Nazad
Vrh Dno