Šta je novo?

Battlefield 3

Meni je sa x3 450 na 3.2 sve na high/medium, tako da ti sigurno neces imati problema.

Instalirao sam BF 3 narodnu verziju, i kada udjem u desnom donjem uglu odradi loading... i posle toga se nista ne desava, crn ekran...

Malo off topic ali evo na originu besplatno ima da se skine bf1942,za sve ove novije da vide gde je sve počelo :wave:

Koliko sam samo para dao igraonicama zbog ove igre... Kako je moćna bila. Inače, sve pohvale za bf3 Srbija.

Ljudi imam problem, battlelog mi trazi da instaliram latest web plugins, a ja sam ih instalirao ali battlelog ne prepoznaje, i dalje trazi update. Pokusao sam da restartujem origin i BL i PC sam restartovao, al opet ne prepoznaje da sam instalirao web plugin.

Ljudi imam problem, battlelog mi trazi da instaliram latest web plugins, a ja sam ih instalirao ali battlelog ne prepoznaje, i dalje trazi update. Pokusao sam da restartujem origin i BL i PC sam restartovao, al opet ne prepoznaje da sam instalirao web plugin.

sto ne probas neki drugi browser cisto da proveris da li se taj gubi

@markobac Da li ti je igra normalno radila pre instaliranja tog web plugina ? Kada si je poslednji put igrao ? Sta si zadnje instalirao/brisao na racunaru .. .

probaj iz control panel / programs and features da uninstaliras battlelog web plugins

Aj nek neko proba u Operi 12.10 battlelog, pa da decekira PREMIUM, RANKED i PUNKBUSTER detailed opcije. Problem je sto nece opet da ih cekira vec ostaje crveni iksic

Stavi ovo, mnogo bolje radi nego bilo koji browser , sad navode da imaju neki problem posle zadnjeg update, mada kod mene radi savrseno.
Preporuka za sve njihove programcice za bf3

Sta da stavim?:)

da li cu moci da pokrenem igru na high detalje sa phenom x4,4 gb rama,radeon hd 6790,posto vec duze vreme razmisljam da konacno predjem sa dvojke na trojku ?

SP da MP ne.

Naravno da ce moci, sta ne...

Na high detalje ne. Citaj Borise

Pa ima bolju graficku od mene, a meni je sve na high osim shadows, ona vegetacijea i jos nesto na ultra

Borise, Borise. :d

Sta

U kom je to univerzumu 6790 bolja karta od 6870? :)

Pretpostavio sam ne znam, jer su zadnja dva broja veca od moje :d

Vrh Dno