Šta je novo?

Battlefield 3

Sreca pa je vec bio nacet, a i cini mi se da je bacio mamac bas pre tvog hitca. U svakom slucaju, nista lepse nego kad skines bazukom.

Ma gde nacet, tek je uzleteo. Stvarno ne znam o cemu pricate, plus sto ovaj ECM cesto nema efekta kad je raketa vec ispaljena, znaci najranjiviji si u helishu bukvalno.

Brate udji na server jednom sa nama, kad zmay vozi heli, pa reci onda. Nema teorije da ga skines. Ti ne igras istu igru, mozda igras neki BF3 za mobilne ili tako nesto

Ne nego igram mod gde se ne popravljaju sama vozila :d Dam ti dokaz i opet ista prica? Ovako je bukvalno svaki put, retko kad mi ostane duzan neki helish dugo vremena, nema sta ne moze da ga skine a vi pricate o nekoj nad*kanosti helija?

*** hc je nesto drugo, vecina igra obican mod. Na obicnom modu to nikad nije moguce

Ja sam na nagovor Borisa počeo HC da igram, i sad mi je neuporedivo bolji nego običan mod. Još je veća fora kad nema ni minimape.

*** hc je nesto drugo, vecina igra obican mod. Na obicnom modu to nikad nije moguce

Bitno da ste me isprozivali kako sam bogotac i kako to sto pricam nije moguce :) Ispada da igram drugaciju igru od vas ipak :D

Naravno da je chopper bio nacet (lepo se vidi u 60 sec) i da je lik izbacio flares pre ispaljene zolje. Jel ti stvarno ne vidis da ga je avio napao? Nisi ti ovde imao posla sa dobrim pilotom i ganerom vec sa random bajom koji se solo vozika

Poslednja izmena:
Nije imao flares vec ECM jammer, i upalio ga je posto sam ja ispalio. Nema sta vise koga da nabedjujem, naobarao sam se helija koliko hoces, trenutno je jedan od najslabijih vozila kad igras sa random gunnerom/pilotom, koliko god da je jedan od njih dobar, a ako su obojica uvezbana onda i treba da siluju, mada dovoljno je samo jedan avion da se nameraci na njih, pored jos 14 stvari koje mogu da ga obore.

Nebitno koje su kontramere bile (nisam se setio naziva u momentu), ono sto je bitno je da je coper bio nacet i da je pilot los. Glupa je tvrdnja da je smesno oboriti coper samo na osnovu random budala koje si skinuo. Evo pre 2 minuta sam na Caspianu oborio avion jednom iglom. Jel to govori da je lako oboriti avion ili da je za kokpitom sedeo debos? Izgleda da smo svi ovde budale jedino ti znas da skidas musice

Poslednja izmena:
Ne vec sam rekao u cemu je problem.. a vi i dalje to igrajte i nabedjujte druge da lupaju :) Pa i da je bio nacet, na Normalu bi se oporavio do sledeceg mog pokusaja, a ovako je pao.. :) Avion ga ubija za dve i po sekunde, inzenjeri, ako se dvojica namerace nema sanse da ista uradis, samo ces da bezis od njih, a onda te ponovo doceka pomenuti avion, AA te saspe u sekundi, Javelin, Tenk ako se previse spustis da te ne bi lockovali avioni i drugi heliji, drugi heliji.. :D Jel jos da nabrajam ili sta, ne razumem :) Sta bi po vama trebali da urade, gde je nestalo ono kukanje da su najslabiji nakon poslednjeg patcha?

Aman covece ti nama sve vreme drzis govor kako je p....n dim da sam oboris coper (ne ukljucuj sad avione, aa i ostala sranya) a ni svoj klip nisi protumacio dobro. Mnogo mrsnje mudiju od nekog sa negativnim K/D odnosom:p;)

Pa ne vidim bolji dokaz od ulazenja u server i obaranja helisha za minut i 10 sekundi od kako sam usao :D ;)
Ja tvrdim da jeste p****n dim, i to ja obaram sa 'negativnim ratiom', a tek ne vidim vama pro gejmerima kako je problem :D :)

Poslednja izmena:
@Borat koristim to odavno i do sada nisam imao problema tako da peglaj i uzivaj ;)

FXAA koristim skoro otkako je izašao. Ima preko pola godine sigurno..

Pa ne vidim bolji dokaz od ulazenja u server i obaranja helisha za minut i 10 sekundi od kako sam usao :D ;)
Ja tvrdim da jeste p****n dim, i to ja obaram sa 'negativnim ratiom', a tek ne vidim vama pro gejmerima kako je problem :D :)

Ostecen coper + debos pilot + nema ganera. Da bi oborio takav coper treba ti skil zelenog bicara. Ovde se ne prica o takvima. Zdrav heli sa iole iskusnim pilotom ne mozes oboriti jednom zoljom. Jos ako ima iskusnog ganera, mozes samo da pevas Dust in the wind.

dafuq ?
Sad da se ulogujem na Origin - ne radi password koji nisam menjao od 2010 i starog MoHa
(u neverici probao 5 x) . Pri cemo se nisam ni izlogovao sinoc :trust: a i stoji mi uvek autologin...
naravno, preko maila resetujem password bez problema.

Madafakrz... Napali sa svih strana :type:

Twitter believes that your account may have been compromised by a website or service not associated with Twitter. We've reset your password to prevent others from accessing your account.

You'll need to create a new password for your Twitter account. You can select a new password at this link: .....

Koliki vam je ping na najblizim hc serverima i ima li smila uzeti premium verziju igre ili ici na obicnu ? I zna li se gde je najjeftinije uzeti premium i po kojoj ceni ? Hvala.

Meni 25, posle 34, 35, 37 itd..

Koliki vam je ping na najblizim hc serverima i ima li smila uzeti premium verziju igre ili ici na obicnu ? I zna li se gde je najjeftinije uzeti premium i po kojoj ceni ? Hvala.

Do 40-50. Pisali smo vec, uzmi na Kupu*** Proda***. Standard verija mislim da je sad oko 800 dinara, premium 2900.

To nije premium verzija. Pritom je i ruska. Sta to meni kao casual igracu znaci ? Najvise me interesuje sto blizi server, da mi ping bude u granicama normale.

NE, i opet NE. Ne bih pricao da nisam licno kupio igru. Pod 1. jeste premium verzija, i kosta 2900. Pod 2. ne mora da znaci da je na ruskom, ja sam je dobio na engleskom. A i da jeste na ruskom, treba ti oko 5 minuta da je prebacis na englesku verziju, a pritom ces lepo ustedeti. Sto se tice servera, koliko vidim najvise je nemackih. Ping od 30-50. Ruski preko 70. Nasao sam izmedju ostalog i par hrvatskih gde je ok ping.

Ne znaci ti nista lose sto je ruska,sem sto moras sa vremena na vreme da se petljas sa fajlovima za engleski(novi patch-nova tura cekanja i skidanja engleske verzije)-ispravite me ako gresim posto nemam rusku verziju.Ne vezuje ti se ping za Rusiju nego odakle igras,i jos ustedis koje pivo:d..

To nije premium verzija. Pritom je i ruska. Sta to meni kao casual igracu znaci ? Najvise me interesuje sto blizi server, da mi ping bude u granicama normale.

Imam rusku verziju i prvi dio jeste ubaciti engleske fajlove i aktivirati iste sa jednom aplikacijom.

Drugi dio je sto svaki put kada izadje DLC, patch ili nesto slicno, dobijemo crnu sliku i nemogucnost igranja dok ne ubacimo neke update fajlove koji mislim idu od igraca koji imaju regularnu verziju.

Do sada se mislim fajlovi cekali nekih sat-dva nakon samog izlaska patcha ili DLC-a tako da to nije bio nikada priblem. Ja sam recimo uzeo RU verziju za nekih 15-16€ na samome pocetku decembra prosle godine sto je u to vrijeme bilo prilicno jeftino. Sada vidim i obicnu verziju za te pare pa sada ne znam da li vrijedi nesto stediti da se uzme RU a poslije se zezati sa fajlovima.

Poslednja izmena:
Evo da ne ispadne da drug Boris priča gluposti. 6 destoryed vehicles, svih 6 iglom, 2 aviona i 4 heliša. Inače, nestala mi je struja pa nisam mogao da završim partiju.

Fullscreen capture 1122012 22904 PM.bmp.jpg

:) Ma nisi ih iz prve ubio sigurno, moraju da eksplodiraju samo od lockovanja, i to trojica da budu unutra iako samo dvoje moze da stane :D

I nisu ih vozili "profesionalci" već nubovi :D

Kad si ga vezbao oprobaj se u temi "fotografije" :p

Vrh Dno