Dobiješ username i key da skineš igru sa origina. Naravno, kasnije promeniš podatke kako tebi odgovaraju i gotovo.
Jako cudni kombo :d
Ili dobijas username/password, ili dobijas cd-key,pa na svom originu aktiviras taj key...
BTW. sinoc sam prvi put probao FAMAS, puska kida ,)
jos kad ne bi morao reload svake 3 sekunde :trust:
Firing at infantry with damage modifier BulletDamage vs Body/Head set to 0:
No damage for torso shots.
Headshots still work (there might be another material involved though).
=> When firing at infantry the material grid and damage values of the client are used.
Firing at vehicles (in MP tested with both manned and unmanned vehicles) with bullets using TankShell material instead of BulletDamage:
SP: Damage dealt.
MP: No damage.
=> When firing at vehicles the material grid and damage values of the server are used.
Firing at explosive containers in MP:
It takes three M16 bullets with 10x damage to blow up the object. At the same time it only takes two unmodified M1911 rounds to blow up another object of the same type.
=> Explosive containers behave like vehicles in this regard.
IMHO color editor, koji se pojavio, i jeste problematican sto moze editovati demage i recoil.. izmedju ostalog.
bas im je jadno sto samo premium igrači mogu da restartuju stats... totalno jajarski... al dobro... meni premium ne treba, trebaju mi samo stare mape i m16... i mogu ja da napravim novi account, al onda mi treba i ključ
... da vidim sa onim likom koji prodaje ključeve, pa da nekom prodam svoj, a ja da kupim novi... ako se ne nađe niko za zamenu... možda da postavim temu i oglasima, šta ga znam...
inače, u igri je baš jadno urađen hitreg, zato što nekad pobegneš u zaklon, već vidiš zid, i onda pogineš. ili stojiš iza zaklona, neko puca u tebe, ti čučneš, već si čučnuo, ali gineš... ne znam da li znate o čemu pričam![]()
inače, u igri je baš jadno urađen hitreg, zato što nekad pobegneš u zaklon, već vidiš zid, i onda pogineš. ili stojiš iza zaklona, neko puca u tebe, ti čučneš, već si čučnuo, ali gineš... ne znam da li znate o čemu pričam![]()
bas im je jadno sto samo premium igrači mogu da restartuju stats... totalno jajarski... al dobro... meni premium ne treba, trebaju mi samo stare mape i m16... i mogu ja da napravim novi account, al onda mi treba i ključ
... da vidim sa onim likom koji prodaje ključeve, pa da nekom prodam svoj, a ja da kupim novi... ako se ne nađe niko za zamenu... možda da postavim temu i oglasima, šta ga znam...
Covece moze on da tweakuje sta hoce, u ovoj igri je hitreg/damage calculation client side (barem vecim delom).
ukratko sve vezao za infantry je client side, damage calc za vozila je na serveru, i burad ocigledno![]()
Zdravo svima! Treba mi baš iskren savet u vezi BF3 PREMIUM. Hteo bih da kupim sinu na poklon, ali me interesuju par stvari... S obzirom da je on solidan igrač, i da je igrao COD MW2 i BC, i prestao da igra iste zbog raznih bagova , hakerisanja i ostalih gluposti, kakav je BF3 po tom pitanju? Isplatili se kupiti, ili ima sličnih/istih frustrirajućih gluposti? Ne bih hteo da bacim pare, znate već da standard nije kao nekad. Unapred hvala na odgovorima! Možete i na PM, nije problem.
Zdravo svima! Treba mi baš iskren savet u vezi BF3 PREMIUM. Hteo bih da kupim sinu na poklon, ali me interesuju par stvari... S obzirom da je on solidan igrač, i da je igrao COD MW2 i BC, i prestao da igra iste zbog raznih bagova , hakerisanja i ostalih gluposti, kakav je BF3 po tom pitanju? Isplatili se kupiti, ili ima sličnih/istih frustrirajućih gluposti? Ne bih hteo da bacim pare, znate već da standard nije kao nekad. Unapred hvala na odgovorima! Možete i na PM, nije problem.
Nećeš pogrešiti ako uzmeš. Čitera ima kao i svuda, mada ne mnogo i ako baš naletiš na nekog, izadješ sa servera i nadješ drugi. Sve u svemu, bez obzira na mane koje postoje igru vredi imati jer je po meni odlična
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari