bukkake_bob
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2012
- Poena
- 169
realno, izgleda odlicno, jedva cekam. Malo da izadjem iz Zibe 
Au sta sam docekao u Battlefieldu. I jos je kao svima ok, WTF crossbow. BF4 ne smem ni da zamislim sta ce da bude, ali ovo ne sluti na dobro
Au sta sam docekao u Battlefieldu. I jos je kao svima ok, WTF crossbow. BF4 ne smem ni da zamislim sta ce da bude, ali ovo ne sluti na dobro
Da li nekome radi FXAA na Win 8 ?
a sta tacno nije u redu, moze neko objasnjenje za nas nubove?
Pa nista ako je tebi ok da skidas heli sa samostrelom onda super.
Kako mislis ne radi Igla?
Kako mislis ne radi Igla?
DusaN - Pa BF3 je moderna vojna pucačina. Sad skontaj koliko se u modernom ratovanju koristi XBOW. Meni to nije nikako problem da se ono zadržalo na tom DLC-u.. proslijediti na ostale mape, hmm.. ne znam. Mada je CQ DLC totalno van BF konteksta tak oda ne znam sta se ljudi čude.
Borat - Kako mislis ukljuciti ? Samo strpas fajlove u root folder i u igri dobijes dugre boje.
Hvala na preporuci, znači vredi date pare.
Pa radi ali kao i da ne radi, koliko ti treba nerava da bi nešto skinuo sa njom? Treba da se lomataš 10 min da bi pogodio heli a i kad to uradiš dobiješ porukicu da je vozilo onesposobljeno, i vidiš kako odleprša 200 metara dalje i popravlja se... Pa pre ću da koristim RPG.
lol, pa mene bilo sramota da koristim inzenjera i pre patcha koji je produzio domet Igli i Stingeru, a kamoli sad, obaram helikoptere na keca. Bas mislim da nekad njakete na prazno..
lol, pa mene bilo sramota da koristim inzenjera i pre patcha koji je produzio domet Igli i Stingeru, a kamoli sad, obaram helikoptere na keca. Bas mislim da nekad njakete na prazno..
Ma ti si bogotac battlefielda. U proseku treba 3-4 smrti i jedno 20 ispaljenih igli na heli da ga s****s i to samo ako ga jos neko gadja pored tebe. Mozda mi ne igramo istu igru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari