Šta je novo?

Battlefield 3

realno, izgleda odlicno, jedva cekam. Malo da izadjem iz Zibe :D

Au sta sam docekao u Battlefieldu. I jos je kao svima ok, WTF crossbow. BF4 ne smem ni da zamislim sta ce da bude, ali ovo ne sluti na dobro

DusaN - Pa BF3 je moderna vojna pucačina. Sad skontaj koliko se u modernom ratovanju koristi XBOW. Meni to nije nikako problem da se ono zadržalo na tom DLC-u.. proslijediti na ostale mape, hmm.. ne znam. Mada je CQ DLC totalno van BF konteksta tak oda ne znam sta se ljudi čude.

Borat - Kako mislis ukljuciti ? Samo strpas fajlove u root folder i u igri dobijes dugre boje.

Poslednja izmena:
Fransiza Battlefield je nestala posle BF3.Svega ima u BF3 samo nema onoga po cemu je Battlefield stekao ime.Ne mozes ti skrojiti CS,COD i BF u jednu igru.I ne mozes sebi dopustiti da,kad vidis da si se zeznuo,cooliras umesto da popravljas greske koje su prisutne od vanile,+ jos vise useres sa nebuloznim patch-evima(koje inace,po tvrdnji DICE-a,ni ne testiras).Meni u listi od 60 ljudi barem 45 ne igra igru zadnjih 5-6 meseci,a oni koji igraju(cast izuzecima) igraju CQ ili TDM.

a sta tacno nije u redu, moze neko objasnjenje za nas nubove?

Pa nista ako je tebi ok da skidas heli sa samostrelom onda super. S obzirom da igla ne radi, mozda je jedina opcija za skidanje letelica postao samostrel. E a nekad si imao AT4:mad: U sustini, u poslednjem dlc-u ocekujem onaj autic na daljinsko upravljanje sa kojim unistavas tenkove. A mozda i neki noz u stilu Hot Shots, sa motornom testerom, sa kojim ces moci da seces metal...

Kako mislis ne radi Igla?

dafuq ?
Sad da se ulogujem na Origin - ne radi password koji nisam menjao od 2010 i starog MoHa
(u neverici probao 5 x) . Pri cemo se nisam ni izlogovao sinoc :trust: a i stoji mi uvek autologin...
naravno, preko maila resetujem password bez problema.

Kako mislis ne radi Igla?

Pa radi ali kao i da ne radi, koliko ti treba nerava da bi nešto skinuo sa njom? Treba da se lomataš 10 min da bi pogodio heli a i kad to uradiš dobiješ porukicu da je vozilo onesposobljeno, i vidiš kako odleprša 200 metara dalje i popravlja se... Pa pre ću da koristim RPG.

DusaN - Pa BF3 je moderna vojna pucačina. Sad skontaj koliko se u modernom ratovanju koristi XBOW. Meni to nije nikako problem da se ono zadržalo na tom DLC-u.. proslijediti na ostale mape, hmm.. ne znam. Mada je CQ DLC totalno van BF konteksta tak oda ne znam sta se ljudi čude.

pa zar neke specijalne jedinice ne koriste i samostrel izmedju ostalog? ne cesto, ali ga imaju u arsenalu

na kraju krajeva, u modernim borbama kakve bi bf3 trebalo da simulira/predstavlja, koliko se i noz koristi uopste? :)

Hvala na preporuci, znači vredi date pare.

DusaN Nije mi poznato koliko se XBOW koristi, ako da, onda je savim ok. Mada sama tematika aftermatha, sa kojoj iz nekog razloga nemam problema, nije bas iz nekog modernog ratovanja. Vise mi lici na postapokalipticno okruzenje samo malo na drugaciji nacin. A noz je ok.. ipak je to "tiho" oružje i nije da ga vojnici nemaju.

Borat Nisam morao nikada cackati nvidia cpanel ..samo ubacim fajlove i to je to. FXAA je navodno u igru samo nema opcije da se štima pa to valjda fajlovi simuliraju.

vylota Da, vrijedi, a ako ce se mane traziti.. mane se mogu traziti svemu. BF3 nije savršena igra li jeste IMHO najbolji FPS u ovome trenutku.

Poslednja izmena:
Pa radi ali kao i da ne radi, koliko ti treba nerava da bi nešto skinuo sa njom? Treba da se lomataš 10 min da bi pogodio heli a i kad to uradiš dobiješ porukicu da je vozilo onesposobljeno, i vidiš kako odleprša 200 metara dalje i popravlja se... Pa pre ću da koristim RPG.

lol, pa mene bilo sramota da koristim inzenjera i pre patcha koji je produzio domet Igli i Stingeru, a kamoli sad, obaram helikoptere na keca. Bas mislim da nekad njakete na prazno..

lol, pa mene bilo sramota da koristim inzenjera i pre patcha koji je produzio domet Igli i Stingeru, a kamoli sad, obaram helikoptere na keca. Bas mislim da nekad njakete na prazno..

Ma ti si bogotac battlefielda. U proseku treba 3-4 smrti i jedno 20 ispaljenih igli na heli da ga s****s i to samo ako ga jos neko gadja pored tebe. Mozda mi ne igramo istu igru?

Ok, aj nas uputi i objasni nam proces obaranja heliša (da i nas bude sramota). Kako to radiš tačno?

Do juce nije igrao Battlefield, sad ce gifmajster casove da nam daje:d;)

Haha nema sanse da sa jednom raketom oboris heli ;)

Ma ti si bogotac battlefielda. U proseku treba 3-4 smrti i jedno 20 ispaljenih igli na heli da ga s****s i to samo ako ga jos neko gadja pored tebe. Mozda mi ne igramo istu igru?

Pa mozda na Normal serverima, gde su sve 'mane' ove igre preuvelicane jos jedno 10 puta..

Nema sanse da ga ne ubijem iz dva locka, cesto iz prvog pogotka je gotov (mozda jer ga je neko naceo vec, ili je bio blizu pa je jaca efikasnost rakete..), je ne znam o cemu vas par ovde prica, stvarno kao da ne igramo istu igru, a i zar niste svi ovde pricali, a i generalno po netu, da je sa poslednjim patchom helish najgore vozilo u igri, bas zbog oduzimanja flares-a gunneru i povecanja dometa Iglama? :trust:

Iz prve da pogodis heli je 1 od 20-obicno ide flares,sa drugom ga uglavnom disable-ujes,treca-opet flares,cetvrta bi bila smrtonosna.Naravno,ako te protivnicki igraci i pilot puste da vezbas gadjanje.Iole iskusniji pilot pobegne negde iza brda vec posle prve rakete pa onda ide sve od pocetka.

Stingeri i igle su imale smisla na startu,em su imale domet i avione da gađaju em nisu svi piloti imali većinu perkova ,posle toga su ih obogaljili patchevima nenormalno da su postali bukvalno neupotrebljivi a sada su ih nešto pojačali ali sada samo za loše pilote heliša predstavljaju neku opasnost.Jedino kada dvojica ili više inžinjera rade timski ima efekta. Avion iglom oboriti je danas kao sedmicu na lotou dobiti.

Retko koji pilot heliša baca mamce pre nego što čuje zvuk upozorenja da je raketa na putu,što olakšava posao pilotima jel ih je teško na "caku" zahebati kao u bf2. U BF2 ako se sećam zvuk je bio jednoličan od trenutka lockovanja i nije se mogao razlikovati trenutak ispaljivanja rakete,pa su se mamci izbacivali ili po "osećaju" ili vizuelnom kontaktu,mada su sa druge strane aa mesta bila stacionarna i rešavala su se uglavnom tv raketom ili rafalom mnogo pre nego što heliš dođe u domet.

Sve u svemu,inžinjer sa AA raketom je praktično igrač manje u timu. Da ne pominjem što zverajući u nebo i čekajući da heliš izbaci mamce predstavljaju lake modele za brijanje.

Gde da dignem pare od sedmice? :d Sveže oboren aeroplan Fullscreen capture 10312012 64240 PM.jpg

Heliš gađam isključivo ako se dimi, ili ako znam da mogu da stignem da ispalim dve rakete. Prva zna se, baca mamac, a drugom ga bodem. Ili majstor uspe da pobegne ili bude vehicle disabled i čekam da opali o ledinu. Avione gađam uglavnom kad vidim da je izbacio mamac. Sve se svodi na to da i ako uspemo da ga ubodemo, da bi dobili kill uglavnom moramo da sačekamo da se letelica sruši. A majstor u njoj treba da ne iskoči, što je retkost.

Nisam igrao 20, 30 dana, prvi server u koji sam usao, i prvi minut igranja.. Aj uzdravlje i nastavite da gadjate narandzaste trouglice.

Sreca pa je vec bio nacet, a i cini mi se da je bacio mamac bas pre tvog hitca. U svakom slucaju, nista lepse nego kad skines bazukom.

Nazad
Vrh Dno