Šta je novo?

Battlefield 3

Ne radi sa FXAA.

Novi mod:
Battlefield 3: Aftermath features all multiplayer game modes from the base game, plus the all-new Scavenger mode. In Scavenger mode, lost soldiers start equipped with only a knife, one grenade, and sidearm and must search the environment for more powerful weapons to increase their chance at surviving and eventually winning.

Da li ti HWINFO64 radi samostalno i sma baca informacije ili mora biti i MSI after ?

Usput ako neko zna konzola komandu koja se moze ubaciti u user.cfg da prikazuje temperature CPU/GPU i slicno, neka javi.
pa ja nisam ni znao da msi after mora da bude instaliran,tj ja sam njega koristio i instalirao hwinfo,nisam znao kako to cudo radi,jednostavno sam cackao i ispostavilo se da radi preko MSI....

Ljudi samo da vas obavestim da ni slucajno ne menjate password,mail ili Origin id posto necete moci da se konektujete na servere(An error was reported from EA Online).
Dakle problem je izmedju EA i DICE gde sihronizacija nije bas najbolja i izgleda treba cekati par dana da sve to prodje.
Problem je zaista velik posto vidim da se tone ljudi zale na taj problem,za sad jedino resenje je ponovo resetovati sifru u ukucati prethodnu(staru) mejdutim to kod mnogih ne funkcionise zato sto nove sifre moraju da sadrze najmanje 8 karaktera,malo slovo,veliko slovo i dva broja,aa moja stara sifra ne ispunjava te uslove,kontaktirao sam EA Tehnical Support mejutim kao i svima rekli su mi da je samo pitanje vremena kad ce to ispraviti.
Toliko o EA....:mad:

Poslednja izmena:
Ljudi samo da vas obavestim da ni slucajno ne menjate password,mail ili Origin id posto necete moci da se konektujete na servere(An error was reported from EA Online).
Dakle problem je izmedju EA i DICE gde sihronizacija nije bas najbolja i izgleda treba cekati par dana da sve to prodje.
Problem je zaista velik posto vidim da se tone ljudi zale na taj problem,za sad jedino resenje je ponovo resetovati sifru u ukucati prethodnu(staru) mejdutim to kod mnogih ne funkcionise zato sto nove sifre moraju da sadrze najmanje 8 karaktera,malo slovo,veliko slovo i dva broja,aa moja stara sifra ne ispunjava te uslove,kontaktirao sam EA Tehnical Support mejutim kao i svima rekli su mi da je samo pitanje vremena kad ce to ispraviti.
Toliko o EA....:mad:

Hvala na informaciji!

@salecar

Kakav update?

Novi problem meni,i koliko vidim gomili drugih ljudi na Originu.Startujem BF3,izadje mi "Syncing cloud data" i zaglavi se na 5% i ne mrda.Ja ne mogu da pokrenem nista,probao sa repair instalation i sa disable-ovanjem cloud-a,ali bez uspeha.

Takodje...Pa ovo je haos sta se desava sa EA i Origin ovih dana :mad:

To je zbog launcha MoH-a, krenula masa ljudi da svlači igru. Isti slučaj kao što je bilo kada je izašao BF3...

Ja sam uspeo da udjem sa disable cloud data :)

Da su kupovali hardware od Ljubise iz Panceva pa da razumem...Zamisli kupis telefon i desavanja posle:cip za gps nece raditi par dana,display par dana,baterija se update-uje,testiranje sa postojecom SIM karticom takodje par dana,oni koji su uzeli premijum paket upadaju u vezu onih koji to nemaju,ali im SMS nece raditi nekoliko dana,...

To je zbog launcha MoH-a, krenula masa ljudi da svlači igru. Isti slučaj kao što je bilo kada je izašao BF3...

Verovatno najbolji user made BF3 video do sada...

[YOUTUBE]0b6D6WmecY4[/YOUTUBE]

Prvi put igram igru od kad je izašla. Igram sat vremena kad polako počeo da osećam kao da nešto gori u sobi i miris sve jači i jači, pipnem kućište, ono se upalilo, a prvo izašao iz sobe, pa na terasu da vidim šta je, kad ono iz kućišta miris :mad:

Ugasim igru, brzo upalim everest i vidim da je CPU Diode temp oko 90C, verovatno je malo pala nakon što sam izašao iz igre. Da li je moguće da igra ovoliko opterećuje komp?

Konfiguracija iz potpisa.

Poslednja izmena:
BF3 dosta gazi procesor i uposljava sva jezgra. 90c na AMD-u... Imao si srece

Nemo nas plasis Mare :) Opeterecuje ali to nije normalno, meni je tokom onih letnjih paklenih temperatura maksimalno bila oko 64, a i za to su mi govorili da nije normalno. Sad najvise ode na 56.

Radi kuler na procesoru i kućište mi je otvoreno, tj. jedna stranica, a na grafičkoj je zalman cooler i on se vrti normalno.

Ja kažem koju sam vrednost pročitao, odmah mi je zapala za oči temeratura za CPU Diode i bila je 89C, ostalih temperatura se ne sećam ali temp ploče i procesora sigurno nije bila ni probližno 90C, samo je ova odskakala.

Evo sad je sve u normali, pritom da mi ne pokazuje pravu temperaturu za jezgra jer sam otključao četvrto jezgro.

Spržio sam svu prašinu u kućištu hahahaha, a taman hteo da ga čistim :smoke:

Prilozi

• temp.png
    temp.png
    20.4 KB · Pregleda: 73
Jel imaš stock cooler na procesoru?

Da, u tom trenutku kada sam gledao Everest pokazivalo je da se vrti ~2900rpm, znači išao je i više dok sam bio u igri.
Ali ne sećam se koja je temperatura procesora bila, ovo me odmah šoknulo za CPU diode pa nisam obraćao pažnju na ostalo.

Poslednja izmena:
Ne znam kako trpis taj kuler ako je nivo buke kao na Phenomu fabrickom :)

Gore sam mislio na GPU diode, ne CPU diode kao što sam napisao.

Info za one koji se dvoume da pazare BF3 (kao što sam se i ja dvoumio), lik na KP valja za 800 dinara standard verzije! Takoreći džabe. :d

Dobiješ username i key da skineš igru sa origina. Naravno, kasnije promeniš podatke kako tebi odgovaraju i gotovo.

Vrh Dno