Battlefield 3: Aftermath features all multiplayer game modes from the base game, plus the all-new Scavenger mode. In Scavenger mode, lost soldiers start equipped with only a knife, one grenade, and sidearm and must search the environment for more powerful weapons to increase their chance at surviving and eventually winning.
pa ja nisam ni znao da msi after mora da bude instaliran,tj ja sam njega koristio i instalirao hwinfo,nisam znao kako to cudo radi,jednostavno sam cackao i ispostavilo se da radi preko MSI....Da li ti HWINFO64 radi samostalno i sma baca informacije ili mora biti i MSI after ?
Usput ako neko zna konzola komandu koja se moze ubaciti u user.cfg da prikazuje temperature CPU/GPU i slicno, neka javi.
Ljudi samo da vas obavestim da ni slucajno ne menjate password,mail ili Origin id posto necete moci da se konektujete na servere(An error was reported from EA Online).
Dakle problem je izmedju EA i DICE gde sihronizacija nije bas najbolja i izgleda treba cekati par dana da sve to prodje.
Problem je zaista velik posto vidim da se tone ljudi zale na taj problem,za sad jedino resenje je ponovo resetovati sifru u ukucati prethodnu(staru) mejdutim to kod mnogih ne funkcionise zato sto nove sifre moraju da sadrze najmanje 8 karaktera,malo slovo,veliko slovo i dva broja,aa moja stara sifra ne ispunjava te uslove,kontaktirao sam EA Tehnical Support mejutim kao i svima rekli su mi da je samo pitanje vremena kad ce to ispraviti.
Toliko o EA....![]()
Novi problem meni,i koliko vidim gomili drugih ljudi na Originu.Startujem BF3,izadje mi "Syncing cloud data" i zaglavi se na 5% i ne mrda.Ja ne mogu da pokrenem nista,probao sa repair instalation i sa disable-ovanjem cloud-a,ali bez uspeha.
To je zbog launcha MoH-a, krenula masa ljudi da svlači igru. Isti slučaj kao što je bilo kada je izašao BF3...
Ja sam uspeo da udjem sa disable cloud data![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari