Šta je novo?

Battlefield 3

Au sav sam se najezio dok sam gledao trejler za armored kill, jos izlazi na moj rodjendan. :)

I da li vredi svih ovih muka to što ste uštedeli koji evrić sa ruskom verzijom? :)

Na dan 'release'-a bila je opcija ili kljuc u Gamesu za 4.999 ili RU cd key za 25$, sto je u oktobru bilo oko 1.500 dinara... pa ti vidi...

A koji je najjeVtiniji nacin za dobiti Armored Kill? Jel moram preko Origina ili ima i drugih varijanti..

:D neka fala.

Kakve su ovo puske za assaulta sto treba da otkljucam? m26 i m320?

Na dan 'release'-a bila je opcija ili kljuc u Gamesu za 4.999 ili RU cd key za 25$, sto je u oktobru bilo oko 1.500 dinara... pa ti vidi...

LE ključ se mogao naći za 38$ dolara u preorder-u, zato pitam da li je vredelo uštekati se za crvenu i kusur, i imati glavobolje posle svakog update-a, a ta razlika se potroši za jedan običan izlazak....

Poslednja izmena:
Ipak se prelako skidaju heliji sad, sramota me bukvalno da koristim Iglu..

Heliji sada padaju kao kruške a rakete kao da su oslabljenje protiv oklopnih vozila. LAV/Tunguska ih skida kako hoće, a može da uništi i tenk. Avioni su definitivno najjači, sada leti i ko nikada nije seo u avion :S:

Heli je mogao da teroriše samo pešadiju. Na vozilo pa i na letelicu se odgovara vozilom ili organizovanom akcijom nekolika pešadinaca (malo teža varijanta). Nikad nisam imao problem da me teroriše heli duže od jednog-dva spawna, uvek se ekipa organizuje i reši heli ali ovo sad je smešno, jedan čovek obara heli bez veće muke.

Pa ti u prethodnom postu napisa da je heli smarac i da mu uglavnom u 90 posto slucajeva niko ne moze nista. :) A ovo bas da mu soflam ne moze nista, problem je sto heli do sada nije mogao iz gunner pozicije da splash demidzom unisti soflam, pa cak ni raketama i onda strucnjaci direktno na bazu postave soflam i samo lokuju cim uzletis, kao i sto je domet soflama dalek i plus flares nista ne moze onim antitenk oruzjima koja ga lokuju.

pa smaraju jer jer je teamplaya sve manje, igra ne lici na ono sto je bila a nametnuto je da jedino dobar teamplay je mogao da skine dobrog vozaca helija koji je sejao smrt , meni licno nije frks nisam isfrustriran samo mi zao sto je balans poremecen pa smo mi dole ginuli kao glineni golubovi :) al dobro po svemu sudeci sada je doslo pet minuta za prasinare :D i tako u krug

isot tako smaraju i snajperi, presmesno je pola mapa upropasti taj prosti kamping i onda zalis sto nema nigde helija :D

Nekako mu dodje za ocekivati i da teamplaya ne moze toliko da bude jer je su public serveri u pitanju, pa moje saucesce kada se to zadesi i upadnes u "do yaya" ekipu koja ni prstom da mrdne kad neko seje smrt iz helija. :D

Sad je heli gotovo useless i kampuje u svojoj bazi tako da mozes da se nauzivas dok avion kosi pesadiju. :D

Heli je mogao da teroriše samo pešadiju. Na vozilo pa i na letelicu se odgovara vozilom ili organizovanom akcijom nekolika pešadinaca (malo teža varijanta). Nikad nisam imao problem da me teroriše heli duže od jednog-dva spawna, uvek se ekipa organizuje i reši heli ali ovo sad je smešno, jedan čovek obara heli bez veće muke.

Exactly. Sa tim da kada je terorisao i moje helije iz daljine, odgovor je bio da sam sednem u heli, prebacim se na drugom mesto i jurim ga tv raketom.

Inace, aa lav mi je sada postao izuztno manevarsko vozilo, bukvalno po celoj mapi sada moze da se juri i da se buse tenkovi iz daljine...

Poslednja izmena:
Na public serverima su svi u fazonu "neko drugi ce da resi problem", ne pomaze ni to sto nam DICE nije dao neki voip pa da mozes da organizujes ekipu kad pocne neki heli da smara, kao da su hteli da naprave lone wolf iskustvo za sve koji se nisu snasli za udruzivanje i TeamSpeak sto se poklapa sa onim sto su izjavili odavno da im je cilj da preotmu sto veci deo kolaca COD serijala. Uvek 60% tima igra recon klasu, pogleda 3,4 lozacke montaze na youtube-u i onda krenu da igraju aggressive recon, takvi su najjaci, steta sto nisu ubacili neki kamen u premium paket pa da ih gadjas. Velike mape sa vozilima skoro i da ne igram jer sam navuko strah od aviJona, jednom prilikom sam video kako jet u jednom preletu skida ranjenu tungusku pa tenk i onda dok driftuje deli jos dva headshota pesadiji, cool story, nakon toga se partija pretvori u inf vs vehicles, to je tek zanimljivo :D . Nakon ovog patcha nema vise tolikog silovanja pesadije sa tenkom, RIP canister shell :(

Onim manijakalim pilotima jedino mogu da stanem na put sa lav-ad koji ne rasipa municiju kao tunguska i mnogo je agilniji od nje i ovo naravno sve pod uslovom da me ne gadja iz stratosfere nego da se za**** i spusti malcice nize u domet. To je uglavnom jedini nacin ako ekipa nema dobrog pilota i to sve pod uslovom da se igra sa amer strane, posto je tunguska za ovakav poduhvat gotovo useless. To samo pokazuje taj balans ruskih i americkih vozila kao i to sto aviJone izgleda namerno nece da menjaju patchom, ko da ih tamo neko od tih leet pilota lobira. :D
Inace mislim da taj izgovor da se preuzme deo kolaca od cod serijala nema veze sa tim, vec sa mnogo destruktivnijom i dinamicnijom borbom nego cod. I cod je organizovana igra ako tim match igra organizovano, a ne samo lone wolf kako se zamislja.

Danas sam "ugasio" canister. Nije mi jasno zasto su ono uradili.

Ako gledas sa realne strane, napunjen ti je canister i granata. Ispalis granatu, zasto cekam da se ubaci nova granata da mogu opaliti canister ?? Hajde da su stavili da kada opalim granatu i canister u "isto vrijeme" da cekam duplo da mi se napuni canister jer treba prvo granatu pa onda canister ali da ja cekam da se napuni granata da se ispali caniste.. svasta..

Ne znam da li se uopste neko zalio na canister..

Poslednja izmena:
pa nebitno, pucaju se iz istog topa, ne mozes da imas oba nepunjena odjednom

zato su oni IFV bili bolji od tenka, i pomalo OP, stavis mu onu AP municiji, i pucas non stop, ides okolo i ubijas sve zivo
prvo pucas as AP, prebacis na obicnu, dok nju ispucas, AP je vec napunjen, vratis na AP, pucas, prebacis na obicnu...

pa nebitno, pucaju se iz istog topa, ne mozes da imas oba nepunjena odjednom

zato su oni IFV bili bolji od tenka, i pomalo OP, stavis mu onu AP municiji, i pucas non stop, ides okolo i ubijas sve zivo
prvo pucas as AP, prebacis na obicnu, dok nju ispucas, AP je vec napunjen, vratis na AP, pucas, prebacis na obicnu...

Pa i sada su napunjeni u isto vrijeme. Mozes da biras koji ces koristiti prvi samo onaj prvi kada iskoristiš, onaj drugi ne mozes dok se prvi ne napuni.

pa to, verovatno imaju neki zajednici cool down, sto je ok, zbog balansa

Imam problem posle novog update-a.Kad mi otvori OPEN GAME MANAGER kliknem na to izbaci mi Game:battlefield 3 update.Kliknem na update,baci me na pocetnu stranu origina.Sta dalje ciniti,kliknem play hocu mp a ono OPEN GAME MANAGER.Onda mi napise waiting for you to finish the installation.
Browser plugin prosao a dalje nece.:wall:

Imam problem posle novog update-a.Kad mi otvori OPEN GAME MANAGER kliknem na to izbaci mi Game:battlefield 3 update.Kliknem na update,baci me na pocetnu stranu origina.Sta dalje ciniti,kliknem play hocu mp a ono OPEN GAME MANAGER.Onda mi napise waiting for you to finish the installation.
Browser plugin prosao a dalje nece.:wall:
Idi u Origin, pa desni klik na BF3, pa "repair install". Skinuce ti jos nekih 100-ak MB-a i to je to ;)

Zasto imamo Armored Kill mape i servere u Sever browseru (a ne mogu se igrati)? :(

Nazad
Vrh Dno