Šta je novo?

Battlefield 3

Igrao sam juce dogfight 1na1 protiv nekog ludog rusa, lik ima preko 10000 jet kills, ali je bio dobar trening, zato od jutros skidam sve sto se mrda na nebu i zemlji...optuzuju me na serverima da sam haker :D

CQB DLC beta testing

new-bf3-map-o.gif

Udjem na 1st Serbian,mapa Sein Cross,i imam sta da vidim...
Kamperaj do bola,i posle skora 11:12 samo pritegnem alt+f4...
Nije ni cudo sto pojedini kukaju kako ih igraci sa lakocom ubijaju na malo otvorenijim mapama,jer su za ovo vreme otkada je igra izasla,samo naucili da kampuju i da se skrivaju po slabije osvetljenim delovima mapa.

Nije ni čudo što pojedini kukaju kako ih igrači sa lakoćom ubijaju na gradskim mapama, jer su za ovo vreme otkada je igra izašla, samo naučili da kukaju i da trče k'o muve bez glave :D

Nije ni cudo sto pojedini kukaju kako ih igraci sa lakocom ubijaju na malo otvorenijim mapama,jer su za ovo vreme otkada je igra izasla,samo naucili da kampuju i da se skrivaju po slabije osvetljenim delovima mapa.

pozove se prvi hello kitty squad u pomoc, na drugoj strani garantovan rage quit.

Tuse!
Prsa u prsa kada poginem,nikakav problem...
Ali kada se zavuce u ugao i tako mu zbog neispeglanosti igre fali pola tela,dodje mi da razbijem sve sto mi ke pri ruci...

@saint
Hello kity??? :)

Poslednja izmena:

Samo tu mapu i igraju, ma smejurija, i možda ona sa pijacom smrdljiva. Veoma retko druge mape jer su žešći kamperi. Kolika dijabola moraš biti da ne daš drugima nijednu zastavu, sabiješ ih na 2 sa 2 i rokaj snajperima, m249 i ostalo. Bezveze

A sto ste mazohisti pa ulazite na servere gde vas teshu? Lakse je sa strukom kopriva pa sebe po ledjima. ;)

Veceras sam usao posle 2 meseca,i iskljucio posle 3 minuta...
Bolje da ukljucim kharg tdm 1000 tiketa i da se lepo napucam i da ih osakatim...
Mislio sam ono nasi,pa mozda bude dobra partija,medjutim prvoklasna beda...
Aj da je large conquest,nego 4 zastave,zalegnu u mrak i rokaj sa suppott i bipod...

Veceras sam usao posle 2 meseca,i iskljucio posle 3 minuta...
Bolje da ukljucim kharg tdm 1000 tiketa i da se lepo napucam i da ih osakatim...
Mislio sam ono nasi,pa mozda bude dobra partija,medjutim prvoklasna beda...
Aj da je large conquest,nego 4 zastave,zalegnu u mrak i rokaj sa suppott i bipod...

Srpska posla...

Juče sam baš igrao na istom serveru i nije bilo kamperisanja, barem je moj squad igrao organizovano npr. dvojica napadaju zastavu na trgu, a treći pruža support iz zgrade preko puta. :D

Inače, za manji broj igrača, 4 zastave su sasvim dovoljne da bude zanimljivo.

Ne znam zašto kukate, na srpskom serveru se trenutno vrte gradske mape i to hardcore, bez vozila. Jedini način da sačuvate glavu i osigurate pobedu svom timu a samim tim i sebi je da igrate strogo timski (kretanje u grupi, assault obavezno prisutan zbog oživljavanja). Neko i može da kampuje ali ne zadugo, posle 1-2 ubistva sa istog mesta, ne gine mu izbrijavanje :-devil-:

Jednostavno, HC i gradske mape nisu za solo igranje i Rambo stil, kapiram frustraciju nekih jer nisu navikli da igraju timski. Kao kad bi ste izašli na lokalni koš da odigrate neki basket, a tamo vas čeka uigrana ekipa od koje nemožete da pr*nete od muke, posle kukate kako je basket loša igra jer vas je neko isprašio.

Stisnite zube i igrajte muški.

Ništa nije zabranjeno od oružja, pogrešna pretpostavka.

Samo što sad nemožeš da ubijaš sa MAV (UAV) i sa razdaljine od 300+ metara, nego moraš prsa u prsa (pokvarićeš K/D nažalost).

Ne znam kako možete da poistovjetite server i pojednice koji se štekaju. Koji to random server ima a da se niko ne šteka? To što se neko zavuče u zgradu i štekari možeš da nadješ svuda, a da se svi štekaju
nema veze sa istinom.
Što Falcon reče, mora da se igra timski.
A i velika je razlika igrati gradske i otvorene mape. Na gradskoj mapi ne stoje svi na ulici nego je velika vjerovatnoća da će te neko ubiti iz zgrade/hodnika/prolaza. Takva je mapa.
Na Caspianu nema štekanja jer i nemaš gdje da se uštekaš, a i ako se uštekaš malo će ko da ti naleti zbog veličine mape

Samo što sad nemožeš da ubijaš sa MAV (UAV) i sa razdaljine od 300+ metara, nego moraš prsa u prsa (pokvarićeš K/D nažalost).

Realno, zaista taj antagonizam traje od momenta kad ste me izvredjali kod vas na forumu dok sam igrao na vasem serveru, i to taman da sam igrao snajperom, uzijem, ili drvenom motkom.
http://img191.imageshack.us/img191/9692/bfbc2game20100404021625.jpg

a sto se tice "prsa u prsa" ti najbolje znas kako je to pogledati smrti u oci 2x u 15 sekundi, i samo obrati paznju ko puze po zemlji i krije se ko mish.

:p cheers.

@ za sve koji imaju neku primedbu na naš 1. Srpski server

Nisam primetio da se bilo ko žali na igru koja se igra na 1. Srpskom serveru iako sam tamo svako veče. Server se brzo napuni i bude puno raje na njemu e sad da je neko napisao bilo šta što nije u redu ili dao neku primedbu sigurno da bi neko od admina i reagovao. I mene kao i mnoge vas nerviraju ljudi koji se samo štekaju i kampuju pa još postavljaju klejmore okolo gde god stignu ali to je moj problem ja gledam da budem bolji od kampera pa da ih ubijem pre negoli postave klej meni pod nos, odnoso da nekako nađem način da ''preživim'' u toj ludnici. Istina je ako imate odličan tim koji koliko toliko igra zajedno onda i imate nekih šansi ali ako u timu svako igra za sebe što se i meni dešava onda su šanse da ne preživite duže od 1 min velike. Igra može puno da iritira ali opet kažem na muci se poznaju junaci danas si možda doživeo da budeš izubijan i polupan ali već u sledećoj partiji ti možeš da dominiraš :) (ovo sam pozajmio od druga Ćele :)).

Poslednja izmena:
@2Saint
Smešan si, baš si me nasmejao pošteno :laugh:

Ako te je neko izvređao, to je zato što si smorio sa klipovima. Možda si očekivao da ti kliču i da ti se klanjaju kao klinci na SK forumu ali mi nismo deca odavno, tamo nećeš naći publiku za to što radiš :wave:

@Tosa
Nemoj danas da se nerviraš Tošo :)

@Klosar
Sinoc sam bio u isto vreme kada ti ni NesaNS...
Nijedan od vas dvojice se nije stekao,ali ima nekih likova koje prvu put vidim na tom serveru,i koji samo zalegnu i cekaju zrtvu...

Nekoliko puta sam naleteo na ceo tim igraca i naravno pao ko pokosen,ali to je moja krivica i mojih timskih noob-ova koji se nijednom nisu spawn-ovali do mene ili me cak oziveli,a ja jurcam ko slepac da ozivim sve zive,makar poginuo...

Timska igra i kampovanje nikada nece biti isto...

Skidam kapu ljudima koji se krecu u coporima i kose sve pred sobom...Naravno,dodjes do zastavice i caskom je uzmes,a ja kao slepac cekam 3 minuta da je uzmem,jer nikoga nema da pomogne...

Na HC se mogu spawnovati samo na squad leadera, ako nisi bio SL, to objašnjava zašto se niko nije spawnovao na tebe. Isto tako ako si bio SL, trebalo je da vodiš svoj squad, da planiraš i daješ zadatke da se skidaju zastavice, da gledaš da si uvek tu gde je akcija ali i da budeš živ kada ti poginu saborci da imaju gde da spawnuju...

Ako imaš mikrofon, kad budeš igrao dođi i naš teamspeak, skroz je drugačije kad igraš timski i pritom razgovaraš sa svojim saborcima :)

izvredjali me zato sto su ginuli na serveru za koji su odvajali kintu.

A secam se situacije, na serveru ste iskljucili 3d spotting i killcam, na valparaisu skocili u zbunje iznad helipada druga baza i trojica spamovala gustavom, kako se ljudi spawnaju kao defenderi dobiju jedan od tri gustava. Ne mozes nikoga spotovati, ne znas gde da pucas, hit indikator je netacan od explozija gustava.
I pored sve tuge i jada, opet ste izgubili.

Govorim iskljucivo o team stackingu, koji nije problem ako je realan brojcani odnos...
vec, jednom prilikom na isli, vas 6 i neka dva autsajdera branite... Nas cetvorica ostala na drugoj strani, ortak i ja sa dva inkognitusa.
- mi:plz ljudi balans, glupo je.

- ocete vi vec napadati, ili da mi sami plantamo?
- zeeev, gde su ovi napadaci?
- uplasili se.
etc.

Pozovem jos dva ortaka, napakujemo uav i heli sa c4, i posle pregazimo kao otirač na barbie kucici.

naravno da smo prozvani nuberima i izvredjani na milo i drago.

Citam samo sad po pricama ljudi da se slicno ponavlja i dalje, rekoh, nista se nije promenilo.

Skidam kapu razoru, uvek je bio u prvim redovima i znao da igra,
takodje i jony je znao da igra ali se generalno glupirao sa gustavom.

Zar ti stvarno pamtiš sve partije gde si izvukao deblji kraj i snimaš sve partije gde si imao dobar K/D? :)

Od BC2 servera se promenila ekipa koja administrira server (Jonny i još neki više ne igraju sa nama) a na serveru postoji Advanced Balancer koji brine o broju igrača na obe strane. Vređanje igrača nije dozvoljeno i to važi za sve posetioce (i za SJC članove podjednako) tako da su tvoje primedbe za tadašnji server na mestu ali nažalost, zakasnele i na pogrešnom mestu. BC2 server ne držimo odavno a sadašnje servere (2 servera) održava ozbiljna ekipa koja ne dozvoljava vređanje. Što se mene tiče, chat se može slobodno izbaciti iz igre. Korist od njega je nula, samo doprinosi svađi među onima sa kratkim fitiljem.

Ček, kome je svaki drugi post screenshot sa nekim dobrim K/D ili snimak ownovanja? Mislim, kad već kopamo po istoriji i drugim igrama... :)

Ne vidim gde vodi ovakva rasprava uopšte, ti ćeš i dalje na osnovu pogrešnih pretpostavki i nekih prošlih loših iskustava da pljuješ po nečijem trudu a to govori više o tebi nego o srpskom serveru.

Nazad
Vrh Dno