Šta je novo?

Battlefield 3

Sad odigrao na oldmengejmingu, 2 full rounda strike-a, bez problema... Ne znam o cemu se tu radi...

@G!
Na mojoj masini na 1920x1080 ni da secne. Ne znam kad si ulazio u igru (imam te na friend listi, vidim da si igrao dvocifren broj sati) ali igra u MP smislu postuje sve standarde. Rekao sam da je mesec dana bila neigriva i da su za mesec dana ispravili 99% bagova...

da igrao sam dvocifren broj posle onog reseta koji je morao da se odradi jer je mnogima se sve izmaksovalo pa i meni, a igrao sam i betu... kad je igra izasla radila je gore od bete, pa su je peglali pa nisi znao sta ces dobiti sa sledecim patchem, cas radi malko bolje pa sledeci patch 3 koraka u nazad, i sve to za vizuelno presmesnu igru u danasnje vreme... a gameplay je specifican i ima svoji cari, dok sam igrao, premali broj ljudi je shvatao kako treba igrati igru i u glavnom su se svi zabadali po coskovima i snajpovali sa kojim god oruzjem hoces, kao da je k/d bitan u ro2... izuzetno mali broj igraca je igrao na objectives sto me je i umorilo pa sam igru i batalio... sa tehnicke strane bf3 mi radi od samog starta na high u 1920 super i vremenom je sve bolje radio

*** probacu uskoro ponovo RO2 jer mi je ww2 daleko interesantniji od moderne tematike, samo sto ce mi sada trebati 15 dana da se naviknem na ro2 gamepplay i fore i fazone :)

Poslednja izmena:
Sa ovom izjavom se apsolutno slažem.
Inače fun faktor je bio drastično veći u BF1942 i BF2. Ostali naslovi iskreno po mom mišljenju spadaju u početak kraja battlefield-a koji sam obožavao. BF3 sam po sebi možda i nebi bio toliko...pa ne mogu baš da kažem loš, da nije privukao COD igrače u ogromnom broju. Mislim da su baš oni izvršili svojevrstan pritisak na DICE što je rezultovalo *****skim patchom i prilično sje*anim gameplay-om.

Iskreno RO2 ima svojih draži ali nije me privukla jer smatram da skill level potreban za tu igru je na nivou wonna be noob. Teže je promašiti nekoga nego pogoditi.

Rece covek koji igra samo metro mapu :-devil-:

Da, na public serverima igram uglavnom Metro. Za razliku od nekih članova ovde ja nemam mnogo zamerki za borbu u zatvorenom prostoru. U BF1942 pored klasičnog assaulta uglavnom sam bio tenkista a u BF2 isto klasični jurišnik i pilot heliša i kotrljao sam se u tenkiću ili BTR-u. U BF2142 sam "pešačio" u Battlewalker-u. U BFBC2 vozila i letilice su bile totalno sra*e a ista je priča i sa BF3 (pogotovo posle poslednjeg patcha). Vidiš li možda neki preterani razlog zašto bi igrao neke druge mape?

Zatvoreni prostor, metro i ovaj naredni DLC imaju veze sa BF koliko i kriket. To sto su se nasli u Bf serijalu je potpuno druga i tužna prica ali to nije BF sadrzaj. Da je metro RUSH only, prihvatio bih nekako.

Poslednja izmena:
Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Upravo to. Moje misljenje da je 9 jura baceno na RO2 najgore utrosenih par jura ikada... Koja je to smejurija od igre, da mogu nekome da je poklonim sa stima, sa zadovoljstvom bih to ucinio...
Ali opet, to je slucaj kod mene.. Sigurno se naslo par njih i u toj igri... :)

smece igriCa, nema attachmente na puskama, nema ribona i nagrada, i sve nekako staro izgleda kao da je radnja pre pola veka.

Ma da, vidim da se razumemo odlicno ;) i plus je skrnav gameplay a i uopste nije codlike :D

I mator si da pises igrica ;)

Ma videh, zezam se malo u kasne sate, zato i spomenuh RO2 :)

Hehe, sad videh br postova :thumbup: Stize nam DooM 4, uskoro... :cool:

a skill level ode u minus 30...
nije mi jasan uopste...imam po 50+ ubistava,kd preko 2,a odem u plus samo 10-15...
nisam ja kriv sto naletim na trojicu,ubijem dvojicu i treci noob sa levelom 10 me samo zakaci i ubije...

ja nemam pojma za taj skill level kako se on racuna i ne obracam paznju na to

I gameplay i engine tako deluju.. :)

ma najjaci ste mi svi sto ste pogledali jedan video, ili ste usli na ortakov nalog da vam sprashe pedu u 10 minuta i videvsi da vola ne mozete da ubodete, batalili.
***, nema tu autoaim kao na konzoli.

Btw, ovde se troluje o BF3, ne znam sto vam je toliko RO2 u mislima da ga morate i ovde pominjati... ;)

Ja koliko znam oni koji "troluju" su ga i spomenuli i poceli da se hvataju za njega. ;)

U svakom slucaju mogla bi vise da se batali cela prica a i ovi komentari gde igra "elita" ili sta vec, ***e igra ko igra, kada se vremenom uhodas dal igrao cod na konzoli ili q3 na pc-u je totalno nebitno kada svuda postoje vrhunski igraci. :)

Nego skoro naleteh na ovaj frag video, nekima mozda nije nista spec, ali obratite paznju na 7:30:

btw i meni se desavalo da ubijem coveka bombom koju nisam bacio a sada vidim i zasto...

Iskreno RO2 ima svojih draži ali nije me privukla jer smatram da skill level potreban za tu igru je na nivou wonna be noob. Teže je promašiti nekoga nego pogoditi.

Sta rece crni overkille? Na osnovu cega?

Tema je BF3, bez daljeg offtopica u ovoj temi...

Stalno dobijam "No contact with EA Online. Please try again later." jel to samo ja ili...

Evo jedan klip sa konzole. Samo, ili se meni cini ili je njima suppressed efekat isti kao prije patcha: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1Ek2cwPtYvo#t=155s Pazi kako se brzo rašcisti blur. Na 3:28 nema suppressed efekta.

Ako nesto nisam pomjesao, suppressed efekat od snajpera je isti kao i od svake puske. A to je 3 puta veci blur nego na ovom snimku. Da ne kazem da traje barem 6 puta duze nego na klipu.

Poslednja izmena:
Veci je malo nego pre, mada kazem meni to uopste ne smeta.. I na 3:28 ga je pogodio, blur je kad meci prolecu pored tebe..

Poslednja izmena:
Ma nesto mi se cini i kada te pogodi da je blur.. bas cu vidjeti.

Vrh Dno