mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
Evo ja sad probao
Ma radi, al dzabe sto radi kad mene PB izbacuje na svaki minut.
Evo ja sad probao
@G!
Na mojoj masini na 1920x1080 ni da secne. Ne znam kad si ulazio u igru (imam te na friend listi, vidim da si igrao dvocifren broj sati) ali igra u MP smislu postuje sve standarde. Rekao sam da je mesec dana bila neigriva i da su za mesec dana ispravili 99% bagova...
Sa ovom izjavom se apsolutno slažem.
Inače fun faktor je bio drastično veći u BF1942 i BF2. Ostali naslovi iskreno po mom mišljenju spadaju u početak kraja battlefield-a koji sam obožavao. BF3 sam po sebi možda i nebi bio toliko...pa ne mogu baš da kažem loš, da nije privukao COD igrače u ogromnom broju. Mislim da su baš oni izvršili svojevrstan pritisak na DICE što je rezultovalo *****skim patchom i prilično sje*anim gameplay-om.
Iskreno RO2 ima svojih draži ali nije me privukla jer smatram da skill level potreban za tu igru je na nivou wonna be noob. Teže je promašiti nekoga nego pogoditi.
...
Iskreno RO2 ima svojih draži ali nije me privukla jer smatram da skill level potreban za tu igru je na nivou wonna be noob. Teže je promašiti nekoga nego pogoditi.
kako me je htelo kad sam usao u tenk
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28825274/1/218480221/
kako me je htelo kad sam usao u tenk
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28825274/1/218480221/
Svako ima pravo na svoje mišljenje.Izvini ali ovo je tako pogresno. Jako pogresno.
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
smece igriCa, nema attachmente na puskama, nema ribona i nagrada, i sve nekako staro izgleda kao da je radnja pre pola veka.
kao da je radnja pre pola veka.
a skill level ode u minus 30...
nije mi jasan uopste...imam po 50+ ubistava,kd preko 2,a odem u plus samo 10-15...
nisam ja kriv sto naletim na trojicu,ubijem dvojicu i treci noob sa levelom 10 me samo zakaci i ubije...
I gameplay i engine tako deluju..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari