Sa silnim auto-aimom na konzolama nije to takav poduhvat Borise.
Domaci igrac je u pitanju tako da ne bih bez vise dokaza da spominjem imena.
a snajpom lika u glavu koji vozi heli???
jednom sa 250m,nista sladje...![]()
Nema to veze sa statsima,nego u battlelogu imas tamo gde ti pokazuje naziv servera pa ispod-koliko je partija odmakla i koliko je tiketa ostalo do kraja.Da ne bi usao na sam kraj partije-znas vec.
3 auto-aima![]()
Pa na to sam mislio, jedan za levu pecurku, da ne zalutas negde, drugi za desnu pecurku da ti nisan ne zaluta, nego direktno protivnika u vugla, a treci za RT (RB) da sam puca kada se prva dva auto-aima poklope.
Pa eto, par lepih featurea![]()
Nesto od toga je bilo i u bc2, pogotovo delovi kada iako ti izgleda da si sakriven ti strcis iza objekata, sto sam ovde vec par puta rekao spominjajuci Coneheadse.Doduse, tamo cak nisi ni mogao da zalegnes pa je izgledalo frustrirajuce, a ovde je taj problem u dosta manjoj meri i nebitniji zbog mogucnosti za prone. A inace, te pokretne kutije i tako to, verujem da je to do mozda olaksavanja serverske strane, tj. mozda se fizika nekih sitnijih objekata i ostalih nebitnijih obradjuje na klijentskoj strani i zato kod razlicitih igraca nece sve biti na istom mestu.
A u bc2 je moglo da se opravda?Nije ovde problem budzet, vec rasterecenje servera i njihovog saobracaja, jer onolika destrukcija i kolicina informacija za razmenu sa klijentima zahteva jake i veoma brze servere, pa kao sto rekoh verovatno je nesto od sitnih objekata radi tog rasterecenja prebaceno na obradjivanje na klijentskoj strani. A inace, da ima bagova to niko ne spori, ali mora se i uzeti u obzir "scale" ove igre i tehnicke mogucnosti u njoj.
Mp je tu da bi se takmičio, to je njegova svrha. E sada ako neki drugi faktori, umesto, tebe odlučuju ko će biti bolji, to onda nije dobar MP. Ja nisam igrao klanski BC2 niti BF3. Ali kad igram, dajem sve od sebe da pobedim.
Što se tiče kompleksnog engine-a, slažem se donekle, ali DICE pokazuje veliku količinu nemara. Noge su propadale kroz zidove i u BF1942, hitreg je bio loš i tada. Ti bagovi su prisutni i u BF3...
Noge su propadale kroz zidove i u BF1942
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari