Potpuno te razumem....Слушај пажљиво, мали има 24 дана. Ја сам на одмору. Грчеви су почели пре неки дан тако да скоро све време спава на мом стомаку (кад мало боље размислим, већина вас нема појма о чему причам). Завалим се у фотељу, мали на стомаку, слушалице на ушима, тастатура у крилу, миш на столу и удри (и још, ако ме неко види у игри да се чудно понашам то моја трогодишња ћеркица трчи по каспијану).
Ето како.
Слушај пажљиво, мали има 24 дана. Ја сам на одмору. Грчеви су почели пре неки дан тако да скоро све време спава на мом стомаку (кад мало боље размислим, већина вас нема појма о чему причам). Завалим се у фотељу, мали на стомаку, слушалице на ушима, тастатура у крилу, миш на столу и удри (и још, ако ме неко види у игри да се чудно понашам то моја трогодишња ћеркица трчи по каспијану).
Ето како.
И да, рестарт је помогао, хвала.
jel normalno ovo?? ovako mi stoji od sinoc od kad sam zavrsio partiju i tokom igre mi nije rekao da sam postao novi rank,nego posle zavrsene partije
![]()
Potrebno misljenje strucnjaka, cheat ili ne. Malo mi je cudno 31 kill sa samo 35 pogodaka, a na sve to 6,48% accuracy, pa jos kad se doda da nema ni jedan accuracy ribbon sto znaci da je u toj partiji imao max 4 HS sto automatski iskljucuje pricu one shoot one kill, sta vi mislite?
Nije da sam neki tupadzija, al slabo posecujem stats strane.. Sta mu to dodje live scoreboard?![]()
Another no human AEK spread :eyebrows:
ko je batica?
ladno sam uspeo da sa m320 skinem helikopter![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari