Šta je novo?

Battlefield 3

Слушај пажљиво, мали има 24 дана. Ја сам на одмору. Грчеви су почели пре неки дан тако да скоро све време спава на мом стомаку (кад мало боље размислим, већина вас нема појма о чему причам). Завалим се у фотељу, мали на стомаку, слушалице на ушима, тастатура у крилу, миш на столу и удри (и још, ако ме неко види у игри да се чудно понашам то моја трогодишња ћеркица трчи по каспијану). :D
Ето како.

И да, рестарт је помогао, хвала.

Poslednja izmena:
Слушај пажљиво, мали има 24 дана. Ја сам на одмору. Грчеви су почели пре неки дан тако да скоро све време спава на мом стомаку (кад мало боље размислим, већина вас нема појма о чему причам). Завалим се у фотељу, мали на стомаку, слушалице на ушима, тастатура у крилу, миш на столу и удри (и још, ако ме неко види у игри да се чудно понашам то моја трогодишња ћеркица трчи по каспијану). :D
Ето како.
Potpuno te razumem....;)

Ето како.

И да, рестарт је помогао, хвала.

Druže ja imam pojma o čemu pričaš, ćerkica mi je starija neki dan od tvog klinca :). Moraš detaljnije da mi objasniš tu gimnastiku sa djetetom i igrom u isto vreme, to mi treba ko leba :D

jel normalno ovo?? ovako mi stoji od sinoc od kad sam zavrsio partiju i tokom igre mi nije rekao da sam postao novi rank,nego posle zavrsene partije
untitled.jpg

odigrao sam malopre novu jednu partiju i sad je sve dobro. evo danas mi pise da sam postao kolonelo 6,a ja jos juce postao ccc
zesce je zabagovao sinoc

Potrebno misljenje strucnjaka, cheat ili ne. Malo mi je cudno 31 kill sa samo 35 pogodaka, a na sve to 6,48% accuracy, pa jos kad se doda da nema ni jedan accuracy ribbon sto znaci da je u toj partiji imao max 4 HS sto automatski iskljucuje pricu one shoot one kill, sta vi mislite?

62547969.png

Poslednja izmena:
Izracunaj ponovo.. 34 ubistva .. 31 sa puskom, i tri na karte [ 2 granatom i jedno klanje ] = matematika cista kao suza.

Jasno je to meni, ocigledno da nisi shvatio sta sam pitao. Pod hits se racuna svaki metak koji je pogodio neprijatelja (u proseku ti je potrebno 5 metaka u telo protivnika da bi pao), sto znaci da njegov gotovo svaki metak koji pogodi metu ubija, a da pri tome njie HS. Uz sve to preciznost mu je na nivou mog Lazara koji jedva drzi mis.

Naravno, to je prvo sto sam uzeo u obzir, ali onda pogledam sledeci report koji je sasvim normalan, kd 1.5-2.0, preciznost 15-20%, u proseku 5-6 pogodaka po killu, pa onda ponovo nesto slicno screenu gore i tako u krug, tako da mi je malo neverovatno da mu se tako cesto desava da celu partiju ubija iskljucivo izranjavane protivnike. Moja pretpostavka je da pali cheat po potrebi. Videcu da izvucem jedno 5-6 partija za redom gde se vidi ovo o cemu pricam.

Jeste malo cudno.Da je igrao HC sa snajkom pa da mu progledas kroz prste.Assault sa puskom koja je skoro 97% preciznosti sa jednim metkom za ubistvo je,po meni,nemoguce.Ako se racuna grudvanje sa bombama i pravljenje spanskog zida sa M320 da mu padne preciznost.Ali nema pusku koja ubija iz jednog metka(igra assault).I nema ribbon za headshot.

Poslednja izmena:
Potrebno misljenje strucnjaka, cheat ili ne. Malo mi je cudno 31 kill sa samo 35 pogodaka, a na sve to 6,48% accuracy, pa jos kad se doda da nema ni jedan accuracy ribbon sto znaci da je u toj partiji imao max 4 HS sto automatski iskljucuje pricu one shoot one kill, sta vi mislite?

Another no human AEK spread :eyebrows:

ko je batica?

Nije da sam neki tupadzija, al slabo posecujem stats strane.. Sta mu to dodje live scoreboard? :p

Kad u battlelogu udješ na stranu servera možeš da vidiš trenutan skor bez da ulaziš u igru

Aha, cool :D

Nije da sam neki tupadzija, al slabo posecujem stats strane.. Sta mu to dodje live scoreboard? :p

Nema to veze sa statsima,nego u battlelogu imas tamo gde ti pokazuje naziv servera pa ispod-koliko je partija odmakla i koliko je tiketa ostalo do kraja.Da ne bi usao na sam kraj partije-znas vec.

Sa silnim auto-aimom na konzolama nije to takav poduhvat Borise.

Vrh Dno