Šta je novo?

Battlefield 3

Čitam svakojake gluposti na forumu i moram da se nadovežem

Prozivate neke da su čiteri, prozivate klanove kao da se radi o nekim neprijateljskim igračima i klanovima, a ne o Srpskim. Takvi smo mi Srbi!!! :(

Igrao sam protiv CANDYMANa i čovek apsolutno nije čiter. Igra gunera u helišu, vozi ga njegov čovek sa kojim odavno igra. To su sasvim normalni skorovi za igrače njegovog kalibra kad sednu u heliš. Možete samo da mu zavidite.
Takodje igrao sam i protiv momaka iz EX3D (Angusoid - valjda mu tako ide nick). Momci igraju zajedno još odavno i znaju se u dušu. Kad se skupe većinom prazne servere.

Treće igrao sam na 1st Serbian... serveru i ne mogu da razumem da mi Srbi idemo da punimo Hrvtske servere, a naš srpski server stoji prazan. Umesto da visimo na njemu po ceo dan i plus pomognemo SJC klanu da ga održava punim i ako treba proširimo na 64 slota svi zajedno mi samo zato što je Srpski nećemo na njega, a Hrvate ounimo samo tako. 1st Serbian... je skroz OK server i nism imao nikakvo loše iskustvo na njemu. Admini su stalno prisutni, ispunjavaju svaku želju... Nema veze koji ga klan zakupljuje (to na kraju u imenu servera i ne pise) dovoljan je razlog da je SRPSKI da ga pomognemo koliko možemo. http://battlelog.battlefield.com/bf...7b50066dc0/1st-Serbian-CQ-Vehicle-200-Tikets/

Opametimo se već jednom!!!

Poslednja izmena:
Igrao sam protiv CANDYMANa i čovek apsolutno nije čiter. Igra gunera u helišu, vozi ga njegov čovek sa kojim odavno igra. To su sasvim normalni skorovi za igrače njegovog kalibra kad sednu u heliš. Možete samo da mu zavidite.
Takodje igrao sam i protiv momaka iz EX3D (Angusoid - valjda mu tako ide nick). Momci igraju zajedno još odavno i znaju se u dušu. Kad se skupe većinom prazne servere.

Treće igrao sam na 1st Serbian... serveru i ne mogu da razumem da mi Srbi idemo da punimo Hrvtske servere, a naš srpski server stoji prazan. Umesto da visimo na njemu po ceo dan i plus pomognemo SJC klanu da ga održava punim i ako treba proširimo na 64 slota svi zajedno mi samo zato što je Srpski nećemo na njega, a Hrvate ounimo samo tako. 1st Serbian... je skroz OK server i nism imao nikakvo loše iskustvo na njemu. Admini su stalno prisutni, ispunjavaju svaku želju... Nema veze koji ga klan zakupljuje (to na kraju u imenu servera i ne pise) dovoljan je razlog da je SRPSKI da ga pomognemo koliko možemo. http://battlelog.battlefield.com/bf...7b50066dc0/1st-Serbian-CQ-Vehicle-200-Tikets/

Opametimo se već jednom!!!

E ako ti kazes da ne vara,onda... Ne vara, al u musmulama ;)

Uopste me ne interesuje "nacionalnost" servera. Na srpskim su uvek neke sitne klincurdijske carke i proseravanja jer smo stoka od naroda. Cak mi je i sa onim ruskim prevarantima manje muka nego da igram sa nasim ljudima. Uglavnom biram engleske (i delimicno nemacke) servere iz razloga sto se na engleskim generalno najvise postuju pravila i admini cesto vrlo brzo reaguju.

Trece, od 2006. igram BF i NIKADA me ni jedan Hrvat, Makedonac, Bosanac nije izbacio sa servera jer sam Srbin po nacionalnosti. Pre bih rekao da su ovi, sto kace skrinove da su ih kikovali na nacionalnoj osnovi, provocirali. Sta vise, ubedjen sam u to.

E ako ti kazes da ne vara,onda... Ne vara, al u musmulama ;)

Uopste me ne interesuje "nacionalnost" servera. Na srpskim su uvek neke sitne klincurdijske carke i proseravanja jer smo stoka od naroda. Cak mi je i sa onim ruskim prevarantima manje muka nego da igram sa nasim ljudima. Uglavnom biram engleske (i delimicno nemacke) servere iz razloga sto se na engleskim generalno najvise postuju pravila i admini cesto vrlo brzo reaguju.

Trece, od 2006. igram BF i NIKADA me ni jedan Hrvat, Makedonac, Bosanac nije izbacio sa servera jer sam Srbin po nacionalnosti. Pre bih rekao da su ovi, sto kace skrinove da su ih kikovali na nacionalnoj osnovi, provocirali. Sta vise, ubedjen sam u to.

U njihove servere ni ne mozemo da udjemo, zabranjeno je jer smo iz Srbije;)

Jedino da su u pitanju klincurdija, glupavo zadojena. Daj mi ip ili naziv tog servera.

Poslednja izmena:
Nisam ni ja imao problema na hrvatskim serverim i mislim da me nisi najbolje razumeo.

Igrao sam na 1st serbian... i Admini su uvek spremni da promene mapu, mod... ako većina odluči + ponavljam server je SRPSKI. Baš se trude da igra bude fer i poštena.
U intersu svih nas da bude pun i ne slažem se sa tobom da su Srbi loš narod!!!! Treba da te je sramota što si to napisao za sebe, stidi se! Mislim da tebi nije mesto na forumu sa nama!!!

I nije ovo slučaj samo sa 1st Serbian serverom, bilo je tu i nekih drugih koji su isto tako prošli.

Verovatno su te gospoda koju sam gore pominjao lešila i ubila ti volju za BF3 igrom pa sad pišeš nebuloze po forumu da li su čiteri ili ne. Nemaš dokaz i ćuti!!!
Treba da ti je drago što imamo takve igrače i da ih hvališ gde god stigneš + da ih tražiš po serverima i moliš ih da te puste u squad ne bi li pokupio neki fazon.

Poslednja izmena:
U intersu svih nas da bude pun i ne slažem se sa tobom da su Srbi loš narod!!!! Treba da te je sramota što si to napisao za sebe, stidi se! Mislim da tebi nije mesto na forumu sa nama!!!

Obraz je jak u tebi. Tako je!!! Ako nije na forumu na internetu, gde mu je onda mesto???

Barem ja kad sam igrao na prvom srpskom serveru,nije bilo proseravanja,bilo je super igranje. Nikad nisam imao primedbu.
Jednom sam igrao na hrvatskom i tek sam u toku partije provalio da da sam na njihovom. Barem ja ne vidjam njihove servere u pretrazi

Meni licno smeta 1st Serbian server jer ne mogu da prepoznam mapu koja se trenutno igra :D , toliko vole eksplozivna sredstva da je mapa nakon 2 minuta skroz ravna bez ijedne zgrade , vatromet kao na Kineskoj NG, mnogo je to M320 za mene, inace momci su ok, omakne se neka psovka ali to je sve zbog tenzije pa je razumljivo :) .
Zalosno je sto nemamo stvarno nas server u Srbiji gde bi nam ping bio ~10ms pa da imamo neku prednost domaceg terena, ovako svi nasi serveri su u Nemackoj pa i nema neke poente igrati na domacem serveru sem ako te ne privuce ekipa ili moras da igras tamo. Igram cesto i sa Hrvatima iz klana XII preko TS, super likovi, cak i zajedno podyebavamo nabedjene nacionaliste. Imas jedan dobar hrvatski server "WW3 infantry PiS" gde su opake infantry only borbe, cesto ima mnogo skilled igraca sa ESL-a pa je to mozda jedan od faktora zasto ljudi imaju favourites i idu na odredjene servere a ne po svaku cenu da idem na server iz Srbije zato sam Srbin, volim Kralja, Otadzbinu, krst i gibanicu, jel se krst i gibanica pisu velikim slovom ako ih pomenes u ovom kontekstu? .

Poslednja izmena:
Meni licno smeta 1st Serbian server jer ne mogu da prepoznam mapu koja se trenutno igra :D , toliko vole eksplozivna sredstva da je mapa nakon 2 minuta skroz ravna bez ijedne zgrade , vatromet kao na Kineskoj NG, mnogo je to M320 za mene, inace momci su ok, omakne se neka psovka ali to je sve zbog tenzije pa je razumljivo :) .
Zalosno je sto nemamo stvarno nas server u Srbiji gde bi nam ping bio ~10ms pa da imamo neku prednost domaceg terena, ovako svi nasi serveri su u Nemackoj pa i nema neke poente igrati na domacem serveru sem ako te ne privuce ekipa ili moras da igras tamo. Igram cesto i sa Hrvatima iz klana XII preko TS, super likovi, cak i zajedno podyebavamo nabedjene nacionaliste. Imas jedan dobar hrvatski server "WW3 infantry PiS" gde su opake infantry only borbe, cesto ima mnogo skilled igraca sa ESL-a pa je to mozda jedan od faktora zasto ljudi imaju favourites i idu na odredjene servere a ne po svaku cenu da idem na server iz Srbije zato sam Srbin, volim Kralja, Otadzbinu, krst i gibanicu, jel se krst i gibanica pisu velikim slovom ako ih pomenes u ovom kontekstu? .

samo Gibanica

Verovatno su te gospoda koju sam gore pominjao lešila i ubila ti volju za BF3 igrom pa sad pišeš nebuloze po forumu da li su čiteri ili ne. Nemaš dokaz i ćuti!!!

1. Ti si niko i nista da bilo koga ovde ucutkujes a jos manje teras sa foruma

2. Upravo sam sad igrao i "Slatkis" je izbacen u roku od par minuta. I to se sve cesce desava, bas se pitam zasto? Toliko o mojoj ubijenoj volji. Vidis zbog takvog kurcenja i merenja qite su mi se smucili nasi serveri. Cim kazem nesto sto vredja neciju sujetu, odmah krece "verovatno su te rokali" argument. Da nekog molim da me pusti u squad? :D Pa nisam se juce ispilio bre. Daj budi bar malo ozbiljan. Imam ja svoju ekipu sa kojima, doduse, retko igram jer su odrasli ljudi i imaju realne zivotne obaveze kao i ja sam (kuca, deca, zena, rezije).

3. U pravu si, Srbi nisu los narod. Samo yebe sto to svakodnevica demantuje.

4. Ne mogu vise da zamaram mozak ovim sranyima. Igraj svoju igru i nemoj drugima da odredjujes gde ce i na kojim serverima da igraju, jer im nisi ti kupio igru.

Poslednja izmena:
Jedino da su u pitanju klincurdija, glupavo zadojena. Daj mi ip ili naziv tog servera.

Ma otkud se secam tog servera davno bese ali hrvatski je bio 100% u to sam siguran. Sad se razmisljam sta mi bi uopste i da probam uci tamo, verovatno low ping pa nisam obracao paznju koja je nacija u pitanju

Ljudi,balavurdije i retardiranih spodoba ima svuda,nema veze koja je nacija.Gomila njih pizdi ako im udjes u heli,tenk,zakoljes ga.Ako ga ubijes u ,po njemu,nemogucoj situaciji,odmah si citer.Vec sam jednom napisao,uvek mi je vise nego drago igrati sa nasim ljudima.Kad igram protiv Croata,probudi se neki takmicarski duh:d.Dva puta sam imao verbalne okrsaje po nacionalnoj osnovi,i to jednom sa nekim Slovencem i jednom sa Hrvatom.Secam se prepucavanja sa zadnjepomenutim,bilo je u BC2.Bio je mnogo veci orao od mene,ja zelen(ne i mlad:D) i puni me u sve rupe,kokice frcaju na sve strane.Krene da me zeza(po nacionalnoj osnovi),ja se,budala,prepucavam sa njim.Kad mi je napisao da imam malog pishu(bas tim recima) ja samo sto nisam pao sa stolice od smeha:D.Napisah mu "Covece,pa koliko ti imas godina kad svog vrsnjaka zoves pisha:D?".Nestao je sa servera u trenutku.

Nego, prvi dlc ce biti CoD :D, drugi panceri. Ima li nekih najava u kom fazonu ce biti poslednji?

Ma otkud se secam tog servera davno bese ali hrvatski je bio 100% u to sam siguran. Sad se razmisljam sta mi bi uopste i da probam uci tamo, verovatno low ping pa nisam obracao paznju koja je nacija u pitanju

Tako je! Mogao si i neku bolest da pokupis daleko bilo... Pu, pu!

Ovom prilikom bih hteo DA se zahvalim svim ljudima koji govore afirmativno o našem 1.st Serbian serveru, a i onima koji ga kude da bude još bolji ;). Kao i do sada svi ste dobro došli, a ako imate bilo kakvu zamerku ili predlog u vezi našeg servera slobodno možete na našem forumu da pišete http://www.sjc.rs vidimo se drugari :D

Poslednja izmena:
A zašto se ne zove: Prvi srpski server ili, Први српски сервер ...

just asking,.

Jedan od razloga je taj što i strengeri mogu da pročitaju na kom serveru igraju :) (svetsko a naše ;)) a i lakše ga je tako naći u moru drugih servera

Poslednja izmena:
koji je k.... sa ovim punkbusterom, apdejtovan je i non stop me izbacuje posle 2min?
b2de3896-25d8-62c7.jpg

Poslednja izmena:
hehe, nice screenshot :D , jel si probao da restartujes komp nakon update-a punkbustera? negde sam procitao da to pomaze.

Nazad
Vrh Dno