Šta je novo?

Battlefield 3

Ovo je odlicna ponuda, jel zna neko jel ovo akcijska cena i da li ce da traje ovo jos koji dan, trebalo bi uskoro da mi daju mama i tata dzeparac za ovaj mesec :d

Ha, a sto je najjace je da ce se u buducnosti svi veci developeri okretati free to play modelu i tek ce onda ovakve mikrotransakcije imati svoj znacaj.

mogu da dobiju samo digitalni falus u obliku nula i jedinica sto se mene tice.. u potpisu : jackass

to je to, potpisali su se sa The Ultimate Shortcut Bundle. su se sa hahaha

Poslednja izmena:
Ja čekam zvanični DICE Cheat pack...

Ajd i ja sa vama da plačem. Malopre igrah na Caspianu protiv Candymana. Kako to stvorenje laže na Boga ne misli...

Послато са GT-I8150

lol 14 eura vehicle bundle :D Nego na koju foru ja da otkljucam nesto za helikopter kad me skidaju posle 10 sekundi, da li avion, da li drugi helikopteri :) Ne gine mi ovaj bundle a? :d

A, pa ovaj bundle ima tvoje ime all over it :D

odlicno ja cu da kupim coop bundle, coop je tezak promasaj bio [:D]

anyway, bilo bi bar dobro da svi koji kupe nesto od ovog dobiju nekakav n00b tag koji ce im stajati ispred imena do kraja vremena :)

Da li je neko od vas možda primetio, obratio pažnju da hdd nakon što se igra učita i počne nastavlja da radi kao da nije sve učitao do kraja. Proverio sam dal možda u pozadini još nešto ne drlja uporedo sa bf3 po hdd ali ni jedan drugi proces sa strane ne vuče podatke sa hdd. Pre ovog peča se lampica hdd-a tek povreemno palia nako što igra počne. Možda tripujem ali mislim da to može da utiče da igra laguje i da fps u igri padnu

Poslednja izmena:
Ne moze ti padati FPS zbog HDD-a. Igra je u ramu i HDD nema nikakve veze. Ako se ima manje rama, piše odredjene fajlove na HDD ali ni to ne uzrokuje pad FPS-a vec moze biti nekog trzuckanja na trenutke zbog ucitavanja sa diska.. nista vise. Da li generalno igra koristi HDD za neka ucitavanja i "pisanja", sigurno da. Kako je to prije bilo i kako se sada, stvarno ne znam.

Poslednja izmena:
lol 14 eura vehicle bundle :D Nego na koju foru ja da otkljucam nesto za helikopter kad me skidaju posle 10 sekundi, da li avion, da li drugi helikopteri :) Ne gine mi ovaj bundle a? :d

nemoj si lud, evo ja cu da te vozim a ti rokaj

Moras da kupis PS3 da bi vozio Lozaca, ne vozi se on na PC-u :D

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Stari_Vuk' (for 0 minutes) ... This PB Server Sta raditi?

Mozda ti je stara verzija PB, apdejtuj je.

I ja imam velike probleme sa PB od veceras, stalno me kickuju

Da li je neko od vas možda primetio, obratio pažnju da hdd nakon što se igra učita i počne nastavlja da radi kao da nije sve učitao do kraja. Proverio sam dal možda u pozadini još nešto ne drlja uporedo sa bf3 po hdd ali ni jedan drugi proces sa strane ne vuče podatke sa hdd. Pre ovog peča se lampica hdd-a tek povreemno palia nako što igra počne. Možda tripujem ali mislim da to može da utiče da igra laguje i da fps u igri padnu

Juče odigrao koju partiju sve se smirilo nije bilo nekih problema (sem uobičajenog laga na nekim serverima), moguće da je pre neki dan origin nešto zezao il ko zna šta (možda PB), jer pored toga što sam tad primetio problem u vezi sa hdd-om imao sam problem sa konekcijom na EA server kao i sa kikovanjem iz igre iako sam imao apdejtovan PB.

Sta je najbolje staviti na attack helikopter? Ako stavim ove navodece rakete onda ne mogu po pesadiji da pucam uopste e..

Gunner treba da puca po pesadiji.

opet log ne radi...

posle 2 minuta proradi... Ni login ne mogu da nameste,sunce im poljubim...

Nazad
Vrh Dno