Šta je novo?

Battlefield 3

Sta si stavio za grad, postanski broj i adresu? Adrese sa kartice ili neke fiktivne u Bosni? Jel isto Erste kartica? :)

Intesa Inernet...

Pisi svoj postanski broj,adresu...

Nema veze...

Ja sam pisao svoje,a BIH,tako da...

To sam i pokušavao, neće... Ortak je danas izvadio Erste karticu baš zbog Karkanda. Možda treba da prođe neko vreme da se aktivira kartica, nemam pojma...

mora 24h da prodje od preuzimanja kartice...Tek je onda aktiviraju,makar je tako u Intesi...

to u roku od 5 minuta nakon kupovine...

Mora Erste internet kartica nikada nije htela da radi na Originu samo na Steam hoce :(

Posto kosta da izvinete ova zaebancija?:) misim na igru?

Hvala

Ne znam da li se tripujem ali mislim da su u velikoj prednosti strani igraci zbog pinga. Meni je ping u proseku 50-60 na Nemackim serverima, a vidim da ima dosta ljudi sa 20-30.
Kakva je vasa situacija i da li ima nekih naznaka da se otvori neki server kod nas?

Sve oko 50 je ok.. meni. To sto je nekome server preko puta zgrade pa ima ping 10, sta da se radi.

Zar nije kolala neka prica u vezi servera u Srbiji i KGB-a? Banana znaci...

^sutra tj. danas patch xD official vest ;)

izgleda da hoce

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    33.1 KB · Pregleda: 87
Koliko sam razumeo, oni ovim updejtom samo pripremaju sistem za novi patch.

Pa da.

pretpostavljam da ce bas zbog primremanja skorije biti izbacen,mozda u roku od nekih 7-10 dana...

Auu, koje rasulo trenutno zbog sredjivanja servera. Stalno imam conection time out, od 4 partije ni jednu nisam zavrsio. A da ne pricam o tome da neke neprijatelje ne mogu ni da pogodim. 4x puta snajperom u glavu, ni 1% healtha mu nisam skinuo a stoji ko bandera. A bilo je jos par takvih situacija...

Nazad
Vrh Dno