To da je normalno 30 slika apsolutno nije tacno. 30 slika na konzoli i na pc-u nije isto.
Bf3 je optimiziraniji za konzolu i u prvom planu je radjena igra za istu radi slabijeg hardwera, kao sto iOS leti na slabijim iPhone telefonima. A na PC-u je prica za sebe. Fino je bio klip gdje je lik sa 200 FPS imao trzanje.
Sve ispod 70 slika je primjetno, sve preko 70 slika ne igra nikakvu ulogu. 40 slika smeta za normalno igranje a 30 slika je katasrofa.
30 fps-a je 30 fpsa bez obzira na platformu i nije tacno da 30 fps-a bolje radi na konzoli nego na pc-u, potpuno je isto.To da je normalno 30 slika apsolutno nije tacno. 30 slika na konzoli i na pc-u nije isto.
30-40 fps je malo za pucacine ,dok za neku voznju
Podesis u nvidia control panelu maximum pre renderer frames na 0 i neces imati lag mouseNe primjetis razliku izmedju 30 i 60 ?
A vertical sync meni pravi lag misa bilo BC2 ili BF3.
I jos nesto, ako vama igra ovako ide glat na 30, PC, ja cu je izbrisati:
Ne moze biljezit u stotinkama jer u 100 stotinki imas 30 ili 60 slika. A mozes i sam izracunati ak oje FPS.
To da oko prima najvise 24 slike ..ne vjerujem, mozda. Znam tu pricu od prije. A to da ne primjetimo sve preko 24 ili 30 slika je bajka. Pricaj nekome drugom. Ja primjetim sve ispod nekih 65.
Gde ti je taj network factor i cemu to sta sluziI da, network factor mi je skroz na levo stavljen tacnije bela je ta strafta.. Provalio sam da je lag veci kada je slajder pomeren skroz u desno, dakle kada je sve crno..
Pa nemamo svi trzanje kao sto je lik imao. Meni ide tecno. A to sto si rekao.. konstantnih 30 znaci konstantno trzanje. Lik je imao 200 slika i povremeno stopanje koje se jedva primjeti.
I jos nesto, ako vama igra ovako ide glat na 30, PC, ja cu je izbrisati:
[youtube]Ybu1M_k0dv0[/youtube]
Gde ti je taj network factor i cemu to sta sluzi![]()
Da li se vama desava da vam nestaje nisan? Jedno 100 puta su me roknuli zbog toga.![]()
Ne moze biljezit u stotinkama jer u 100 stotinki imas 30 ili 60 slika. A mozes i sam izracunati ak oje FPS.
To da oko prima najvise 24 slike ..ne vjerujem, mozda. Znam tu pricu od prije. A to da ne primjetimo sve preko 24 ili 30 slika je bajka. Pricaj nekome drugom. Ja primjetim sve ispod nekih 65.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari