Da Oki pogledao sam i ja video i isto mi se cini da mu ne radi igrica glatko..ima konstantne mikro trzaje i dzaba mu onakva masina.
Kod mene radi 100 puta tecnije nego na njegovoj masini.
Dakle ili da nesto poprave u drajverima, samoj igri ili da eventualno predjem na svoj voljeni gtx??? Ugasio sam HT - nema pomoci..
Igrao malo danas kod drugara na PC-u.. aj necu sad sve utiske da sabiram, verovatno se zbog uzasne trvrdoglavosti nece lepo zavrsiti ali moram barem UI da pomenem, jesu oni seli za sto i rekli "kako da ga nacinimo sto komplikovanijim"?Recimo pri respawn-u, umesto najlogicnije resenje dupli klik na neku od baza, moram da izaberem bazu pa onda vrti misa dole desno na "deploy", budzenje puske, umesto dupli klik na pusku moram na "loadout" pa klikci misem levo desno.. Vrh
![]()
Ljudi nisam imao vremena do sada i hocu da uzmem ovo kako bi vam se pridruzio online.
Ako sam dobro shvatio "Back to Karkand" je sve isto samo sa mapama iz Battlefield 2? Zanima me da li moze da se kupi samo ova ekspanzija i da se igra ona ili mora da se predhodno kupi i redovan Battlefield 3?
Nema:
Dva pitanja:
1. Sta je killstreak? Da li je to kad ubijes njih X a da tebe ne ubiju?
2. Da li ste primetili da se mape sa 64 igraca isprazne kada se zavrsi partija... cim se okonca igra, i pocne ponovo, ima duplo manje ljudi. to mi je bas cudno... nije se tako desavalo ranije, cini mi se... da li je to neki problem i da li se neko jos sretao sa tim? nervira me jer onda moram da menjam server... to bas sucks...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari