Šta je novo?

Battlefield 3

Da Oki pogledao sam i ja video i isto mi se cini da mu ne radi igrica glatko..ima konstantne mikro trzaje i dzaba mu onakva masina.
Kod mene radi 100 puta tecnije nego na njegovoj masini.

Igrao malo danas kod drugara na PC-u.. aj necu sad sve utiske da sabiram, verovatno se zbog uzasne trvrdoglavosti nece lepo zavrsiti ali moram barem UI da pomenem, jesu oni seli za sto i rekli "kako da ga nacinimo sto komplikovanijim"? :D Recimo pri respawn-u, umesto najlogicnije resenje dupli klik na neku od baza, moram da izaberem bazu pa onda vrti misa dole desno na "deploy", budzenje puske, umesto dupli klik na pusku moram na "loadout" pa klikci misem levo desno.. Vrh :)

Poslednja izmena:
Da Oki pogledao sam i ja video i isto mi se cini da mu ne radi igrica glatko..ima konstantne mikro trzaje i dzaba mu onakva masina.
Kod mene radi 100 puta tecnije nego na njegovoj masini.

Ok, za sada znamo da se desava na ATI kartama, verovatno 12.1 drajver i od prilike to je to... reinstalirao sam sistem i drajvere poslednje i sve i opet - isto....
Identicna stvar se meni desava kao na snimku. Dakle ja ovako igram u poslednjih 2-3 meseca i "trpim" ..

Dakle ili da nesto poprave u drajverima, samoj igri ili da eventualno predjem na svoj voljeni gtx??? Ugasio sam HT - nema pomoci..

Pa ja bi ti rekao da predjes na GTX ;)
Meni stvarno savrseno radi igrica i do sad da kucnem u drvo nisam imao nekih vecih problema.

Dakle ili da nesto poprave u drajverima, samoj igri ili da eventualno predjem na svoj voljeni gtx??? Ugasio sam HT - nema pomoci..

Predji pa ce i tom taboru da te izludjuju drajveri. Eno armija njih kuka na CTD i pucanje drajvera cak i u 2d.

Igrao malo danas kod drugara na PC-u.. aj necu sad sve utiske da sabiram, verovatno se zbog uzasne trvrdoglavosti nece lepo zavrsiti ali moram barem UI da pomenem, jesu oni seli za sto i rekli "kako da ga nacinimo sto komplikovanijim"? :D Recimo pri respawn-u, umesto najlogicnije resenje dupli klik na neku od baza, moram da izaberem bazu pa onda vrti misa dole desno na "deploy", budzenje puske, umesto dupli klik na pusku moram na "loadout" pa klikci misem levo desno.. Vrh :)

ne moras da vrtis dole misa. kad kliknes na bazu,mozes da pritisnes space kad istekne ono vreme i ubacice te tu. ionako ti je ruka na tastaturi,pa da se ne mucis da pomeras misa. posto trazis iglu u plastu sena..
najbolje da su napravili da sve radis pogledom ili glasom,to bi bilo najbolje :wall:

Gde je najjeftinija varijanta da kupim cd-key?

Poslednja izmena:
@ Oki preko cega igras (Firefox,Chrome) , pitam jer sam neko vece probao preko Chrome i vola nisam mogao nabosti pa sam se vratio na FF i sada je sve ok ;)

Onda obavezno probaj FF jer meni tamo radi mnogo bolje :p

Malo raw akcije na karkandu, 25 minuta uncut.
[YOUTUBE]a_HqQESSfbo[/YOUTUBE]

Ljudi nisam imao vremena do sada i hocu da uzmem ovo kako bi vam se pridruzio online. :)

Ako sam dobro shvatio "Back to Karkand" je sve isto samo sa mapama iz Battlefield 2? Zanima me da li moze da se kupi samo ova ekspanzija i da se igra ona ili mora da se predhodno kupi i redovan Battlefield 3?

Poslednja izmena:
Dva pitanja:

1. Sta je killstreak? Da li je to kad ubijes njih X a da tebe ne ubiju?

2. Da li ste primetili da se mape sa 64 igraca isprazne kada se zavrsi partija... cim se okonca igra, i pocne ponovo, ima duplo manje ljudi. to mi je bas cudno... nije se tako desavalo ranije, cini mi se... da li je to neki problem i da li se neko jos sretao sa tim? nervira me jer onda moram da menjam server... to bas sucks...

@ IGY moras prvo redovan BF3 uzeti

Ljudi nisam imao vremena do sada i hocu da uzmem ovo kako bi vam se pridruzio online. :)

Ako sam dobro shvatio "Back to Karkand" je sve isto samo sa mapama iz Battlefield 2? Zanima me da li moze da se kupi samo ova ekspanzija i da se igra ona ili mora da se predhodno kupi i redovan Battlefield 3?

Ne može. "Back to Karkand" je dodatak na osnovnu igru tako da moraš da imaš ili redovnu igru pa da kupiš dodatak ili da kupiš verziju igre koja u sebi već ima BTK. Inače, BTK ima 4 mape iz BF2

Hvala na odgovorima, ako neko moze da mi preporuci gde je pouzdano kupiti key a da je to jos ostvarivo kreditnom karticom bez paypal-a ?

Nema:

http://cdkeysdiscount.com/search?search_query=Battlefield+3&orderby=position&orderway=desc
http://cdkeysdiscount.com/search?search_query=back+to+karkand&orderby=position&orderway=desc

g2play.net nije los, brzo stize kljuc. Ima jos nekoliko dobrih sajtova ali je nezahvalno preporucivati, da se ne ponovi onlinekeystore. EA odnosno Origin je uvek tu kao mogucnost, BTK donedavno kostao je nas 7.5 evra, a stanovnike najdemokratskije drzave na svetu kako vole sebe da predstavljaju 7.5 US$.

Dva pitanja:

1. Sta je killstreak? Da li je to kad ubijes njih X a da tebe ne ubiju?

2. Da li ste primetili da se mape sa 64 igraca isprazne kada se zavrsi partija... cim se okonca igra, i pocne ponovo, ima duplo manje ljudi. to mi je bas cudno... nije se tako desavalo ranije, cini mi se... da li je to neki problem i da li se neko jos sretao sa tim? nervira me jer onda moram da menjam server... to bas sucks...

1. Da
2. I ja sam to primetio,uglavnom oni koji su od pocetka partije ostaju,ostali napustaju,smore se vlajda od raznih hakera

Nazad
Vrh Dno