Oki ugasi HT u Biosu i resio si problem sa mikro trzajima.
Imao sam isti problem i resio ga gasenjem HT-a (Hyper Threading) jer BF3 i HT se ne podnose![]()
Meni je fascinantna naucna fantastika od masine na kojoj pokrece igru, ****s monitorBilo, nista posebno jer igra na ~22' single monitoru. :S:
Ja sam uzeo preko onlinekeystore ... mislim da je placanje preko moneybookersa, to nije problem nikakav
Bilo, nista posebno jer igra na ~22' single monitoru. :S:
poslusao sam te i kupio preko online key storea... to je bila greska. naime, uzeo sam je pre tri nedelje. igrao sam igru JEDAN dan, sve ok... prsla mi maticna i dve i po nedelje sam bio bez kompa. danas mi stigne maticna, upalim ja komp, kad u originu: no games detected. kontaktirao sam ea support i oni mi kazu da mi je kompromitovan cd key i da se obratim game retaileru - online key store. odem na njihov sajt, kad tamo pise kako im je navodno datoteka pobrljavila pa je izmiksovala nove i stare, koriscene i nekoriscene kljuceve i da im se prijavim kako bi mi 'u sto kracem roku' zamenili igru. to je bilo pre deset sati. odgovor nisam jos dobio. i sad ne mogu da igram igru koju sam platio 30e... i pitanje je da li ce mi taj sajt dati novi kljuc... stvarno sam prso...
Pogledaj neku stranu unazad, imam identičan problem. Odgovoriće ti (uglavnom im treba 12-24h) i nuditi gift u vrednosti koju si platio pošto bf3 nemaju na stanju (ako si kupio normalnu, ne-rusku verziju). A ti ako želiš, traži refund kao što sam i ja učinio.
Dakle još jednom, pazite se kombinacije bf3 i http://www.onlinekeystore.com/
@str4jo Bem ti sunce, i ja sam tamo kupio nakon što sam video tvoj post![]()
Pogledaj neku stranu unazad, imam identičan problem. Odgovoriće ti (uglavnom im treba 12-24h) i nuditi gift u vrednosti koju si platio pošto bf3 nemaju na stanju (ako si kupio normalnu, ne-rusku verziju). A ti ako želiš, traži refund kao što sam i ja učinio.
Dakle još jednom, pazite se kombinacije bf3 i http://www.onlinekeystore.com/
@str4jo Bem ti sunce, i ja sam tamo kupio nakon što sam video tvoj post![]()
Jel se vama pojavljuje neki "CommanderRoot"?Meni hooah-uje cim prdnem.Nemam nikakvih dodirnih tacaka sa njim,vidim da je iz Germanije,zajednickih prijatelja 0.Nadam se da ne misli da se omrsi posto u auspuh ne guram ni stap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari