Šta je novo?

Battlefield 3

Oki ugasi HT u Biosu i resio si problem sa mikro trzajima.
Imao sam isti problem i resio ga gasenjem HT-a (Hyper Threading) jer BF3 i HT se ne podnose ;)

U cemu je fazon sa network factor ? Ja sam jednom stimao i ostalo desno ali nikad problema sa detekciom osim ovih zadnjih 4-5 dana.

Oki ugasi HT u Biosu i resio si problem sa mikro trzajima.
Imao sam isti problem i resio ga gasenjem HT-a (Hyper Threading) jer BF3 i HT se ne podnose ;)

Ma i to sam radio.. nije pomoglo :(

I po navici iz overklock dana, imam trip da ce "bolje raditi program" ako mu prioritet dodelim na realtime [u task manager-u] ..

Sestric ne moze da se uloguje na origin i igra Battlefield 3 (kupio je originalnu box verziju igre),problem je password-prijavljuje mu da je netacan,probao je da restartuje password,origin mu je poslao link za restart na e mail preko koga se registrovao na origin ali tu krecu prooblemi jer je zaboravio username i password za gmail (ima jos jednu gmail adresu ali samo iz njemu poznatih razloga je napravio posebnu gmail adresu samo za origin registraciju i sad se ne seca username i passworda za taj gmail)Ima li neko mzda resenje ili je situacija beznadezna kako se meni cini?Da li moze nekako da se kontaktiraju ljudi iz origina i da ih zamoli da posalju link za reset password-a na gmail za koji zna korsnicko ime i sifru uz dokaz (sliku) da poseduje box verzijusa tim cd key?mali je neodgovoran ai je ipak dete pa ako imate neko resenje ...inace mi sesti na glavu ili dok neresimo problem ili mu roditelji ne kupe novi cd key sto je malo verovatno :)

Prvo neka ganja acc maila. Mozda preko opcije "alternativni mail" ili kakao vec.. itd..

Mada ne bi bilo lose da kontaktira support origina ako vec ima box verziju.

Prvo da nauci postavljanje primarnog, veoma bitnog email accounta, po mogucnosti na neki monopolisticki ISP (tamo uvek moze sa licnom kartom da povrati acc). mailove sa tog accounta staviti da se forwarduju na gmail, a gmail nalog zastititi sa duplom proverom (slicno novoj steam zastitti).

U drugu ruku,

Nek smara support da mu prebace kljuc na drugi acc.... naravno nek im posalje fotografiju kutije, kljuca uz neki komad papira gde ce upisati datum tog dana i broj ticketa za support..

Ja sam uzeo preko onlinekeystore ... mislim da je placanje preko moneybookersa, to nije problem nikakav

poslusao sam te i kupio preko online key storea... to je bila greska :(. naime, uzeo sam je pre tri nedelje. igrao sam igru JEDAN dan, sve ok... prsla mi maticna i dve i po nedelje sam bio bez kompa. danas mi stigne maticna, upalim ja komp, kad u originu: no games detected. kontaktirao sam ea support i oni mi kazu da mi je kompromitovan cd key i da se obratim game retaileru - online key store. odem na njihov sajt, kad tamo pise kako im je navodno datoteka pobrljavila pa je izmiksovala nove i stare, koriscene i nekoriscene kljuceve i da im se prijavim kako bi mi 'u sto kracem roku' zamenili igru. to je bilo pre deset sati. odgovor nisam jos dobio. i sad ne mogu da igram igru koju sam platio 30e... i pitanje je da li ce mi taj sajt dati novi kljuc... stvarno sam prso...

Bilo, nista posebno jer igra na ~22' single monitoru. :S:

jel sam ja definitivno LUD ili njemu takodje igra laguje cak u single player-u na 200fps-a???

Ajde molim vas bas pazljivo gledajte da li ima "kocenja" tj microstutter-a cak i pri ovakvim performansama.. mislim sada se zaista razmisljam debelo da li mi se nesto u podsvesti desava ili sta??? jednostavno njemu igra NE KLIZI...

omfg.

'Bem ti ovaj Origin ko je napravio ovo njesra od programa. Offline vec pola sata. Jel' ima neko isti problem?

Neki se još zale dok ja maloprije igrao. A ovom gore liku trza igra.

Poslednja izmena:
Proradio :)

poslusao sam te i kupio preko online key storea... to je bila greska :(. naime, uzeo sam je pre tri nedelje. igrao sam igru JEDAN dan, sve ok... prsla mi maticna i dve i po nedelje sam bio bez kompa. danas mi stigne maticna, upalim ja komp, kad u originu: no games detected. kontaktirao sam ea support i oni mi kazu da mi je kompromitovan cd key i da se obratim game retaileru - online key store. odem na njihov sajt, kad tamo pise kako im je navodno datoteka pobrljavila pa je izmiksovala nove i stare, koriscene i nekoriscene kljuceve i da im se prijavim kako bi mi 'u sto kracem roku' zamenili igru. to je bilo pre deset sati. odgovor nisam jos dobio. i sad ne mogu da igram igru koju sam platio 30e... i pitanje je da li ce mi taj sajt dati novi kljuc... stvarno sam prso...

Pogledaj neku stranu unazad, imam identičan problem. Odgovoriće ti (uglavnom im treba 12-24h) i nuditi gift u vrednosti koju si platio pošto bf3 nemaju na stanju (ako si kupio normalnu, ne-rusku verziju). A ti ako želiš, traži refund kao što sam i ja učinio.

Dakle još jednom, pazite se kombinacije bf3 i http://www.onlinekeystore.com/

@str4jo Bem ti sunce, i ja sam tamo kupio nakon što sam video tvoj post :D

Poslednja izmena:
Da li ima servera koje vrte Wake Island a da su limitirali 3 snajpera po timu kao sto je to bio obicaj u BC2 ???

Pogledaj neku stranu unazad, imam identičan problem. Odgovoriće ti (uglavnom im treba 12-24h) i nuditi gift u vrednosti koju si platio pošto bf3 nemaju na stanju (ako si kupio normalnu, ne-rusku verziju). A ti ako želiš, traži refund kao što sam i ja učinio.

STRASNO!!! :D :D
G*vno mi se smrzlo :)... i jel su ti refundirali pare? bas gadno :(

Ćuti, ne da sam ispi*deo tog dana nego strašno :) Razumem ja EA, ali ipak, da banuju bez ikakvog obaveštenja... Neko je pre neki dan postavio sliku kako se to radi civilizovano na steam-u, sačeka te lepa crvena poruka pa znaš šta se desilo :D A ne ovako, 3h sam reinstalirao Origin i googlao, jer mi ni na kraju pameti nije bio ban zbog nelegalnosti ključa.

Elem, ganjam se sa njima evo drugi, treći dan. Juče sam tražio refund. Danas su odgovorili da će mi ubrzo vratiti pare, a ja njima da me obaveste kada to učine.

lol , nemoj da brines, taj hooahuje svim likovima na battlelogu, ima cak i tema na forumu "who the feck is commander root", verovatno je neka skripta ili je lik mnogo lud :D

baš ti čitam postove i htedoh da se javim :d ... i ja sam se iscimao jer nisam igrao par dana ali evo sad sam probao i sve je u redu. Preko njih sam drugaru i jedan MW3 uzeo i radi evo okej, ko zna šta se tu desilo :S

Jel se vama pojavljuje neki "CommanderRoot"?Meni hooah-uje cim prdnem.Nemam nikakvih dodirnih tacaka sa njim,vidim da je iz Germanije,zajednickih prijatelja 0.Nadam se da ne misli da se omrsi posto u auspuh ne guram ni stap.

Evo ladno i meni hooah-uje!Verovatno je 2SaiNt4U i u pravu,to mora da je neko sa naseg foruma i sa 2 accountu!

Poslednja izmena:
takodje je meni danas to radio i ja poceo da se pitam ko je ovaj i da ga trazim medju prijateljima :D
poceo sam da razmisljam,da li je neko promenio nik,a onda vidim da imam opciju da ga dodam za prijatelja

Ma to je neka random dalabu sa nekom skriptom...i meni je huua- hovao..:)

I meni je danas taj hooahovao, vidim da ga ne znam ali reko' ako mu znači nek mu bude

Ma to je neki cheater, nabija hooah per minute preko skripte, ne mari za one sto hooahuju rucno

Vrh Dno