Šta je novo?

Battlefield 3

Prvo nije 20 dolara nego 15 iliti 13 evra...drugo nisu samo mape nego i oruzije i vozila i malo drugaciji nacin da otkljucas oruzije..i to sve uopste nije puno..pogotovo kad pogledas kakve je mape izbacivao Activision za CoD DLC-e.. a i da ti uzeo LE verziju dobio bi za DZ DLC ;) tako da su ovde ispali skroz OK sto se tice ovog DLC-a :) isto kao sto je bilo i sa Vietnamom za BC2...

Koliko je 15e u $? Slabo matiš ide vidim. 21$ je sada BF3 na cdkeyshere a pack je 20$. I tebi je to normalno i korektno? Kakve veze ima da li sam kupio samo standard edition ranije i sada doplatio za expansion??? Sem što je cena dobrano drugačija nego da je uzeto sve zajedno. COD ne može da se poredi sa BF3.

BTK na Originu košta 15 $. Jel vi tražite najveću ili najnižu cijenu. Doduše, možda neko voli da plati više

Kako da nabavim B2K ? Imam vizu Reifeissen, ali kad odem na battlelogu, on mi daje izbor samo izmedju kanade i usa ? Moze neko da me uputi?

Idi u server browser, probaj da udješ u neku novu mapu koja dolazi uz BTK, on će ti ponuditi da kupiš BTK i dalje ćeš se snaći sigurno (imaš i Srbiju da izabereš iz liste zemalja)

Idi u server browser, probaj da udješ u neku novu mapu koja dolazi uz BTK, on će ti ponuditi da kupiš BTK i dalje ćeš se snaći sigurno (imaš i Srbiju da izabereš iz liste zemalja)

Puno ti se zahvaljujem, sad ću da probam.

*Uspešan šoping, hvala još jednom.*

Poslednja izmena:
Meni ne. Ja i dalje igram i dvojku

Ta MEC tema meni licno posle stare 1942 teme, jedna od najboljih numera iz igara ever.

ali, da se osvrnem na film,. lik nosi optiku na revolveru i holo na shotgun-u?

Kad to dobija?, kad posalje 50 kesica slicica na redakciju u FIGURINE PANINI Gornji Milanovac,...

god damn.

Ta MEC tema meni licno posle stare 1942 teme, jedna od najboljih numera iz igara ever.

ali, da se osvrnem na film,. lik nosi optiku na revolveru i holo na shotgun-u?

Kad to dobija?, kad posalje 50 kesica slicica na redakciju u FIGURINE PANINI Gornji Milanovac,...

god damn.

Ja nikad nisam stavio bilo kakav attachment u vidu optike, nisana sem prigusivaca, i to posle poslednjeg patcha kada su povecali recoil na Full Auto. Cak igram samo sa default puskama, AK74M, M16A3/4... Eventualno bih i G3 koristio ali me mrzi da ga otklucavam igrajuci COOP.

Probao neko igru sa 11.12 driverima za Ati? Il radi bolje ili?

Pa stvarno mi je nepotrebno, a i mrzi mi da razmisljam o tome sta da stavim. I da, nikan nisam menjao uniformu jer mi je i to glupost, i samo zhunjuje da u guzvi ponekad ne znas ko je ko, pogotovu ako se ime iznad tvog saigraca poklopi tacno iznad protivnika pa za trenutak pomislis da je tvoj, ali onda uglavnom vec bude kasno. :)

Kakav Objective

GGKY1.jpg

mKB6u.jpg

Ma nisu mene, nasao sam te dve slike odvojeno pa sam ih sklopio u jedan post. Objektiv je pronaci sve dinosauruse, a ovo je jedan od njih izmedju nekih stena :)

Da neko ne pomisli da je ovo stvarno misija, ovo je Multiplayer :)

Cemu taj mazohizam, nije WWII ili Vietnam u pitanju :)

Kad ste vec kod optike za oruzija, da li oni imaju bilo kakvu prednost napsram oruzija bez, tj. sem vizualnog dela.
Na primer ja koristim samo Reflex (RDS) Scope na gotovo svom oruziju, dok postoji i kobra (rds), tako da bih volio da znam dal ima koje razlike na primer pogotovo kod ovih u brzini nisanjenja ili slicno.

Ps. ostalo mi je jos "malo" da otkljucam sva oruzija u ASSIGNMENTS , a najvise me je smaralo da otkljucam pp-19. tj. Arm 10 MCOMs, jer sam konstanto upadao u neke *****ske timove, tako da sam jedva prisao do istih.

I ujesno ne razumem sto se na bf3 forumu (battlelog) konstantno zale na assigments, zapravo ovo tera ljude da malo igraju timski, da igraju objectiv na mapi, umesto da se stekaju i cuce bogu iza ledja i zadovljavaju se sa time sto imaju skor 20:0 a tim izgubi 0:500, a cak ima assignemt gde trebaju da spotoju 50 neprijatelja, tj da uzmi spot assist, tako da se nadam da ce napokon nauciti za sta sluzi Q jer sigurno ga od 15 u timu, bar 14 ne koristi gotovo nikad.

Tako da licno mislim da svi ovi sto se tamo zale, su suvi kamperi ili snajperisti cija se igra krece od tog da cucnu negde i cekaju da neko naleti, a ostalo je nebitno. :mad:

Pa nema neke razlike izmedju Reflex, Cobra i Holographic optike, osim sta ti najvise odgovara. Ja sam koristio onaj RDS sa samo tackom u sredini (nekad je to reflex, nekad cobra, to su se nesto zeznuli). Ali u poslednje vreme mi najvise lezi Holographic, i najlepse izgleda na puskama.

reflex i kobra (oba su rds) su ista stvar, reflex je usa/nato, kobra ruski, nema zum
holo i pka-s su takodje ista stvar, holo usa/nat, pka-s ruski, treba da imaju neki mali zum

Problem nastaje kada nemas optiku jeste sto ti recoil zaklanja lika.

Meni najviše leži bez optike, tako sam najprecizniji a i imam najveću preglednost. Uzeo sam pack i super su mape za sada odradjene.

Super je fora da se igra ovako. Jedino problem je što ne znaš koji su tvoji :)
Morao bi da pridješ i da ga dobro osmotriš pa da onda pucaš

"De pucaj sinko dok im ne vidis beonjace" :)

Kod koga mogu dlc na narucim???

Ima li neko na forumu ili da kupujem preko Origina???

Vrh Dno