zmay
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2006
- Poena
- 330
O kakav sexy patch su nam podarila momcad iz dice-a. Povecan je recoil, assault puske preko 150m su postale manje vise neupotrebljive a na single fire baca random, nikad u zeljenu tacku, zato je broj snipera povecan za 50%, kao da ih nije bilo dovoljno ranije.Smanjen je damage tj sad ti treba okvir i po da nekog oboris, nadam se da ce svi da predju na HC servere zbog ovoga, verovatno je sad HC ono sto je normal bio juce. Ono portabl sunce zvano tactical flashlight su izgleda malo pojacali. Da ne bude sve lose uspeli su da totalno ubiju IRNV sto je odlicno, sad izgleda kao da si napunio sobu zelenim dimom, nema vise predatora po mapi.
Jos jedna stvar za sve koji naknadno kupuju DLC, ne znam da li je pisano na prethodnim stranama, na battlelogu pored zastave mi stoji malo B2K (Back to Karkand) kao i ljudima koji su kupili LE, ko je kupio neka proveri.
Jos jedna stvar za sve koji naknadno kupuju DLC, ne znam da li je pisano na prethodnim stranama, na battlelogu pored zastave mi stoji malo B2K (Back to Karkand) kao i ljudima koji su kupili LE, ko je kupio neka proveri.
Poslednja izmena: