Šta je novo?

Battlefield 3

O kakav sexy patch su nam podarila momcad iz dice-a. Povecan je recoil, assault puske preko 150m su postale manje vise neupotrebljive a na single fire baca random, nikad u zeljenu tacku, zato je broj snipera povecan za 50%, kao da ih nije bilo dovoljno ranije.Smanjen je damage tj sad ti treba okvir i po da nekog oboris, nadam se da ce svi da predju na HC servere zbog ovoga, verovatno je sad HC ono sto je normal bio juce. Ono portabl sunce zvano tactical flashlight su izgleda malo pojacali. Da ne bude sve lose uspeli su da totalno ubiju IRNV sto je odlicno, sad izgleda kao da si napunio sobu zelenim dimom, nema vise predatora po mapi.

Jos jedna stvar za sve koji naknadno kupuju DLC, ne znam da li je pisano na prethodnim stranama, na battlelogu pored zastave mi stoji malo B2K (Back to Karkand) kao i ljudima koji su kupili LE, ko je kupio neka proveri.

Poslednja izmena:
cek' ako ne instaliram patch, necu da imam tih problema, tj. nisan ce da radi normalno? :D

ja ti garantujem :)

djubre.... :wall: sad da mo da pitam, kako je sve moguce placanje za Back To Karakand?

upravo sam doziveo pad tornja u caspianu. mislio sam da je nemoguce.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: bf3.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4ece50fa
Fault Module Name: bf3.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4ece50fa
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00107e60
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

je l' mogu ja sad da stavim da mi skida patch na drugom kompu (nemam ni origin), gde ne igram BF, pa sutra kada mi dodje grafa samo prebacim i instaliram?

Primetio sam da su ubacili ping da se vidi tokom igranja. Samo od svih, ja samo moj ne vidim, tj. samo crta. Kakva je kod vas situacija?

pa to je fora,ti sad imas ping 0 hhaha
ostavicu tokom noci da se skida,ako ni to ne uspe. ja odustajem

***. posle 20+ sati sa g36c u rukama i 7 service stars-a osećao sam se večeras kao da je prvi put imam u rukama. Vola nisam mogao da ubodem na daljini većoj od 50 metara :D

Užas.

Koje *****čine! Svačiji ping vidim, ali samo svoj ne. Ahaha pa jel oni nas zaye8avaju?

"I svaki put kao da je prviiiii" :)
Svaki patch izgleda vraca skill pucanja unazad, mocna stvar.

Auuu, al su unistili assault klasu,...u stvari sve sem sniper klase
Najjace sto sam video gomilu ljudi kako se vracaju na m416, sto sam i ja uradio. Sa njim jos i imam neku preciznost na vecim daljinama a moj voljeni f2000 ide u penziju, barem mozda do sledeceg patcha ako nesto vrate na staro.
Mada pada mi na pamet da je ovo mozda namerno uradjeno zbog novih oruzija za BTK expanziju, koja ce mozda biti superiornija...ko zna...

Nisam igrao BF2...jer je tamo ista situacija bila....su barem kasnije vracali na staro?

F2000 je idalje mnogo dobra puska ,samo sto je dosta teze igrati sa njom,
Igra je dosta dinamicnija, posle patcha.

Svoj ping ne vidite , jer vise ne meri zaostatak u odnosu na server nego u odosu na drugog igraca.

Meni i dalje puca igra ,toliko cesto, da se ne secam kad sam odigrao celu mapu od poceta do kraja,zali boze 700 ozivljavanja kad nisam dobio bonus ni za 20%, btw igram HC rush mape sa standardnim brojem tiketa.
Sutra cu da probam coop, da vidim da li ce da puca igra, posle toga cu da menjam hardware i prelazim na Win7 x64, da vidim da li ce biti bolje, ovako je ne igrivo.

Da li ima nacina da se postavi da nisan stoji kada jednom kliknem a ne da stalno cuvam desni klik ? Znaci da bude kao u BC2.

A sorry.. nisam ni gledao jer sam kontao da nema u igri pa reko da nema neki fix.

Hvala.

meni sve radi odlicno, ali samo mi nije jasno kako sam dobio G3 EMR nisam presao ceo coop... ali dobro :)

Pozdravim svima

Pošto sam nov u ovoj igri (nisam igrao nijedan BF), zamolio bih nekoga ko može da izdvoji par minuta da mi napiše samo na šta bih ja kao noob trebao najviše da se fokusiram u početku. Šta je to što se apsolutno mora znati kako bi se moglo biti ravnopravni član BF zajednice. Druga stvar kako ide lelelovanje u igri. Da li se dobija oružje kada se prelazi kampanja, dobijaju li se neki ačivmenti, ajtemi bilo šta prelaskom kampanje, takođe co-op.

Druga stvar je da sam listajući stranice ovde naišao na informaciju da neko prodaje igru za 25e ? Može neko da mi da kontakt osobu? Da li neko zna još neke načine za jeftinu kupovinu igre. Hoće drugari da igraju a nisu pri parama, i svaki dinar znači.

Hvala, unapred.

Trebalo bi da ubiješ što više protivnika a da što manje puta pogineš. :p

Ma super je patch...laser i dalje bode oči, lampa i dalje blješti kao blesava (ok, malo manje), živa glupost sa minama...itd. Inače sada više nemam ono čuveno "Battlefield 2 has stopped working" prilikom prvog ulaska na neki server. Sada mi se to dešava u sred runde (sinoć 2x u sred oficijalnog meča). Inače posle patchovanja imao sam problem sa fire modom. Na primer izaberem AEK koji po defaultu ima auto fire. Posle par sekundi se auto fire promeni u burst mode a posle još nekoliko sekundu u single...i tako u krug. Na kraju sam resetovao sve komande i sada je kao ok. Problem je što sam imo totalno izmenjene komande i sada će mi trebati čitava večnost da sve ponovo podesim. Učitavanje nivoa je i dalje sporo. Čak su i sam izlazak iz igre uspeli da uspore. Ne znam da li je neko primetio ali kad idem na ESC pa na Quit igra kao da zabode na nekoliko sekundi. Da su rešavanju tehničkih problema posvetili isto onoliko vremena koliko su posvetili s**bavanju game play-a i oružja možda bi sada sve bilo ok.

na koju foru se moze preko paypala kupiti karkand ?

Vrh Dno