Šta je novo?

Battlefield 3

Meni sve normalno radi jedino sam primetio da malo duze ucitava igru i sensitivity sam morao da povecam malo.

Ja nemogu da predjem jednu misiju koja pocinje u nekoj kuci na brdu pored bazena tu ide scena gde mi se neki rus obraca da mu pomognem da nedjemo bombu...... malo posle toga utrcava marinac vice get on the ground i upuca me ja nemogu nista ni da bezim ni da pucam ni nista.

Ja nemogu da predjem jednu misiju koja pocinje u nekoj kuci na brdu pored bazena tu ide scena gde mi se neki rus obraca da mu pomognem da nedjemo bombu...... malo posle toga utrcava marinac vice get on the ground i upuca me ja nemogu nista ni da bezim ni da pucam ni nista.

Tako se igra i završava. :)

Posle n pokusaja uspevam da upuam marinca i posle jurim da uhvatim Solomana. :)
Radi besprekorno samo mnogo kratko traje.

Juce neki snajperista u caspianu iz baze u bazu roka :) 40+ killova po 1k bodova sve headovi i kaze da nije citer :) sakrijem se iza random stene izvirim na 1 sec i boom ode mi glava :) ubio me barem 10 puta i to svaki put iza neke druge stene izvirim hahaha jaoo...

Mislim da znam koji je, jurio sam ga pola vremena da ga zakoljem ko prasence. A drugi deo partije sam drndao stekaru u tenku 37Lvl. Napakujem c4 na dzip i pravo u njega. Pizza kamperska. Mene izludjuju likovi iz Helisa. Kako brate tako mitraljezom u letu precizno skida? Kao da imam target sa zadnje strane. Pick me, pick me! WTF? Juce me je nervirao lik sa 14 Lvl mi skine tenk iz prvog pogotka, smrde chiterske.

ajd neka mi neko kaze da li je smesno to kad god neko (JA) udjem u little bird heli ili z11 najlaki nacin da me neko skine je to samo da ispali dva metka u isti i ubje vozaca, :mad: pre par minuta me je lik skinuo sa pistoljem dok sam vozio isti, alo bre!
Da vozim ovo pa da svatim, ali *** umeju da ga useru, a i petch nije resio nikakav bozi problem, barem mone najvece sa balanskom igre i bagovima.

Probaj da voziš 'vako, možda te ne skinu XD

I ima još neki video ne mogu da nađem, tip sporije leti, ali skoro 5 minuta vozi i ubija po tunelu..

A, što se tiče skidanja pilota, u BF2 si mogao samo barret-om da propucaš staklo na heliju, dok od BC1 i 2 možeš sa svim oružjem...
Nema čime nisam skidao pilote u BC2, od pištolja do garand-a.

ma dobar sam ja sa helijem, tj letenje mogu i ja da prodjem kroz tunel i slicno xD samo da ubijem neprijatelje u tunelu :S ne bih mogao xD jer je nizak plafon :pP

E o tome ti pricam, jurim lika lik se okrene i to sa pistoljem dva metka ja mrtav, mislim da me ne bi ubio tako lako da sam bio van a kamoli iza "stakla"

Auu,jbote pa meni sada posle patcha ucitava igru po nekoliko minuta,pre sve islo kao podmazano....lool

Takodje, ni pre nije bilo sjajno ali sada traje po 3-4 minuta.
Kad udjem vec su skoro sve zastave zauzete, a ekipa skupila i po 1000 poena.

Ista stvar kao u BC2 i ATI karticama, tek je update drajvera posle par meseci resio stvar, tako da ni ovde ne ocekujem brzo resenje.

Jedino poboljsanje koje primecujem je sto sada mogu da upalim RAW mouse input bez da mis poludi.

Poslednja izmena:
negde procitah da je veliki patch koji resava pitanja gejmpleja i balansa u izradi, da je ovaj prvi bio tu da resi vise neka tehnicka pitanja

kod mene delimicno resen problem pucanja igre kod menjanja servera... sada pukne svaki 5 put recimo...

kakvi retardi rade na ea live support,to je strasno
po odgovorima koje mi daju,ja mislim da oni ne znaju da imaju problem i da se dosta ljudi zale na to

meni posle patch-a radi isto, tj. bez problema. jedino sto se i dalje pojavljuje je BF has stopped working kada se prvi put logujem na server, posle toga sve ok.

jedino sto me iritira uzasno je flashlight, ta stvar nema veze sa balansom i slicno, nije mi jasno kako im to nije na listi prioriteta. covek te zaslepi sa 50m u sred dana na caspian-u... ludost

Ma mene još više nervira kod lampi što te tvoj igrač zasljepi kad trči i mlatara puškom. Najradje bi onda pucao po svojima :)

E znači ja ne mogu da verujem šta se meni dešava. Promenim prvo ceo je.eni komp da bih se spremio za bf3, juče kupim i original, skinem igru i pustim, i krene da izlazi bf3 has stopped responding. I na moju veliku žalost ovi mentoli iz EA još uvek ne znaju da otklone taj problem, i ima brdo igrača koji su kupili igru kao i ja, i već nedeljama ne mogu da igraju jer oni ne znaju da otklone ovaj problem... Kako ih nije sramota da prodaju polovicno parce softvera koje ni ne radi kako treba... Aj sve mogu da razumem, da baguje, da resetuje komp povremeno, da izbacuje iz igre... Ali da .ebeno ne mogu ni da pokrenem igru i da za to ne postoji rešenje a da njih boli uvo, e to ne mogu da razumem! ccc

Koliko su s*ebali SCAR? Ne vidim ikakvu potrebu da ga nerfuju, jako je zaeban za pucanje, zale se deca na sve od cega zaginu!

Чему уопште служи тај punkbuster и како да га апдејтујем.

Skini odavde punkbuster i nadji u listi igara BF3 i odradi update ;)

Jel moze pomoc mala imam problem u nivou komrades posle intro-a kada jedan od dvojice rusa gine i posle ulaska u pasaz gde inace igra i sama vodi mene i drugog lika,naime treba oboje da pratimo metu lika koji bezi e sad checkpoint je odmax posle prvog pasaza i sta se desava treba samo da se prati lik koji prolazi kroz drugi pasaz i izlazi na ulicu ja cim prodjem drugi pasaz igra me automatski prekine i kaze he escaped mission failed al je prosto to ne moguce jer sve sta treba da radim posle checkpointa je da trcim u jednom pravcu nema pucanja borbe itd nista znaci samo pravac jedan gledao sam na utubu taj nivo ma opusteno se prolazi nikakav problem jel imao neko slican problem? Inace u pitanju je playstation 3 ne pc verzija probao sam bar 50 puta i uvek isto he escaped probao i restart levela celog ne samo checkpointa ista prica

yes EA is currently in the process of making a new patch available in 24-48 hours to fix all problems that the recent patch as done

u prevodu "da probamo da ispravimo sto smo zasrali patch-om":d.Ja ne vidim nikakve pomake sa patch-om,IR radi kao i ranije,lampe su krenuli da iznajmljuju za solarijume,spawn-ujes se na krkache neprijatelju,...

slazem se sa ovim, spawnuje me bukvalno ispred tenkovske cevi, covek samo opali i cao

Vrh Dno