Šta je novo?

Battlefield 3

Instalirao Win7 + BF3 na konf iz potpisa, sve lepo radi (ULTRA DETALJI, senke medium, AA OFF, ambiend off, blur off) sve lepo sljaka, bez imalo seckanja i zezancija, jedno sto ne umem izmerim FPS, znam da moze putem FRAPSA, ali mozda postoji console komanda da prikaze isti u igri.

A sto se tice bagova 2-3x mi se desilo da me izbaci BF3 iz cista mira, i kad pogledam battlelog tj pise da sam diskonektovan, sad ne znam dal je server mozda cresovan ili se to zaista desava iz cista mira.

A sto se tice onih zelenih bljeskova to mi se desilo na jednom serveru jedino, i to na sve 3 mape koje sam igrao tamo, tako da postoji mogucnost da je mozda do servera :S

A sto se tice gameplaya imam par zamerki na Conquest mod igre, na primer na mapi metro, ili pak ona sa onim mostovima, ko prvi zauzme 3 pozicije, znaci pobedio je, tako da je igra ponekad neigriva na nekim mapama, samo zbog toga sto nije mapa nimalo izbalansirana zbog tog moda.
A i kad god vidim da u neprijateljkom timu postoji 2-3 igraca koji su u klanu, to u 90% slucajeva znaci da tim u kojem sam izgubi, jer lepo nas masakriraju, pogotovu ako na mapi postoje avioni i helikopteri.
I jos par zamerki :p se ticu na flashlight tj lampu, znaci mogu da svatim da moze neko da me zaslepi sa 2-3m ali kad vidis nekog na 20m i to na mapi gde je dan, mislim WTF -.-
A i primetio sam da ponekad kad ocu da oznacim neprijatelja na Q igra to ne cini, iako se ja na primer pucam sa njim i klikcem kao lud Q neprijatelj i dalje nema onu crvenu strelicu iznad glave :mad:

A i jedno pitanje, postoji li prokleta flash bomba ili pak dimna na ovoj igri -.- prosto je ponekad nemoguce da se covek pomeri jer uvek sa 10 strana te ceka neko sa snajperom.
Tebra kako te sluzi 2600k jel tacno da je smao razlika u clocku izmedju K i 2600 obicne? Planiram prelazak na novi soket 1155 sa 1366 ali verovatno ne jos god dana... Dakle ovo je samo informativno :)

Imam problem i sa trojkom i lošom kompanijom dva u sklopu konfiguracije iz potpisa s tim da je dodata još jedna grafa 5850 i još 2x2GB ramčuge... Znači pičim na 3x22" monitora. Rez 5040x1080... Sve nešto maglovito, seckovito, nisam siguran da to uopšte radi kako treba. Catalyst jebava sa profilima. Ne znam više šta da radim! da li Catalyst 11.9 ili 11.10 i da li profil 11.9 CAP3 ili CAP4? Neka pomoć? Neko podešavanje? Neki program?

Sedi, polako, opusteno...bez nervoze. Ako si nesto OC-vao vrati na default. U igri se igraj malo sa podesavanjima. Spusti sve recimo na medium...pogasi ona HBAO cuda, pa polako podizi stavku po stavku na high.

Nisam OC nista sve je default.Igram sa svim na low.I sve je pogaseno.Ajd sto puca ali sta je sa kontrolama?Nije valjda da moram da kupujem novi Logitech joy koji kompaktibilan sa BF3.

Poslednja izmena:
Meni je jedino uspela varijanta da mi rade obe grafe ( 5850 i 5870 ) sa 11.10 drajverima + 11.9 cap4. Naime uspeh je bio taj da obe daju oko 70%+- gpu usage-a ali igrivost nije bas neka , frejmovi zaista odu gore u odnosu na jednu ali dobijam neko cudno seckanje i uopste mi se ne svidja ... Mislim da treba da sacekamo cap5 da resi taj problem ako uopste moze da se resi tako jednostavno

Imam problem i sa trojkom i lošom kompanijom dva u sklopu konfiguracije iz potpisa s tim da je dodata još jedna grafa 5850 i još 2x2GB ramčuge... Znači pičim na 3x22" monitora. Rez 5040x1080... Sve nešto maglovito, seckovito, nisam siguran da to uopšte radi kako treba. Catalyst jebava sa profilima. Ne znam više šta da radim! da li Catalyst 11.9 ili 11.10 i da li profil 11.9 CAP3 ili CAP4? Neka pomoć? Neko podešavanje? Neki program?

11.10 i CAP 4 stavi...rekli su da CAP 3 pravi probleme..

A šta da radim sa tim što neće da mi uninstalira CAP3? Ja sam samo instalirao preko njega CAP4...

P.S. Sad sam išao u BIOS da vratim sve na default pa da vidim šta će bide :d

Nisam OC nista sve je default.Igram sa svim na low.I sve je pogaseno.Ajd sto puca ali sta je sa kontrolama?Nije valjda da moram da kupujem novi Logitech joy koji kompaktibilan sa BF3.

e ne znam kolko bi ti pomoglo, ali je dosta napominjao onaj dice-ov inzinjerac da apsolutno preporucuje 64-bitnu verziju windows-a. koju ti imas?

Implementacija podrske za joysticke u BF serijalu je na zalost uvek bila losa. Zato sam ja u BF2 leteo iskljucivo uz pomoc tastature. U BC2 mi se nije svideo helis pa nisam ni pokusavao. U trojci sam pokusao sa joy-em i odustao :)

64-bita win 7 na defaultu ništa nisam dobio, ali sam se poigrao malo i kloknuo proc na 4GHz stabilno. Kloknuo sam malo u Afterburnu grafe. Dobio sam poboljšanja ali ne ni prići onome čemu sam se ponadao... Rekao bih da nešto drugo tu koči igrivost. Plus moram da pogasim u BF3 onaj anti đavo da vi išlo....

Meni stoje tu negde i palica i pad od logitecha, ali se još uvek previše zezam oko grafike tako da ne verujem da ću uskoro da probam kako rade. Koristim samo G13 Logitech jer bez njega ne mogu da zamislim nijednu igru. palica za palac radi ekstra kod vožnje helića i aviončića ;)

Poslednja izmena:
Hocu ja da igram sa nekim :( Pun mi q vise retarda u squad-u koji nece ni municiju da ti daju :( A izvalio sam da je mnogo bolje igrati na serverima koji imaju 16-24 igraca jer uzimam fazon 5-6k cisto po borbi :)

meni odjednom poceo intezivnije da puca nakon zavrsene partije, treba da se pojavi prozor sa dobijanjem poena, unlocks, awards i to ali mjok zakuca samo crn ekran, proces je i dalje aktivan, alttabujem sve radi normalno u winu nije zakucalo nista ali igra mjok... end task jedino pomaze

i naravno onda mi ne registruje tu partiju koju po pravilu odigram poprilicno dobro... fuuuuu

A i kad god vidim da u neprijateljkom timu postoji 2-3 igraca koji su u klanu, to u 90% slucajeva znaci da tim u kojem sam izgubi, jer lepo nas masakriraju, pogotovu ako na mapi postoje avioni i helikopteri.

To i mene jako nervira, pogotovo na nasim domacim serverima :-devil-: Ceo klan na jednoj strani, plus ih uvek bude vise jer svi spamuju da predju. A sa druge strane random likovi :D Ok klan su i treba da igraju zajedno ali ni malo mi nije zanimljivo da igram na takvom serveru gde se unapred zna pobednik ***.

Kad ce vise ove citere da banuju... Pa na svakom serveru bude po jedan ***.

Poslednja izmena:
Pa to je znak da bi ste i vas dvojica trebala da budete u nekom klanu. Ja sam u [PGS] ili ti Pro Gamers Srbija. Imate nas i na fejsbuku. Imamo svoj TS server tako da je lako dogovoriti se oko svega i cesto misle da je neko "citer" a stvar je u tome da se samo svaki pokret protivnika saopsti svima u timu :)

P. S. ja sam Marko-Green PGS :)))

To i mene jako nervira, pogotovo na nasim domacim serverima :-devil-: Ceo klan na jednoj strani, plus ih uvek bude vise jer svi spamuju da predju. A sa druge strane random likovi :D Ok klan su i treba da igraju zajedno ali ni malo mi nije zanimljivo da igram na takvom serveru gde se unapred zna pobednik ***.

Kad ce vise ove citere da banuju... Pa na svakom serveru bude po jedan ***.
Citera se nakotilo bas puno:( mene lik ubija iz njihove baze sa skracenom puskom znaci krajnji mu rezultat 22-1 mislim sta cekaju treba banovati tako da gubi igricu ako oce da se *****a sa citovima :D

Nije mi jasno, jel oni to čituju sa naloga koji su kupili? Kako im se isplati da ih neko banuje a platili su igru?

Nije mi jasno, jel oni to čituju sa naloga koji su kupili? Kako im se isplati da ih neko banuje a platili su igru?

Pola tih likova je bolesno,a drugoj polovini je placena igra+satnica. Dosta se para u razvoju igara ulaze na "marketing".
Serveri sa adminima u igri su resenje ili jednostavno promena servera.

KOji me qrac onda admin banuje ako sam imao 7-0 seriju , najnormalniju sa puskom , ne sa nekim head shotovima rpg-em??? Izbegnem chitera i naletim na ******a admina!

KOji me qrac onda admin banuje ako sam imao 7-0 seriju , najnormalniju sa puskom , ne sa nekim head shotovima rpg-em??? Izbegnem chitera i naletim na ******a admina!

Banuje te zato što je iskompleksirani klinac. Ne mogu da nabrojim koliko mi se to puta desilo u BF2

Postoje glupi citeri i oni pametni :D Nije mi jasno zasto ih ne banuju... Lik stoji ubija sve zivo, napravio 50-2 za 2-3 min igranja ja ga report i nista vec danima... Na kraju ce proci bez bana a njemu cit vise i ne treba.

banuju ih, ali samo sa servera na kojima ih uhvate, ne banuju im i origin account :)

Pa kad bi se malo potrudili EA bi mogao da im pobanuje ključeve pa će qitu bananu da čituju, ali...

Ja sam dosad video samo jednog da su banovali a ima masa likova sa aim botom samo provis ode glava :D ovog sto su banovali je puco kroz zidove :(
*** kad mozes doci do cita za 3-4 dolara :wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
ja ne znam da li sam video i jednog :) a i ako jesam, onda je dobar u varanju, nisam provalio :)

Evo malopre lik na metro mapi K/D 81-2. Tuga...

bas ja jos ni jednom nisam naleteo na aimbot, e sad da li je bilo nekog sa wh nisam skontao :)

Nije normalno koliko ima hakera. Po partiji, prosecno bude banovano zbog aim bota njih 7-8.

Nazad
Vrh Dno