Šta je novo?

Battlefield 3

Ma od sutra ce biti mnogo manje citera, izlazi MW3 pa ce se lakse disati. ;)

Kako ljudi mogu da igraju multi COD MW? To mi je isto kao da igraju CS. Nema timskog rada, nista. Isprazno do bola, samo trci i ubij. Ta igra nece imati nikada ni 1% od one atmosfere i genijalnosti koju ima BF multi. Da ne govorim o najgenijalnijoj spravici SOFLAM / Recon, koja samo funkcionise u tandemu sa inzenjercem i supportom.

meni odjednom poceo intezivnije da puca nakon zavrsene partije, treba da se pojavi prozor sa dobijanjem poena, unlocks, awards i to ali mjok zakuca samo crn ekran, proces je i dalje aktivan, alttabujem sve radi normalno u winu nije zakucalo nista ali igra mjok... end task jedino pomaze

i naravno onda mi ne registruje tu partiju koju po pravilu odigram poprilicno dobro... fuuuuu

E to je to isto i kod mene od prvog dana,Ja ne zavrsim ni jednu partiju do kraja.Win radi Ali BF3 zakuca.Dok ginem cak i zavrsim rundu a cim odem na 3+ zakuca.

ja do sada nisam imao probleme, te zelene bjesove ili kako već... :D mašina iz potpisa, ne oc, sve igram na high, nikad da štucne, baš sam oduševljen igrom, sigle sam nešto malo igrao, ali zato igram multi.... i prezadovoljan sam, promenio sam klasu sad, bio sam engineer, a sada sam support, i mnogo se više dobija poena, i lakše je..... :D (bar meni).... igrica mi se krešuje jednom u 3-4 dana, i to zbog servera, a retko zbog nekog drugog razloga.... da naglasim imam 11.2 driver-e, i jedino što mi izbaci pre nego što uđem u igricu da se preporučuje 11,9 ili 11,10 (zaboravio sam) ostalo radi u full-u.... prezadovoljan sam..... :)

Btw meni se pojavio neverovatan input lag poslednjih par dana, znači u nekim trenucima je neigrivo...

ljudi, poludeo sam.... za 20 minuta 2 puta blue screen, i moji pohvaljeni driver-i zezaju, skinuo sam sa amd-a 11.9 i sad kad uđem u igricu crn ekran i piše da nije optimalna rezolucija, ništa ne mogu da namestim, jer ne ma ničega, sem crnog ekrana.....??:wall: :wall: :mad:

edit: cupkam, nerviram se, grizem nokte..... čupam se...... šta da radim, moram da igram još malo igricu.....

Poslednja izmena:
ja do sada nisam imao probleme, te zelene bjesove ili kako već... :D mašina iz potpisa, ne oc, sve igram na high, nikad da štucne, baš sam oduševljen igrom, sigle sam nešto malo igrao, ali zato igram multi.... i prezadovoljan sam, promenio sam klasu sad, bio sam engineer, a sada sam support, i mnogo se više dobija poena, i lakše je..... :D (bar meni).... igrica mi se krešuje jednom u 3-4 dana, i to zbog servera, a retko zbog nekog drugog razloga.... da naglasim imam 11.2 driver-e, i jedino što mi izbaci pre nego što uđem u igricu da se preporučuje 11,9 ili 11,10 (zaboravio sam) ostalo radi u full-u.... prezadovoljan sam..... :)

2 sata kasnije :D

ljudi, poludeo sam.... za 20 minuta 2 puta blue screen, i moji pohvaljeni driver-i zezaju, skinuo sam sa amd-a 11.9 i sad kad uđem u igricu crn ekran i piše da nije optimalna rezolucija, ništa ne mogu da namestim, jer ne ma ničega, sem crnog ekrana.....??:wall: :wall: :mad:

edit: cupkam, nerviram se, grizem nokte..... čupam se...... šta da radim, moram da igram još malo igricu.....

hhaha umro sam od smeha :D

ja sam umr'o od nerviranja sad........ jaoj bre.... kakve sam sreće, urek'o sam sam sebe..... dajte neki predlog.... molim vas, (bez 11.10 ne pada mi na pamet da skidam opet, ne sad) moram da igram...... aaaaa ludim ljudi....

Hahahahahah.... sorry druze ali jako je sve ovo smesno sto procitah gore ... Ufff

ja sam umr'o od nerviranja sad........ jaoj bre.... kakve sam sreće, urek'o sam sam sebe..... dajte neki predlog.... molim vas, (bez 11.10 ne pada mi na pamet da skidam opet, ne sad) moram da igram...... aaaaa ludim ljudi....

Dešavalo se... Prekopiraj igricu u neki drugi folder. Kad se završi kopiranje ideš na uninstall. Onda ponovo uđeš u origin i pokreneš skidanje. Kad krene skidanje staviš pauzu i izađeš iz origina. Onda lepo ponovo iskopiraš sve fajlove nazad, pokreneš origin, nastaviš download s tim što sad nastavljaš sa oko 99% instaliraš i pokreneš... xD Jes komplikovano al je meni uspelo ;)

Ljudi jel se meni to cini ili igra radi bolje nego pre 2 dana?

alt+enter i onda mogu da vidim sta se desava, onda odem u podesavanja rez je maximalna ali je 100 hz, dok moj monitor podrzava 60 odmah sam to podesio, i opet ista stvar.... radi mi normalno na manjim rezolucijama a moze i na full hd-u ali samo na 50 hz, u cemu je problem ne znam, p.s. opet blue screen, sutra moram da bacim novi win.... pa cu da vidim onda kako i sta....

Mislim da nije problem u winu vec u samoj igrici i drajverima. ****ni catalyst pobrljavio, a i glupi battlelog i nemogucnost menjanja podesavanja bez da se udje u igru!

win moram da re inst zbog blue screen-a.... jer se konstanstno desava, sta god radio, a onda se nadam da ce i bf3 da radi kako treba....

Ma i meni iskace od kad sam poceo da se zezam sa bf3. Mislim da je to njegova greska i greska sa drajverima... Mora da preopterecuje memoriju ali onu na grafici... Ja to ne bih dirao jos malo ako ne treba. Ali ako ti nije mrsko da se zezas sa sistemom i programima, odradi to, ali dobro porazmisli koji ces catalyst i profil instalirati ;)

u svakom slivaju da, kolje me, tako da moram pod hitno......

@zuloom to tek.... zbog toga i svi ovi problemi, i nervoza....

Sad gledam lika ima skor 129-16 jurisa sa citom:S: neverovatno kolko citera ima katastrofa:S: jos ih ne mrzi da placaju cit 12$ mesecno :wall::wall::wall:

Sad gledam lika ima skor 129-16 jurisa sa citom:S: neverovatno kolko citera ima katastrofa:S: jos ih ne mrzi da placaju cit 12$ mesecno :wall::wall::wall:

Ma ne rade to iz hobija, to konkurentske kuce tipa COD i slicno placaju da se suparnik ruinira

Jeftinije je na godisnjem nivou.

Ma ne rade to iz hobija, to konkurentske kuce tipa COD i slicno placaju da se suparnik ruinira

Ovo mi je najsmesnija teorija zavere koju sam ikad cuo :eyebrows:

Veći je problem kada admini ne znaju da prave razliku. Već na tri servera me banovali, sinoć sam imao 22-3 i paf ban :D

Veći je problem kada admini ne znaju da prave razliku. Već na tri servera me banovali, sinoć sam imao 22-3 i paf ban :D

I mene su jednom samo zato sto sam puco napamet sa mitraljezom a oni naletali ko muve pa napravio solidan skor i ban naravno :D a one likove ocigledne koji izlete ubiju 5 ricu a da oni ni metka opale jos sa skracenom puskom sve u jednom sanzeru :d nece da banuju :(

jel moze neko da upuje savegame sa predjenom igrom? iz nekog razloga sve mi se vratilo na default :/ hvala unapred

Nazad
Vrh Dno