Instalirao Win7 + BF3 na konf iz potpisa, sve lepo radi (ULTRA DETALJI, senke medium, AA OFF, ambiend off, blur off) sve lepo sljaka, bez imalo seckanja i zezancija, jedno sto ne umem izmerim FPS, znam da moze putem FRAPSA, ali mozda postoji console komanda da prikaze isti u igri.
A sto se tice bagova 2-3x mi se desilo da me izbaci BF3 iz cista mira, i kad pogledam battlelog tj pise da sam diskonektovan, sad ne znam dal je server mozda cresovan ili se to zaista desava iz cista mira.
A sto se tice onih zelenih bljeskova to mi se desilo na jednom serveru jedino, i to na sve 3 mape koje sam igrao tamo, tako da postoji mogucnost da je mozda do servera :S
A sto se tice gameplaya imam par zamerki na Conquest mod igre, na primer na mapi metro, ili pak ona sa onim mostovima, ko prvi zauzme 3 pozicije, znaci pobedio je, tako da je igra ponekad neigriva na nekim mapama, samo zbog toga sto nije mapa nimalo izbalansirana zbog tog moda.
A i kad god vidim da u neprijateljkom timu postoji 2-3 igraca koji su u klanu, to u 90% slucajeva znaci da tim u kojem sam izgubi, jer lepo nas masakriraju, pogotovu ako na mapi postoje avioni i helikopteri.
I jos par zamerki

se ticu na flashlight tj lampu, znaci mogu da svatim da moze neko da me zaslepi sa 2-3m ali kad vidis nekog na 20m i to na mapi gde je dan, mislim WTF -.-
A i primetio sam da ponekad kad ocu da oznacim neprijatelja na Q igra to ne cini, iako se ja na primer pucam sa njim i klikcem kao lud Q neprijatelj i dalje nema onu crvenu strelicu iznad glave
A i jedno pitanje, postoji li prokleta flash bomba ili pak dimna na ovoj igri -.- prosto je ponekad nemoguce da se covek pomeri jer uvek sa 10 strana te ceka neko sa snajperom.