serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Nije nam kresovala igra, kresovao je server jer smo svi ispali.. Ali to nikako nije hebeni bug ili nesto neobicno, desava se i u bc2 i l4d2 i ...
Nadji na netu grupu istomisljenika, i tuzi ih!!!Meni sinoc izbio osigurac dok sam igrao BF3, jel se i to racuna kao bag? :d
A i mirza je objasnio neke stvari![]()
Gde najeftinije i najlakse poruciti BF3?
Ako je moguce da se plati preko moneybookersa ili slicno....
Probao sam http://cdkeysdiscount.com/ ali em su podigli cenu, em izgleda nemaju vise na lageru kljuceva...
Naravno da sam poklao , i to na desetine, samo mi krivo sto ne mogu da vidim te trofeje...
Pa me interesuje dal se jos nekom to desava?
Sinoc sam probao neke od opcija, kada stavim na fullHD sve ultra, dobijem bf.exe error posle nekih desetak minuta iako sve stoji zakucano na 60fps, ako stavim 1680*1050 ultra onda igram nekih pola sata ali onda nije bf.exe error nego dx11 error, a ako stavim na 1680*1050 medium onda igram nekih 2 sata i onda padne ili freeze ili me samo izbaci bez ikakvog errora ili slicnogZnaci ovo mi DICE saopstava da sam budala sto imam ovakav komp i trebao sam da kupim laptop i igram bf3... opet, nemam reci...
Inace probao sam OC, DC i fabricki clock na grafici, na isto mu dodje...
A najnoviji trip je da nece ni da udje u igricu, i tek udje ako restartujem komp![]()
Gde najeftinije i najlakse poruciti BF3?
Ja bre da kucnem u drvo kuc kuc kucnemam ama bas nikakvih problema sa igrom, radi extra, nikakvih bagova, jedno sto me nervira sto mi sporo ocitava prvi put mapu, vec osvojili bazu a ja tek usao u igru
![]()
Proveri koliko imaš slobodnog prostora na hardu, na perticiji na kojoj ti je igra instalirana.
Podesavanja su mi mix ultra i hard, rezolucija na 1680-1050 i sljaka bez problema.
sad sam igrao mp i posle me je izbacilo
nego,uvek kad ulazim u igru,kaze mi da imam drajvere 11.5,da treba druge da stavim. ko je da ubacim?
"ATI je napomenuo da se koristi drajver 11.10 V3, sve do zvaničnog izlaska 11.10 drajvera 31. Oktobra."
pa zar nije ovde bitniji skill igraca nego koji je lvl? kakav god da je igrac bice kad tad visok lvl? a to sto je visok lvl za ovako kratko vreme znaci samo da je noliferne i da dobro igra
![]()
Brate danas je vec drugi novembar xD driver je izasao xD
Lvl je apsolutno nebitan za ovu igru. Ja sam tek sinoc krenuo i od nule bez izgubljene partije. Ovde je ipak teamplay malo bitniji od perka. To dali cu imati neki dodatak za pusku je samo nijansa u igri koja moze da odluci samo ako ti protivnik dopusti tu mrvicu pa da ovo prevagne. Lvl i unlockovi ce ti samo malo poboljsati k/d ratio ali ne w/l ratio. A ipak je vazno pobediti i usput se dobro zabaviti
Sinoc sam peglao malo i u neki trnucima sam se iznenadjivao ljudima koji se 3 minuta peglaju u prazno a niko na zastavu ne ide, skupljaju fragove i poene a tiketi cure. Nema frke, vise prostora za nas koji ne gledaju statistiku i lome partiju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari