Šta je novo?

Battlefield 3

Nije nam kresovala igra, kresovao je server jer smo svi ispali.. Ali to nikako nije hebeni bug ili nesto neobicno, desava se i u bc2 i l4d2 i ...

takodje imam nasumicne bagove, ali su zanemarljivi. najveci je da se prilikom prvog ulaska izgasi igra i kasnije radi ok. ponekad se upali i samo od sebe commorose ali odem na esc. pa nazad i nestane. ono sto nervira u samoj igri su one lampe i laseri-manje. ima li ikakvih najava iz dice-a da ce ukidati lampe ili ih barem redukovati za 90%.

lampe su sramniji perk nego sto je bio martyrdom u cod-u
f2000 takodje treba smanjiti, ubitacnija je nego m60 u bc2 pre patcha

Da, lampe iritiraju do dzaja :(
I sunce majku mu, juce pukosmo rundu zbog sunca... Zmaj, wahad i ja bejasmo zaslepljeni :D

Meni sinoc izbio osigurac dok sam igrao BF3, jel se i to racuna kao bag? :d

Inace u nedelju dok sam igrao posle svake 3. igre sam dobio beli ekran, tj. zamrzne se bf3 i mora se manuelno ugasiti.
U ponedeljak i juce mi radilo ok. (izuzev kad mi se restartovao komp zbog nestanka struje i pored toga sto imam UPS :trust: )

Poslednja izmena:
A i mirza je objasnio neke stvari ;)

Dobre partije su bile nocas :)

Ja bre da kucnem u drvo kuc kuc kuc :D nemam ama bas nikakvih problema sa igrom, radi extra, nikakvih bagova, jedno sto me nervira sto mi sporo ocitava prvi put mapu, vec osvojili bazu a ja tek usao u igru :(

Poslednja izmena:
Gde najeftinije i najlakse poruciti BF3?
Ako je moguce da se plati preko moneybookersa ili slicno....

Probao sam http://cdkeysdiscount.com/ ali em su podigli cenu, em izgleda nemaju vise na lageru kljuceva...

Ako je moguce da se plati preko moneybookersa ili slicno....

Probao sam http://cdkeysdiscount.com/ ali em su podigli cenu, em izgleda nemaju vise na lageru kljuceva...

Javi se korisniku wahad. :)

Naravno da sam poklao , i to na desetine, samo mi krivo sto ne mogu da vidim te trofeje...
Pa me interesuje dal se jos nekom to desava?

I kod mene se ne vide, izgleda da je do njih nesto

Prilozi

• doga tag.JPG
    doga tag.JPG
    90.7 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
Sinoc sam probao neke od opcija, kada stavim na fullHD sve ultra, dobijem bf.exe error posle nekih desetak minuta iako sve stoji zakucano na 60fps, ako stavim 1680*1050 ultra onda igram nekih pola sata ali onda nije bf.exe error nego dx11 error, a ako stavim na 1680*1050 medium onda igram nekih 2 sata i onda padne ili freeze ili me samo izbaci bez ikakvog errora ili slicnog :( Znaci ovo mi DICE saopstava da sam budala sto imam ovakav komp i trebao sam da kupim laptop i igram bf3... opet, nemam reci...

Inace probao sam OC, DC i fabricki clock na grafici, na isto mu dodje...

A najnoviji trip je da nece ni da udje u igricu, i tek udje ako restartujem komp :(

Proveri koliko imaš slobodnog prostora na hardu, na perticiji na kojoj ti je igra instalirana.

Po ovim reakcijama na forumu, mislim da ce biti u oglasima ovih dana :) (vec su neki nudili na prethodnim stranama).

Ja bre da kucnem u drvo kuc kuc kuc :D nemam ama bas nikakvih problema sa igrom, radi extra, nikakvih bagova, jedno sto me nervira sto mi sporo ocitava prvi put mapu, vec osvojili bazu a ja tek usao u igru :(

A meni se iznenadjujuce brzo ucitavaju mape (izuzev pri prvom pokretanju BF-a) a stavio sam BF3 na (teorijski spor) 2TB F4EG hard.
Mozda je do memorije, posto imam 8GB pa neke mape mozda ostanu jos u memoriji...

Poslednja izmena:
Juce sam malo igrao sa nasim forumasima i moram da pohvalim Zmay-a,Oki-ja i Wahad-a,igraju za medalju!Svaka cast!:)

Proveri koliko imaš slobodnog prostora na hardu, na perticiji na kojoj ti je igra instalirana.

580gb slobodno na toj particiji, nego izvalio sam da 99% ljudi koji lude zbog bugova igraju na fullhd, i tek kad spustimo na 1680-1050 to postaje igrivo, e aj sad, svi vi koji vicete da vam extra radi, na kojoj rezoluciji i detaljima igrate?

Podesavanja su mi mix ultra i hard, rezolucija na 1680-1050 i sljaka bez problema.

Mašina iz potpisa. SP na ultra detaljima 40-60 FPS, dok MP igram na high sa 60-80 FPS. Rezolucija 1920x1200

1080p medium, masina iz potpisa, retko pada ispod 60FPS i sto je najbitinje nema naglih FPS padova, kod mene radi skoro savrseno, mnogo bolje nego sto sam ocekivao, ponekad pukne pri ucitavanju ali to je jednom u 20 partija. Ima i nekih sitnih bagova ali su zanemarljivi u odnosu na ono sto igra pruza, vise ima nebuloza koje su vezane za sam gameplay ali to je neka druga prica.

Nego što je match making sistem jadan i bedan, to nemam reči. U jednoj ekipi prosek cca 20 lvl, a kod nas ja najjači sa 12 lvl. Imali su bez problema dva lika 35+ nivo. I tako partiju za partijom, deru nas kao *****e. Zašto lepo posle svake runde ili dve se ne izmešaju igrači barem po nivou ili po onome što su pokazali u prehodnoj. Ovo je stvarno jadno.

pa zar nije ovde bitniji skill igraca nego koji je lvl? kakav god da je igrac bice kad tad visok lvl? a to sto je visok lvl za ovako kratko vreme znaci samo da je nolifer :) ne i da dobro igra :)

Rek'o aj da probam jos jednom na ultra 1080p i evo sad se igram vec 2 sata skoro i radi extra i nista ne izbacuje i alt+tab radi... lol

sad sam igrao mp i posle me je izbacilo
nego,uvek kad ulazim u igru,kaze mi da imam drajvere 11.5,da treba druge da stavim. ko je da ubacim?

sad sam igrao mp i posle me je izbacilo
nego,uvek kad ulazim u igru,kaze mi da imam drajvere 11.5,da treba druge da stavim. ko je da ubacim?

"ATI je napomenuo da se koristi drajver 11.10 V3, sve do zvaničnog izlaska 11.10 drajvera 31. Oktobra."

pa zar nije ovde bitniji skill igraca nego koji je lvl? kakav god da je igrac bice kad tad visok lvl? a to sto je visok lvl za ovako kratko vreme znaci samo da je nolifer :) ne i da dobro igra :)

naravno da nije bitan skill, zato su uveli ovoliko otkljucavanja i sve bolja oruzja kako napredujes sa lvl-om

kada se pojavi jedan lik na 32p mapi koji je izmaksovao tenk, tesko je pobediti tu ekipu ako nisu samo nubovi sa njim

Lvl je apsolutno nebitan za ovu igru. Ja sam tek sinoc krenuo i od nule bez izgubljene partije. Ovde je ipak teamplay malo bitniji od perka. To dali cu imati neki dodatak za pusku je samo nijansa u igri koja moze da odluci samo ako ti protivnik dopusti tu mrvicu pa da ovo prevagne. Lvl i unlockovi ce ti samo malo poboljsati k/d ratio ali ne w/l ratio. A ipak je vazno pobediti i usput se dobro zabaviti ;)
Sinoc sam peglao malo i u neki trnucima sam se iznenadjivao ljudima koji se 3 minuta peglaju u prazno a niko na zastavu ne ide, skupljaju fragove i poene a tiketi cure. Nema frke, vise prostora za nas koji ne gledaju statistiku i lome partiju ;)

Lvl je apsolutno nebitan za ovu igru. Ja sam tek sinoc krenuo i od nule bez izgubljene partije. Ovde je ipak teamplay malo bitniji od perka. To dali cu imati neki dodatak za pusku je samo nijansa u igri koja moze da odluci samo ako ti protivnik dopusti tu mrvicu pa da ovo prevagne. Lvl i unlockovi ce ti samo malo poboljsati k/d ratio ali ne w/l ratio. A ipak je vazno pobediti i usput se dobro zabaviti ;)
Sinoc sam peglao malo i u neki trnucima sam se iznenadjivao ljudima koji se 3 minuta peglaju u prazno a niko na zastavu ne ide, skupljaju fragove i poene a tiketi cure. Nema frke, vise prostora za nas koji ne gledaju statistiku i lome partiju ;)

cek, onda je svaka puca ista ? e pa nije :)

ja sam komentarisao o skillu naspram opremi koju dobijas... sa boljom opremom ti treba manje skila jer je preciznija ubojitija, brze puca, manje baca, mozes da prezivis koji srapnel vise, imas vise municije itd itd itd sa mog aspekta to je vise zamorno sa aspekta svih multiplejer fps-ova ne konkretno bf3 (jer se "skill" stvara prividno obicnom igracu da napreduje sto vise vremena provodi u igri, kao grind u mmo igrama)

da se razumemo bf3 je superiska i uzivam :)

teamplay je naravno super, kada ima igraca koji hoce da igraju timski! u to ime pozivam bre da se vise organizujemo malo masovnije !

timski je broj jedan po meni, ali ima dosta i do puske, koristio sam f2000 i g36c ubijaju puske, sad sam poceo da budzim supporta i sa prvom puskom ne mogu da ranim nikog

Vrh Dno