Šta je novo?

Battlefield 3

[YOUTUBE]V9AkvnSYO8s#![/YOUTUBE]

Kako mogu da customize jednom i da kada restartujem igru to isto ostane?

To sam bas i uradio (ne znam sta je vcredist), i kad to nije uspelo, rek'o aj da ja puknem nov windows x64, kad gle cuda opet, 10 min igranja, nista u kompu ni da se zagreje ljudski, bam error, bam freeze, bam bf.exe error... Mora DICE uvek nesto da zezne...

Probaj smanjiti detalje, npr. na high ili probaj samo auto. I jel ti graficka overclockovana?

I ja sam imao razne tripove od bagova, ali sad evo radi ok (doduse u medjuvremenu sam reistalirao windows :d )

Znaci i dalje pri prvom sponu puska sama se prazni rafalno.Izvadim pistolj i on okine ala Dzon Vejn.Uzmem rpg i on kao pistolj.Vratim na pusku,a ona opet rafalno se prazni.Sve bez kontrole.
Koje je to g.vno od igre.

Nista ti ne preostaje osim da uzmes noz i da koljes protivnike u Rambo stilu! :d :D

Znaci i dalje pri prvom sponu puska sama se prazni rafalno.Izvadim pistolj i on okine ala Dzon Vejn.Uzmem rpg i on kao pistolj.Vratim na pusku,a ona opet rafalno se prazni.Sve bez kontrole.

Ako ti je džojstik prikačen, to je zbog toga, veruj mi, stavi thortle na sredinu i svi problemi ima da nestanu :D

Probaj smanjiti detalje, npr. na high ili probaj samo auto. I jel ti graficka overclockovana?

I ja sam imao razne tripove od bagova, ali sad evo radi ok (doduse u medjuvremenu sam reistalirao windows :d )

Sinoc sam probao neke od opcija, kada stavim na fullHD sve ultra, dobijem bf.exe error posle nekih desetak minuta iako sve stoji zakucano na 60fps, ako stavim 1680*1050 ultra onda igram nekih pola sata ali onda nije bf.exe error nego dx11 error, a ako stavim na 1680*1050 medium onda igram nekih 2 sata i onda padne ili freeze ili me samo izbaci bez ikakvog errora ili slicnog :( Znaci ovo mi DICE saopstava da sam budala sto imam ovakav komp i trebao sam da kupim laptop i igram bf3... opet, nemam reci...

Inace probao sam OC, DC i fabricki clock na grafici, na isto mu dodje...

A najnoviji trip je da nece ni da udje u igricu, i tek udje ako restartujem komp :(

Poslednja izmena:
Ako ti je džojstik prikačen, to je zbog toga, veruj mi, stavi thortle na sredinu i svi problemi ima da nestanu :D

+1

Imao sam isti problem juče. Da li neko uspešno leti avionima i helišima? Uspeo sam da u beti oborim jedan AH-1 sa SU-35 ali sada uglavnom se u protivničkom timu nađe dobar pilot min LVL 30 koji čisti nebo sa heat seeking raketama, a koliko vidim ima i laserski navođene bombe kojima rastura tenkove za čas posla.
U takvim situacijama igram inženjera sa Iglom/Stingerom i samo jurim da pokupim neku 9K22 Tungusku ili ono američko *****. Kada sakupiš malo exp-a sa njim dobijaju se i AA rakete za veće udaljenosti, pa u kombinaciji sa 30mm topovima postaje vrlo ubitačna.

Što se Metro mape tiče, dobijao sam i sa ekipom koja kreće iz tunela mapu u conquest modu par puta, ali samo zato što suprotna ekipa na vreme ne zauzme pokretne stepenice

Deinstalirao djubre!

Pazi....kupis igru (original+preorder+cekas) das 30 evra i ne mozes da igras.
Hocu da za cvaki cent koji sam dao da igra klizi a ne da resavam njihove j.bene probleme!

Instalirao stotine igara bilo original ili krekovane ali ovu eto nisam sposoban.

Molim ljude iz DICE da dodju kod mene da instaliraju i nasteluju ovaj svoj i.iotski produkt !

Poslednja izmena:
to jeste problem sa igrama koje otkljucavaju toliko toga... ako ne pocnes na vreme ili dovoljno intezivno da igras, docekate ekipa sa 3x boljom opremom...

meni se desava bf3.exe has stopped working svaki put kada prvi put pokrenem igru, trazim 20 min server krene da ucitava i pljus... aj iz pocetka... i posle toga igra radi normalno sat - dva koliko vec

anyway previse vremena treba da se udje u igru, nadje server, koji se nije napunio dok ne kliknes na njega, da igra ne zabaguje, da server ne zabaguje, da bude dobar ping (zasto im je tesko bilo ubaciti filter sa pingovima ? :| ) 64p serveri se popune u roku od 1,5 sec ... neverovatno, ili je battlelog bas los...

citiraću sebe sa jednog drugog foruma:

Ja nikada nisam stavljao bagove u prvi plan što se tiče BF3 bete koju sam malo igrao, prvobitno sam zamerke dao na gameplay issues koje su i dalje prisutne koliko čitam informacije onih koji igraju full.

Ali kao potrošač, hoću max uslugu za moje novce. Bilo da se radi o kafici, filmu u bioskopu, video igri, software-u za rad itd. Neću da žmurim na te stvari.

Developere i izdavače više nije sramota izdavati poluproizvode na tržište i očekivati posle od potrošača da pišu gotovo linije koda, ili barem cfg setup file-ove pa da nameste igre koliko toliko.. Pretposlednji primer ovoga je RAGE.. A ljudi oduševljeni što oni kao nešto tome pridonose što sređuju igru...
Isto kao moj supruga što se oduševila kako u jednom od mega marketa na povrću sam guraš voće/povrće u kese, stavljaš na vagu, kucaš broj artikla i lepiš cenu. Dno.
Ja sam potrošač, i plaćam uslugu u uslužnoj radnji! Ne želim da radim nečiji posao i to za svoje novce! Neka samohrana majka plače za tim radnim mestom.

LoL, meni se to povremeno desavalo u BC2, ali ne na svakom spawnu. Inace nemam dzojstik.

btw. Leti li ko od vas dzojstikom, i koj model predlazete. Rado bih leteo ali mi sa misem previse komplikovano, dok okrenem avion preletim celu mapu.

meni je battlelog skroz ok, ali mu je najveca mana sto po defaultu nema neki platoon chat, nego moras da pravis party da bi samo pricao sa ljudima :)

Deinstalirao djubre!

Pazi....kupis igru (original+preorder+cekas) das 30 evra i ne mozes da igras.
Hocu da za cvaki cent koji sam dao da igra klizi a ne da resavam njihove j.bene probleme!

Instalirao stotine igara bilo original ili krekovane ali ovu eto nisam sposoban.

Molim ljude iz DICE da dodju kod mene da instaliraju i nasteluju ovaj svoj i.iotski produkt !

Podrška za džojstik je užaš, pogrešno izmapira ose i posle toga ne mogu da se podešavanja izbrišu, osim sve da vratim na default.

PS.
Da li postoji taster za pogled nazad u vozilima, kao u BF2 i BC2?

meni se desava bf3.exe has stopped working svaki put kada prvi put pokrenem igru

Isti slučaj je i kod mene. Sada prvo udjem na neki bezveze server, naravno bf zabode...pa onda tražim neki server na kome ću da igram. Inače izludjuje me nedostatak filtera za broj slotova. Takodje nervira me što ne osvežava pingove...osim ako ne osvežim kompletnu server listu. Sve u svemu battlelog je veliko sr*nje. Dešava mi se i da igra na kraju runde, odnosno neposredno pred učitavanje sledeće jednostavno zabode. Pomaže jedino ubijanje igre u task manageru. Inače izgleda da je R6 server patch popravio malo situaciju sa lagom na serverima sa 64 slota. Prisutan je povremeno ali nema više "rubber band" efekta.

Ne bi sam sebi da baksuziram, ali za nekih 10-12 sati igre u MP, nije bilo bilo problema niti bugova . Juce je i par nas odavde igralo zajedno 2-3 sata, i sve je bilo bez problema...

Poslednja izmena:
A i mirza je objasnio neke stvari ;)

Pocinjem da p....m vec opasno !!!! Sad ne mogu da se konektujem i izbacuje mi "Game could not login to EA Online backend" poruku . Pa j... ti igru vise , toliko problema sa ulascima u igru da ne mogu da verujem !!!

Jel vama u battlelogu prikazuje uzete plocice od protivnika? Samo imam one plocice od napredovanja, ali u delu taken, mi je sve prazno? U cemu je problem?!

Zasto bi ih ko tuzio ?

Ako neko naleti na netu da se kupci BF3 udruzuju da bi tuzili proizvodjaca za prevaru neka pusti link na pm.

Sinoc sam igrao dobrih cetri sata,bez i jednog,jedinog problema.Ortak igrao takodje,pitao ga da li ima nekih problema,kaze da nema.Ja da ih tuzim sto mi igra radi dobro,necu.:D

Naravno da sam poklao , i to na desetine, samo mi krivo sto ne mogu da vidim te trofeje...
Pa me interesuje dal se jos nekom to desava?

Ja isto, igrao sinoć 5 sati, i to po prvi put od kako je izašla igra, bez ijednog problema, ok posle 3.5h mi je krešovala igra, pored toga, apsolutno niša...

ja imam taken dogtags.

Nazad
Vrh Dno