Šta je novo?

Battlefield 3

Uzmem u dokolici pa odigram malo SP, i naisao sam po drugi put u igri na situaciju kada treba da se kao porvem sa nekim Irancem, i da pritiskam E na tastaturi (valjda?) pa onda i da klikam po misu (valjda?). Problem je sto koliko god da pritiskam/klikcem nista se ne desava, tip me ubije ko zeca :p. Sta ustvari trebam da pritiskam ili sta vec ovde?

Pa moras da kliknes u odredjenom trenutku, nije ovo cod bo da samo drzis f i ubijas neprijatelje :d

Jel normalan ovaj origin, pise 100% a idalje skida i to pise 11.6 of 11.4GB.
WTF?

Mozda nije COD ali deluje tako :d

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Pa moras da kliknes u odredjenom trenutku, nije ovo cod bo da samo drzis f i ubijas neprijatelje :d

Uuuuu da BF3 SP je baš nadahnuće u odnosu na CoD... Lepši su tuneli i bolje dekorisani a tu su i te "klikni na vreme taster" igrice sa konzola.

hehe

osecaj u multiju je ipak epskiji u bf3

jedna sitnica koja je bolja u cod-u, je ta da lakse skontas sa koje strane pucaju na tebe :) to mi nekako bas fali, a vidim i mnogi drugi na koje ja pucam i ubijem ih ne kontaju sa koje strane dolaze pucnjevi (a pucam tipa 30ak m od njega)... pozicioniranje zvuka kao da ne postoji u tom slucaju....

i drugo, zasto je ljudima toliko tesko da spotuju dok igraju :| pogotovo snajperima, i ovima u vozilima

i drugo, zasto je ljudima toliko tesko da spotuju dok igraju :| pogotovo snajperima, i ovima u vozilima
Bas tako,kao da cuvaju vidjenog neprijatelja samo za sebe da im ga neko ne "otme" sveze spotovanog.

Dva pitanja sta je sa sajtom battlefield srbija, a drugo je jel probao neko najnovije drajvere 11.10

Dva pitanja sta je sa sajtom battlefield srbija, a drugo je jel probao neko najnovije drajvere 11.10

Pa sa Battlefield Srbija-nemam pojma sta im se desava,sigurno je nesto kratkorocno,a probao sam sinoc nove drivere i mogu ti reci da su dobri,to jest i nisam primetio neko veliko poboljsanje sa njima,ali sa obzirom da je meni lepo radilo i sa proslim 11.10 nisam ni ocekivao nesto posebno.Pozz.

Ja vec 10 min pokusavam da se konektujem na neki server, ali uzaludno. ( non stop samo joining server)
Jel se nekom isto desava?

Uuuuu da BF3 SP je baš nadahnuće u odnosu na CoD... Lepši su tuneli i bolje dekorisani a tu su i te "klikni na vreme taster" igrice sa konzola.

Nisi me razumeo, ja sam poprilicno ravnodusan i delimicno razzocaran sa ovim sp.
BC2 sp sam igrao sa zadovoljstvom a ovde se uglavnom smaram, nesto fali. Mada nije toliko strasno ali je pomalo brainless, kakav li ce novi cod tek da bude onda :d

hehe

osecaj u multiju je ipak epskiji u bf3

jedna sitnica koja je bolja u cod-u, je ta da lakse skontas sa koje strane pucaju na tebe :) to mi nekako bas fali, a vidim i mnogi drugi na koje ja pucam i ubijem ih ne kontaju sa koje strane dolaze pucnjevi (a pucam tipa 30ak m od njega)... pozicioniranje zvuka kao da ne postoji u tom slucaju....

Ni ja ne mogu da verujem zasto NIKO ne spotuje ( pa ni kada sam igrao sa nasim ljudima na tom srpskom serveru )... jel je zaista toliki problem stisnuti 'Q' ( cak dobijete i neke poene usput ) ?

Kada vozim heli ili jet, mogu da se slikam jer ne znam ni gde su neprijatelji... Usput, jedva cekam da izadje MW3 pa da vise ova derista sto se ceo dan prepucavaju preko chata ( pogotovo po rasnoj osnovi ) i kampuju ceo mec odu.

Muka mi je kada vidim kako se njih 5-6 kolju u bazi oko toga ko ce voziti heli ili jet dok ostali pokusavaju da zauzmu ciljeve.

Poslednja izmena:
E vala muka mi je vise od ovog battleloga i na kasikicu servera sa dobrim pingom ,koji su prepuni !!!!!! Pa *** prodje me volja za igranjem dok ne ubodem neki server

Poslednja izmena:
He nisam ljubitelj helija i aviona te ih i ne vozim, ali znam kad si u tenku i kada sumnjas da se neprijatelj negde nalazi pritisni q i pojavice se sigurno :) mada ja sam vise u fazonu tenk distrojer :p pljus tenk rpg-em, pljus granata kada izadju da ga poprave i tako mnogo poena uz spektakularnu exploziju :)

E da, sinoc kao da se zabaggovao server, 4-5 protivnika mi se u hodu stvorilo ispred mene i tako stajali po par sekundi.... wtf ? Naravno potepao sam ih, i zavrsio 14:1 skor... za mene nuba to je bio uspeh!

Poslednja izmena:
Već nekoliko dana nemam internet. Pokušao sam da pokrenem single player ali traži da se spojim na internet. Da li je dovoljno samo prvi put da se konektujem i kasnije da igram bez neta? Jel on skida nešto ili se samo registruje igra? Imam original da ne bude zabune

11.10 cap4, crossfire radi odlicno, 55fps-a minimum sto sam video na Caspian, very smooth. Tek poceo da picim mp, vrlo zanimljivo. SP mi je bolji u bc2 btw a i lens flare me izludjuje..

Da kazem samo da sam probao 11.10 drajvere i da nema nikakvih problema a fps je mozda za nijansu bolji.

455949_700b.jpg

Uh,puko battlefield!Izbacila braca krek za multi!Sad dal ce biti istina i dal ce to tako moci lepo da se igra-videcemo,ali...bice cupavo.

Jel ima nekog zaintersovanog da uvece napravimo squad i sirimo haos i paniku :D? Pitam ovde jer mi battlelog baguje sto se tice poruka, pa ili uopste ne dodju, ili poprilicno kasne. Smorio sam se vec kao pijani saran igranja sa random grupama...

Normalno, pozeljno je imati headset.

Juce u caspian reko da probam SOFLAM dve tri partije i zamisli nisam dobio ni jedan assist kill :D kome da spotujem kad niko to ne zna da iskoristi... Ali kao Recon stiskam spot dugme svaki korak skoro, koliko puta mi samo pomoglo da spotujem nekog koga inace ne bi primetio.

Samo da odvoje spot dugme od onog glupog menija i bice super :D

Ja nigde ne vidim da su uspeli da zaobidju original, ovo sto ja vidim je samo da se zaobidje "origin" ali cd-key jos uvek moras da imas.

Jel ima nekog zaintersovanog da uvece napravimo squad i sirimo haos i paniku :D? Pitam ovde jer mi battlelog baguje sto se tice poruka, pa ili uopste ne dodju, ili poprilicno kasne. Smorio sam se vec kao pijani saran igranja sa random grupama...

Normalno, pozeljno je imati headset.

ja sam zainteresovan, doduše ne znam, baš da igram, ali najviše volim kad pričam sa nekim dok igram... :D

hocu i ja,ali da mi kazete tacno u koliko,kako bih bio kod kuce...

lik me pre 5 minuta u letu pogodi snajpom...OMG

@Serbian91

stizu mi poruke od tebe,ali posle ko zna koliko vremena...Headset nemam,ali cu videti nesto da iskombinujem...Mogu li preko kamerice mic da koristim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno