Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.

lol
Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.

Pistolj mi je bitan,u BC2 sam imao dosta ubistava sa pistoljem.U BF3 cu pre ubiti nekog ako ga gadjam pistoljem nego sto pucam.
Back to Karkand stiže u decembruhttp://battlefield-srbija.com/vesti/213-nove-back-to-karkand-informacije
Trenutno se nećeš usrećiti pošto im snaga suviše opada na malo veću udaljenost (srednja udaljenost).
Imam pitanje jedno, kupio sam disk Limited Edition i jedan drug iz UK mi kaze da treba da imam 2 serijska kljuca, jedan za BF3 a drugi za Back to Karkand ali ja imam samo jedan. On je igru kupio preko Origin-a, e sad da li ja stvarno treba da imam 2 kljuca ili sa ovim jednim otvaram sve?
Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranjakratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.
Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranjakratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.
Sta da vam kazem pro1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da nemogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?
Gdin_M
ahahah da, ej pa samo oni klipovi dok ovi ispituju naseg glavnog junaka kad se sve sabere traje 30minuta :d
Sta da vam kazem pro1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da ne mogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?
NA kaspianu je najveca zahtevnost u sredini mape kod GAS pumpe, napolju u centru nje na koliko FPS-a vam radi ?
PRITISNES "ESC" ako te smara previse a igra ti se jako
pa tesko ti je da poredis single player koji je izasao naravno u finalnoj verziji i finalnu verziju MP sa betom....kazes optimizovan je SP finalna verzija i poredis ga sa MP betom,cim probas MP final verziju tj ovu koju svi igramo videces i sam da je odlicno optimizovana,kod mene radi 10+ fps-a vise,i nema padanja frejmova bez obzira gde sam u mapi,peredjenja radi BC2 je krs optimizacija naspram bf3,jer tamo ti padne mortar ili c4 a fps se prepolove,a ovde nema toga,kao i u BC2 kad gledas sredinu mape fps opada drasticno a ovde je sve + - 5 fps-a sto je po meni odlicno,ja sam zadovoljan :d

Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...

Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari