Šta je novo?

Battlefield 3

Ja jos nisam naisao na chitera, ali pretpostavljam da ih ima dosta,.
Kad zmay i ja sednemo u T90, svi misle da smo citeri :D

haha, evo ga jedan SS iz te partije, skoro celu partiju u tunelu na tacki C na Damavand Peak mapi, nikako da se skupe 2,3 inzinjera da nam razbucaju tenk, uvek gadja samo po jedan.

Prilozi

• bf3 2011-10-27 01-26-21-08.jpg
    bf3 2011-10-27 01-26-21-08.jpg
    169.3 KB · Pregleda: 116
Dobro si se setio da SS ja zaboravio, dobra je to partija bila, 4 5 smo dobili za redom to vece :)
T90 je konza na Damavand Peak mapi :D

Po meni je tenk suvisan na toj mapi, trebali su od vozila samo da stave onaj mali heli da se preleti tunel kad jedna ekipa pocne da siluje u tunelu i da im se dodje na zastave iza ledja, slicno kao Port Valdez conquest u BC2.

Trebali su da ubace jedan na svakoj mapi, onaj transportni helikopter, da ne mora uvek pesaka ili dzipovima na daljinu.
Pre nego sto sam prvi put odigrao tu mapu, mislio sam da su jedni na brdu a drugi u tunelu, tako da ovi sa brda skavu padobranom na ove dole :D.
Tad bi bila extra igra ali neizvodljiva za ove iz doline za osvajanje protivnickih baza :D

Poslednja izmena:
Volim ovu Tungusku delje chopere samo tako:)

Uzeh i ja Limited Edition. Da se prekrstimo pa da počnemo :)

Ima li ko problema sa Crossfire-om? Meni na opetpunjeni netje uopste, a imam 11.10v3 i 11.9cap4.

Mnogo bre kratak sp, al je grafika objasnila neke stvari

Sto nema, meni je sve na ultra sem senki (njih drzim na medium jer inace zauzmu sav VRAM), 2xAA, SSAO i dobijam 50-70 fps.

Ljudi pošto se svi nešto vrtite napravio sam Benchmark platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241011504039/
Upadajte! Jovvy će dobiti promociju, a i Nex kad kupi mu... ovaj igru :) Da li sam još nekoga prevideo? :)

Ultra je relativan termin. Recimo onaj antialiasing filter muti sliku, blur je nepotreban, HBAO uvodi mouse lag, redovan AA troši mnogo VRAM. Gašenjem ovih čudesa igra leti :)

Poslednja izmena:
dupli post sry

Po meni je i prezahtevna ako uzmemo u obzir da je grafika morala biti bolja. Ja uopste nisam zadovoljan, sobzirom kako je najavljivano cak sta vise razocarao sam se.

Ima li ko problema sa Crossfire-om? Meni na opetpunjeni netje uopste, a imam 11.10v3 i 11.9cap4.
Ja probao sa 5870 i 5850 i jedna gpu 99% a druga 0%... A vidim po netu da ljudima radi , ne kontam ???

ne mogu da se saberem i shvatim, kako da igram na našim serverima? :D

Ovo je jad i beda... Pa zar je moralo preko browsera i konačna igra? Za mene je ovo najgore bačena lova u poslednjih nekoliko godina bre, pa ye80 ih singlplejer te ih ye80. Odoh da gledam neki film, a u p...u m......u!!!

Šta fali preko browsera? Ja nisam imao nikakvih problema do sada sem da je sporo zbog mašine/kante:)

Pitanje za sve igrače BF3 da li igra FINALNA radi bolje od BETE ? I kolko ste dobili FPS-a (dal je finalna verzija optimizovanija).
Interesuje me samo MP.

Poslednja izmena:
Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.

tacticalmirror.jpg

Nazad
Vrh Dno