Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.
![]()
lol
Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.
![]()
Pistolj mi je bitan,u BC2 sam imao dosta ubistava sa pistoljem.U BF3 cu pre ubiti nekog ako ga gadjam pistoljem nego sto pucam.
Back to Karkand stiže u decembruhttp://battlefield-srbija.com/vesti/213-nove-back-to-karkand-informacije
Trenutno se nećeš usrećiti pošto im snaga suviše opada na malo veću udaljenost (srednja udaljenost).
Imam pitanje jedno, kupio sam disk Limited Edition i jedan drug iz UK mi kaze da treba da imam 2 serijska kljuca, jedan za BF3 a drugi za Back to Karkand ali ja imam samo jedan. On je igru kupio preko Origin-a, e sad da li ja stvarno treba da imam 2 kljuca ili sa ovim jednim otvaram sve?
Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranjakratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.
Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranjakratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.
Sta da vam kazem pro1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da nemogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?
Gdin_M
ahahah da, ej pa samo oni klipovi dok ovi ispituju naseg glavnog junaka kad se sve sabere traje 30minuta :d
Sta da vam kazem pro1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da ne mogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?
NA kaspianu je najveca zahtevnost u sredini mape kod GAS pumpe, napolju u centru nje na koliko FPS-a vam radi ?
PRITISNES "ESC" ako te smara previse a igra ti se jako![]()
pa tesko ti je da poredis single player koji je izasao naravno u finalnoj verziji i finalnu verziju MP sa betom....kazes optimizovan je SP finalna verzija i poredis ga sa MP betom,cim probas MP final verziju tj ovu koju svi igramo videces i sam da je odlicno optimizovana,kod mene radi 10+ fps-a vise,i nema padanja frejmova bez obzira gde sam u mapi,peredjenja radi BC2 je krs optimizacija naspram bf3,jer tamo ti padne mortar ili c4 a fps se prepolove,a ovde nema toga,kao i u BC2 kad gledas sredinu mape fps opada drasticno a ovde je sve + - 5 fps-a sto je po meni odlicno,ja sam zadovoljan :d
![]()
Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...
![]()
Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari