Šta je novo?

Battlefield 3

Koliko tactical light ume da iznervira, voleo bih da postoji ovaj attachment.

tacticalmirror.jpg

lol :D

Solidna kampanja, rock and a hard place misija me je oduvala, rokanje kao na filmu. Otprilike radi i izgleda kao crysis, neki efekti deluju bolje, neki losije, daleko od revolucije i smenjivanja krize sa 1. mesta po grafici. Nego Wahad da li ces imati u ponudi sifru za ( osetno ) manje od 60$ ?

Imam pitanje jedno, kupio sam disk Limited Edition i jedan drug iz UK mi kaze da treba da imam 2 serijska kljuca, jedan za BF3 a drugi za Back to Karkand ali ja imam samo jedan. On je igru kupio preko Origin-a, e sad da li ja stvarno treba da imam 2 kljuca ili sa ovim jednim otvaram sve?

Poslednja izmena:
Imam pitanje jedno, kupio sam disk Limited Edition i jedan drug iz UK mi kaze da treba da imam 2 serijska kljuca, jedan za BF3 a drugi za Back to Karkand ali ja imam samo jedan. On je igru kupio preko Origin-a, e sad da li ja stvarno treba da imam 2 kljuca ili sa ovim jednim otvaram sve?

Ako ti na Originu pise Limited kad ubacis kljuc onda ti ne treba drugi.

Dobra prica u SP ko je nije probao vredi probati zaista je dobra radnja tokom cele igre. :)

Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranja :( kratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.

sada tek vidim zasto 60% igraca igra sa snajpom...Slucajno uzmem SVD(nestalo municije na F2000),prste glave na sve strane...

Da jeste ali preso sam je na hard za 1 sat igranja :( kratka je ... i mnogo je optimizovan Single play od MP-a sa mojom grafickom radilo je konstantno 60-50 i 40 fpsa.

To je sasvim normalno. Ne mozes porediti optimizaciju SP sa MP.

Da nisi "malo" preterao sa tim vremenom igranja?

ma kako 1 h nemoguce da si na hard presao tako brzo meni je trebalo 8 sati i to sam bas izletao u akcije nisam cekao botovi da ih porokaju...

Sta da vam kazem pro :) 1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da ne mogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?

Poslednja izmena:
Sta da vam kazem pro :) 1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da nemogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?

Ako si ti onaj SneR sa SJC foruma onda mi je sve jasno ;)

Radi bolje od bete, od 5-15 fps vise u zavisnosti od grafike koju imas.

slusaj ovog presao za sat vremena... :D

SP je super, grafika, scene... Mada je AI malo glup.

Al sat vremena...

Takvi ljudi mi nisu jasni, ajde razumem neki speedrun posle predjene igre, al ovako prekidati svaki cinematic i jurcati ko antilopa stvarno nema smisla... a sta biva kad te igra uspori i mora da se sunjas i branis odredjeno mesto, skoci pritisak ili zivci krenu da vilene? :D

Jedan jedini brate Sky_Spy_89 ;) Hvala na odgovoru, pa zbog MP-a planiram da kupim 6870. Ne daje mi se vise para...
A dotle cu pikati bfbc2 ***. Mada i sa 4870 beta mi je radila igrivo skroz,
BETA klip: http://www.youtube.com/watch?v=3FLymwD_wRQ
NA kaspianu je najveca zahtevnost u sredini mape kod GAS pumpe, napolju u centru nje na koliko FPS-a vam radi ?

Poslednja izmena:
Gdin_M
ahahah da, ej pa samo oni klipovi dok ovi ispituju naseg glavnog junaka kad se sve sabere traje 30minuta :d

Sta da vam kazem pro :) 1 sat - sat ipo, jako brzo sam je preso. Da ne mogu ocekivati da i MP tako radi znam nisam neiskusan, al bi voleo da tako radi. Niko mi od vas nije odgovorio na postavljeno pitanje, kako vam radi MP? Bolje od bete?
I koliko bolje u FPS?

pa tesko ti je da poredis single player koji je izasao naravno u finalnoj verziji i finalnu verziju MP sa betom....kazes optimizovan je SP finalna verzija i poredis ga sa MP betom,cim probas MP final verziju tj ovu koju svi igramo videces i sam da je odlicno optimizovana,kod mene radi 10+ fps-a vise,i nema padanja frejmova bez obzira gde sam u mapi,peredjenja radi BC2 je krs optimizacija naspram bf3,jer tamo ti padne mortar ili c4 a fps se prepolove,a ovde nema toga,kao i u BC2 kad gledas sredinu mape fps opada drasticno a ovde je sve + - 5 fps-a sto je po meni odlicno,ja sam zadovoljan :d

NA kaspianu je najveca zahtevnost u sredini mape kod GAS pumpe, napolju u centru nje na koliko FPS-a vam radi ?

I dalje je tako, slicna situacija je na mapi Sena Crossing kod mosta. Mislim da je to neki bag na mapi jer frejmovi padaju i do 30 ispod proseka.

pa tesko ti je da poredis single player koji je izasao naravno u finalnoj verziji i finalnu verziju MP sa betom....kazes optimizovan je SP finalna verzija i poredis ga sa MP betom,cim probas MP final verziju tj ovu koju svi igramo videces i sam da je odlicno optimizovana,kod mene radi 10+ fps-a vise,i nema padanja frejmova bez obzira gde sam u mapi,peredjenja radi BC2 je krs optimizacija naspram bf3,jer tamo ti padne mortar ili c4 a fps se prepolove,a ovde nema toga,kao i u BC2 kad gledas sredinu mape fps opada drasticno a ovde je sve + - 5 fps-a sto je po meni odlicno,ja sam zadovoljan :d

Saxs kondenzatoru :D Slazem se da je BF3 bolje optimizovan od BC2 definitivno. Nista kupujem uskoro BF3 MP al cujem da je igra ne dovrsena, al ajd... Ne ne poredim SP sa MP samo sam reko aGH! Da bi voleo da tako radi :p Ajde sad svi koji imaju 6870 graficke pistite kakvo je iskustvo u MP BF3 ??? Na medium settings-u da mi radi da pliva sve i da ne pada ispod 40-50 jabi bio presrecan, jer je to jako igrivo!!!

Igore cim pocne klip pritisni ESC.

Poslednja izmena:
:D:D:D:D
intel%20core%20i7-2600k%20cores.png

Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...

:D:D:D:D
intel%20core%20i7-2600k%20cores.png

Tom's je odradio bruka test sa grafama.... Kako ispade - za BF3 nema razlike igrali ga na i3 ili na i7 ...

Bravo to potvrdjuje i moje misljenje, samo je u pitnaju GPU Graficke kartice, sto imate jacu graficku i procesor da izvice maximum iz nje to je posao! Hvala na vesti OA5599 :)

Vrh Dno