nick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?
misija: Operation Guillotine ( valjda dobro prepisano )
sekcija: clear blockade
podsekcija: flank enemies
znachi dovezemo se hamerima, kao da pomerimo cisternu,
borci za slobodu zveketnu rpg na istu, sve odleti u majchinu,
mrski agresori lete na sve strane ( da igramo kao agresori ... )
i sad treba da pratim nekog lika ...
ok pratim ga ja ... dodje do njega ... i nishta .. i nishta i nishta
i nishta.. i nishta...
probao sam sam da idem da ih ``udarim sa boka`` ali kad ono
gore neka vrata koja nemogu otvorim solo
vratim se dole i opet cekam i cekam i cekam i nishta... argh!
probao sam da uchitam ponovo chekpoint ... nishta. isto
wtf!
ima neko ideju ?
To ti se desava zato sto imas 1GB vram-a verovatno, ne trazi tako jak procesor, meni leti sa Phenom II 955 na 3.5GHz, niti treba preko 4GB rama... Najvise trazi jaku graficku, i lepo skalira graficka overklokom u igri, bas je gpu zavisna...
Ovo je bug na koji sam i ja naleteo - trcim sa svojima, popnem se uz ono stepeniste i moji drugari prodju KROZ vrata, a ja naravno nisam mogao. Samo sam malo sacekao i ladno se lik vratio nazad opet KROZ vrata i potom ih uljudno otvorio da ja mogu da prodjem:d
To je tako kad se pravi skripteraj a-la kolodjuti, negde se pogresi i onda ispadne ovako smehotresna situacija.
MP ti uvek "jede" 10-15 FPS-a vise nego SP.Igram kampanju i izuzetno sam zadovoljan kako mi igra radi sve na high (automatski je stavio) na 1440x900, pa me interesuje iz iskustva vas koji imate original, kakve (koliko gore) performanse mogu da ocekujem u multiplayer-u?
Pitam posto razmisljam da kupim original... I da, 64 player mape mi nisu imperativ, dakle bio bih zadovoljan kada bi 32 radio kao sp.
Evo ovde menjas: http://www.origin.com/us/change-idnick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?
Car ove igre je u multiplayeru, SP je tu cisto radi reda.Ova igra je sjajan primer kako vizuelan sepektakl moze da zamaskira uzasne gluposti. AI je TRAGICAN! Nebrojeno puta me je saborac bukvalno izgura iz zaklona pravo na liniju vatre zato sto je on tu video svoje mesto gde moze da se sakrije. Skripte su ... katastrofalne. Ne'do ti Bog da trcis ispred lika koga treba da pratis.
Igram kampanju i izuzetno sam zadovoljan kako mi igra radi sve na high (automatski je stavio) na 1440x900, pa me interesuje iz iskustva vas koji imate original, kakve (koliko gore) performanse mogu da ocekujem u multiplayer-u?
Pitam posto razmisljam da kupim original... I da, 64 player mape mi nisu imperativ, dakle bio bih zadovoljan kada bi 32 radio kao sp.
Radi meni sa 2gb rama na 1366x768(lcd tv) automatski sve stavljeno na high. Ja posle iskombinovao medium podešavanja i gura i 64 mape,štucne tu i tamo *** ali gura.
Smanji dakle na m-h poigraj se malo sa opcijama i ići će sasvim solidno.
MP ti uvek "jede" 10-15 FPS-a vise nego SP.
Meni MP sa 64 igraca ima od 10 do 20 fps-a vise nego kad igram SP...a inace imam oko 10 fps-a vise u odnosu na betu..nema laga..nema bagova iz bete...mnogo mnogo bolje radi sve![]()
Ova igra je sjajan primer kako vizuelan sepektakl moze da zamaskira uzasne gluposti. AI je TRAGICAN! Nebrojeno puta me je saborac bukvalno izgura iz zaklona pravo na liniju vatre zato sto je on tu video svoje mesto gde moze da se sakrije. Skripte su ... katastrofalne. Ne'do ti Bog da trcis ispred lika koga treba da pratis.
Steta. Ovaj naslov je mogao da potpuno obrise pod svakom CoD ******.
Da nisi merio koliko fps-a ide?
,sve do BC2 SP nije ni postojao. Suditi o BF naslovu po SP kampanji je kao suditi o novom modelu lambordžinija po boji presvlaka i kvalitetu zvučnika. Mislim lepo je da se i to složi ali ne kupuješ ga zbog toga...valjda?
Daleko je ovo od onoga što bih ja kao hc BF igrač želeo ali ***...daj šta daš.
Da odgovorim samom sebi...ovaj jedan je u pitanju,nisu se bas pretrgliHvala za ovaj info, koji su dogtagovi u pitanju...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari