Šta je novo?

Battlefield 3

elem .. uradio sam alt-enter .. i nazad alt-enter i proradilo :) .. lol

misija: Operation Guillotine ( valjda dobro prepisano )
sekcija: clear blockade
podsekcija: flank enemies

znachi dovezemo se hamerima, kao da pomerimo cisternu,
borci za slobodu zveketnu rpg na istu, sve odleti u majchinu,
mrski agresori lete na sve strane ( da igramo kao agresori ... )
i sad treba da pratim nekog lika ...
ok pratim ga ja ... dodje do njega ... i nishta .. i nishta i nishta
i nishta.. i nishta... ;)
probao sam sam da idem da ih ``udarim sa boka`` ali kad ono
gore neka vrata koja nemogu otvorim solo :(
vratim se dole i opet cekam i cekam i cekam i nishta... argh!:(
probao sam da uchitam ponovo chekpoint ... nishta. isto :(
wtf!
ima neko ideju ?

Ovo je bug na koji sam i ja naleteo - trcim sa svojima, popnem se uz ono stepeniste i moji drugari prodju KROZ vrata, a ja naravno nisam mogao. Samo sam malo sacekao i ladno se lik vratio nazad opet KROZ vrata i potom ih uljudno otvorio da ja mogu da prodjem:d
To je tako kad se pravi skripteraj a-la kolodjuti, negde se pogresi i onda ispadne ovako smehotresna situacija.

To ti se desava zato sto imas 1GB vram-a verovatno, ne trazi tako jak procesor, meni leti sa Phenom II 955 na 3.5GHz, niti treba preko 4GB rama... Najvise trazi jaku graficku, i lepo skalira graficka overklokom u igri, bas je gpu zavisna...

Jeste 1gb rama je graficka, i vrv zasecka kada treba da ucita. Nije neophodno preko 4gb rama, ali optimalno jeste. Kada otvoris task menager prosto vidis ako imas recimo 8gb rama, kako sa sve windows procesima i sitnim programima u pozadini povuce preko 4gb ukupno. A sad vec koliko joj je minimalno potrebno procesorske snage to vec ne znam, kod mene sva 4 jezgra opterecuje oko 60% :) Slazem se, sto jaca sirova graficka snaga za bolji framerate.

Ovo je bug na koji sam i ja naleteo - trcim sa svojima, popnem se uz ono stepeniste i moji drugari prodju KROZ vrata, a ja naravno nisam mogao. Samo sam malo sacekao i ladno se lik vratio nazad opet KROZ vrata i potom ih uljudno otvorio da ja mogu da prodjem:d
To je tako kad se pravi skripteraj a-la kolodjuti, negde se pogresi i onda ispadne ovako smehotresna situacija.

vec sam pocheo pizdim ... ali ochigledno je nedoradjenost NPC-ova :)...
bitno je da ima reshenja :) ...

SP vs. MP framerate?

Igram kampanju i izuzetno sam zadovoljan kako mi igra radi sve na high (automatski je stavio) na 1440x900, pa me interesuje iz iskustva vas koji imate original, kakve (koliko gore) performanse mogu da ocekujem u multiplayer-u?

Pitam posto razmisljam da kupim original... I da, 64 player mape mi nisu imperativ, dakle bio bih zadovoljan kada bi 32 radio kao sp.

Poslednja izmena:
Igram kampanju i izuzetno sam zadovoljan kako mi igra radi sve na high (automatski je stavio) na 1440x900, pa me interesuje iz iskustva vas koji imate original, kakve (koliko gore) performanse mogu da ocekujem u multiplayer-u?

Pitam posto razmisljam da kupim original... I da, 64 player mape mi nisu imperativ, dakle bio bih zadovoljan kada bi 32 radio kao sp.
MP ti uvek "jede" 10-15 FPS-a vise nego SP.

Neverovatno kakvo je ovo njesra - lose skriptovan tunel pracen jos losije skriptovanim tunelom.
Kad dodje ono Defend Walkway nisam se popeo na stepeniste vec sam ulicom odsetao dok nisam udario u nevidljivi zid, onda sam se vratio i cim sam stao na stepeniste pojavilo su 20-ak plr-ovaca na istoj toj ulici. Zaklonih se iza stepenista i sacekah da skript odradi svoje, pa produzih.
Jedva igram 10 min u cugu, ne zato sto je tesko (ne da nije tesko nego je prelagano, i na hard nivou) vec zato sto ne valja ni pisiva boba.
Cist Miki Maus!

Primetio sam nešto zanimljivo na početku igre kada glavni lik treba da skoči na metro voz. Zvuk tog metro voza mi je bio veoma poznat i onda sam se setio odakle su ga maznuli. Taj zvuk proizvodi Eurostar voz velikih brzina na relaciji Pariz - London.:p

http://www.youtube.com/watch?v=202OIXv6MlI

Ova igra je sjajan primer kako vizuelan sepektakl moze da zamaskira uzasne gluposti. AI je TRAGICAN! Nebrojeno puta me je saborac bukvalno izgura iz zaklona pravo na liniju vatre zato sto je on tu video svoje mesto gde moze da se sakrije. Skripte su ... katastrofalne. Ne'do ti Bog da trcis ispred lika koga treba da pratis.
Steta. Ovaj naslov je mogao da potpuno obrise pod svakom CoD ******.

Zasto preporucujete coveku te fan-made changere, kad postoji oficijelni?
nick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?
Evo ovde menjas: http://www.origin.com/us/change-id :)
Ova igra je sjajan primer kako vizuelan sepektakl moze da zamaskira uzasne gluposti. AI je TRAGICAN! Nebrojeno puta me je saborac bukvalno izgura iz zaklona pravo na liniju vatre zato sto je on tu video svoje mesto gde moze da se sakrije. Skripte su ... katastrofalne. Ne'do ti Bog da trcis ispred lika koga treba da pratis.
Car ove igre je u multiplayeru, SP je tu cisto radi reda. ;)

Poslednja izmena:

Radi meni sa 2gb rama na 1366x768(lcd tv) automatski sve stavljeno na high. Ja posle iskombinovao medium podešavanja i gura i 64 mape,štucne tu i tamo *** ali gura.
Smanji dakle na m-h poigraj se malo sa opcijama i ići će sasvim solidno.

Poslednja izmena:
Radi meni sa 2gb rama na 1366x768(lcd tv) automatski sve stavljeno na high. Ja posle iskombinovao medium podešavanja i gura i 64 mape,štucne tu i tamo *** ali gura.
Smanji dakle na m-h poigraj se malo sa opcijama i ići će sasvim solidno.

Da nisi merio koliko fps-a ide?

Uh, morace onda ovo da se uzima koliko ja vidim :) Ja sam po "drami javnosti" ocekivao slideshow na jacem od medium, pa ne preorderovah...

Steta. Ovaj naslov je mogao da potpuno obrise pod svakom CoD ******.

Od nastanka ove franšize ovo je prvenstveno MP naslov,sve do BC2 SP nije ni postojao. Suditi o BF naslovu po SP kampanji je kao suditi o novom modelu lambordžinija po boji presvlaka i kvalitetu zvučnika. Mislim lepo je da se i to složi ali ne kupuješ ga zbog toga...valjda?

Daleko je ovo od onoga što bih ja kao hc BF igrač želeo ali ***...daj šta daš.

Da nisi merio koliko fps-a ide?

Nisam, nije mi bitno. Bio sam spreman na minimimum ako ustreba i da dokupim memorije čisto da pogura, ove performanse su mi došle kao jako lepo iznenađenje i fina ušteda :D

Radiće ti solidno sigurno, nema o čemu da brineš

,sve do BC2 SP nije ni postojao. Suditi o BF naslovu po SP kampanji je kao suditi o novom modelu lambordžinija po boji presvlaka i kvalitetu zvučnika. Mislim lepo je da se i to složi ali ne kupuješ ga zbog toga...valjda?

Daleko je ovo od onoga što bih ja kao hc BF igrač želeo ali ***...daj šta daš.

BC1 je imao SP kampanju, meni iskreno jedna od best FPS SP igara ever odigranih. BC2 SP mu nije ni blizu, mada je bolji od CODfield3 SP-a.

Da li neko može da propusti dekriptovani "bf3.exe" kroz HashMyFiles, ili bilo koji program koji izračunava hash vrednosti, i postuje rezultat? Naime, Avira mi posle dekriptovanja prijavljuje da pronalazi TR/PATCHED.GEN u ".exe-u". To je skoro sigurno lažna uzbuna, ali bih ipak da proverim.

Moje vrednosti za "bf3.exe" su:

MD5: b9f19db841d4ad7e7397b225a969f262

SHA1: 930054378ebdee696cdd6971dd6adbf92583ee0d

CRC32: 24a7c6ae

Gledajte pravo ispred sebe u caspian recimo i vidite fps u tom trenutku, a onda gledajte u zemlju i trcite hahahahahha dobicete +30fps :D

Hvala za ovaj info, koji su dogtagovi u pitanju...?
Da odgovorim samom sebi...ovaj jedan je u pitanju,nisu se bas pretrgli

2011-10-25224106.jpg

Ljudi da li se meni cini ili mi multi radi tecnije i gladje nego single player misije ?? Inace dosta bolje radi od bete , sve na ultra sem senki , AA off i ssao ukljucen od min 40 pa do 70 fps ali sam nasviranom 5850 na 970 mhz core i 3,7 cpu !!
Neverovatan je boost kad gpu kloknem na 970 mhz , oko 25% i vise dobijam na frejmazi... Sad jos da probamo cf i na konju sam

Probao danas i na [email protected] i na 9800 sve na medium radi hmmm dobro u avionu dok su misije bile FPS je bio 60 + sledeca misija ono preskakanje ograde itd 35 fps i minimum je negde oko 19 fps u akciji nije seckala ni u jednom momentu sto je ok. Dakle sve je na MID osim onog poslednjeg podesavanja to je na OFF i shadow je na High i iskreno senke u igri su mi nekako cudne kao da ih ima PREVISE(u zatvorenim prostorijama dok je napolju VRH ) :).

Poslednja izmena:
co-op je extra isto, poz

Nazad
Vrh Dno