Šta je novo?

Battlefield 3

Nema razlike u FPS-u kad stavim na medium i na high...

6850 OC 1000mhz, core i5 4ghz, sve na max u 16x10 prosek je oko 40fps, ume u nekim momentima da padne i na 20fps, ali to je samo sekundarno i desava se jednom u 15min. Vidi se da je igra gladna procesorske snage i rama pored graficke, jedna od retkih za koju je potrebno preko 4gb rama. Slazem se da grafika nije bas extra, ali texture su za svaku pohvalu.

Uopste nisam impresioniran grafikom, cak sta vise nakon svih onih videa sada kada stavim sve na ultra razocaran sam... :(

Ne bih da ispadnem pljuvac ali igra ima par propusta:
- neprijatelji padaju ko muve, bilo gde da ih pogodim, tako mi se barem cini (glup AI ja vec pomenuto)
- kad padnu i gledam u les, posle nekog vremena samo nestane, carolija :D
- LAMPE WTF!??? :wall:
Generalno mi se cini da u SP kampanji su pokusali da kopiraju COD, ali im nije bas uspelo, ali opet je mnooogo bolji nego SP prethodnog BF-a.

Jako mi se svidja preterano detaljna grafika, za to im skidam kapu. I sto igra i sa 20ak frejmova klizi (da, treba da sredim podesavanja :) )

All in all, ovo je MP igra, pa kad probam i taj deo, onda cu da sudim.

Evo mojih podesavanja i jednog screenshot-a.

Pogledajte zicanu "mrezu". Cak ni ne lici na 3D. :S:

Prilozi

• bf3 2011-10-25 15-01-44-17.jpg
    bf3 2011-10-25 15-01-44-17.jpg
    161.4 KB · Pregleda: 153
  • bf3 2011-10-25 15-01-33-48.jpg
    bf3 2011-10-25 15-01-33-48.jpg
    215.3 KB · Pregleda: 204
E ljudi,sta kazete vi na ovo....mislim da je slika sa battlelog foruma....?!

wuDCo.png

Poslednja izmena:
Ma to garant neki pakosnik hoce da uplasi ove nase drugare sto nisu mogli da izdrze do 27-og :p

Poslednja izmena:
Nisam ni ja mogao da izdrzim, pa sam skinuo narodnu verziju :d

A za MP se strpite jos par dana (bukvalno).

(Da ne bude zabune, kupio sam kljuc za bf3.)

ljudi je l' može neko da mi objasni kako da skinem preko origin-a? imam kod, skinuo sam origin... ali ovde ima samo do 59$ šta da radim?

Malo mi ovo if you found accused nejasno,jel ovo ako me uhvate ili ako me neko prijavi ,svakako u battlelog-u mi pise datum aktiviranja 24 oct. tako da je nelogicno da je, ako me uhvate..?

ljudi je l' može neko da mi objasni kako da skinem preko origin-a? imam kod, skinuo sam origin... ali ovde ima samo do 59$ šta da radim?

Ukoliko nisi kupovao igru preko Origina, a imas kod, klikni pri vrhu Origina gde su opcije (mislim da je oblik zupcanika, ili tako nesto, nisam kod kuce), i imas negde opciju add games ili add codes.

Poslednja izmena:
@kexi
U origin-u ides na redeem product code i tu ubaci key...

Malo mi ovo if you found accused nejasno,jel ovo ako me uhvate ili ako me neko prijavi ,svakako u battlelog-u mi pise datum aktiviranja 24 oct. tako da je nelogicno da je, ako me uhvate..?

Ne bih bas suvise analizirao znacenje reci EA support zaposlenih koji se verovatno javljaju iz Indije, mozes da vidis po tekstu da mu engleski nije jaca strana.

E ljudi,sta kazete vi na ovo....mislim da je slika sa battlelog foruma....?!

wuDCo.png
A i ovaj "you" je saban neki teski. Sta ga koj' moj pita,idi igraj ko covek sa ostalih 200k+ ljudi koji su isto odradili. Ovakvi su ostajali sami u ucionici kad je ceo razred bezao sa predavanja.
Igra razbija,treba joj dati nekih nedelju dana da se sve slegne i ima da se przi nista manje nego BF2 ili BC.Imam konfu koja moze da izgura sve na ultra u mojoj 16x10 rezoluciji ali ni ti napucani detalji aka "zicana ograda nije u full mambo 3D" nisu toliko bitni.Osecaj dobrog rokanja u ovom BF-u je na ultra>insane level-u.

Mene MP ne zanima, najzad sam naleteo na igru koja ne moze da na mojoj masini lepo radi na najjacim podesavanjima - eto meni razloga za zamenu grafike. Jedini problem je sto mi je na normal podesavanjima SP prelagan/bezveze. Prebacujem na hard uz aim assist off, pa da vidim da li ce me to naterati da otvaram kuciste.

Pa pazi u vezi EA supporta,juce je bila ova situacija......
1y1h7a.png

A danas ova druga prica....pffff
Ja sam aktivirao juce ,cepao MP celu noc i nastavicu,boli me bas.....

Nije los BF3, grafika je simpa, gtx580 tera sve na ultra/max/high.
Neprijatelji padaju od jednog hica skoro uvek na normal tezini.
Nisam ljubitelj FPS, igram ih retko, zato i nisam mnogo merodovan ali generalno je simpa :)

6850 OC 1000mhz, core i5 4ghz, sve na max u 16x10 prosek je oko 40fps, ume u nekim momentima da padne i na 20fps, ali to je samo sekundarno i desava se jednom u 15min. Vidi se da je igra gladna procesorske snage i rama pored graficke, jedna od retkih za koju je potrebno preko 4gb rama. Slazem se da grafika nije bas extra, ali texture su za svaku pohvalu.

To ti se desava zato sto imas 1GB vram-a verovatno, ne trazi tako jak procesor, meni leti sa Phenom II 955 na 3.5GHz, niti treba preko 4GB rama... Najvise trazi jaku graficku, i lepo skalira graficka overklokom u igri, bas je gpu zavisna...

Igra nema toliko propusta na svaki detalj se pazilo, igram na Hard, neprijatelj jeste malo gluplji i brze se ubija, mada na Hard posle 3-4 metka se gine, pa i jeste neki izazov...

Poslednja izmena:
Jel to postoji neka igra gde ne prave zicanu ogradu samo od tekstura, kad vec toliko 3pujete?

Mislim, zasto bi trosili poligone na takvu glupost...

Zna li neko kako skalira SLi igra. Pitam da bih znao da li da uzimam još jednu gtx460...

Igra je odlicna i bas dobro optimizovana,glatko radi,obzirom na efekte.Vidim da koristi i sva 4 jezgra-ma odlicno!

Ljudi sta je odlicno? Igra sa ovakvom grafikom? Najavljivano je kao revolucija u grafickom smislu a mi dobili igru istih zahteva kao Crysis a kud i kamo slabije grafike. :wall:

nick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?

misija: Operation Guillotine ( valjda dobro prepisano )
sekcija: clear blockade
podsekcija: flank enemies

znachi dovezemo se hamerima, kao da pomerimo cisternu,
borci za slobodu zveketnu rpg na istu, sve odleti u majchinu,
mrski agresori lete na sve strane ( da igramo kao agresori ... )
i sad treba da pratim nekog lika ...
ok pratim ga ja ... dodje do njega ... i nishta .. i nishta i nishta
i nishta.. i nishta... ;)
probao sam sam da idem da ih ``udarim sa boka`` ali kad ono
gore neka vrata koja nemogu otvorim solo :(
vratim se dole i opet cekam i cekam i cekam i nishta... argh!:(
probao sam da uchitam ponovo chekpoint ... nishta. isto :(
wtf!
ima neko ideju ?

nick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?

skini originIDChanger 10Kb.....ovo je za Origin nick,jel ti to treba..?

Nazad
Vrh Dno