ljudi je l' može neko da mi objasni kako da skinem preko origin-a? imam kod, skinuo sam origin... ali ovde ima samo do 59$ šta da radim?
Malo mi ovo if you found accused nejasno,jel ovo ako me uhvate ili ako me neko prijavi ,svakako u battlelog-u mi pise datum aktiviranja 24 oct. tako da je nelogicno da je, ako me uhvate..?
A i ovaj "you" je saban neki teski. Sta ga koj' moj pita,idi igraj ko covek sa ostalih 200k+ ljudi koji su isto odradili. Ovakvi su ostajali sami u ucionici kad je ceo razred bezao sa predavanja.E ljudi,sta kazete vi na ovo....mislim da je slika sa battlelog foruma....?!
![]()
@kexi
U origin-u ides na redeem product code i tu ubaci key...
Evo mojih podesavanja i jednog screenshot-a.
Pogledajte zicanu "mrezu". Cak ni ne lici na 3D. :S:
Evo mojih podesavanja i jednog screenshot-a.
Pogledajte zicanu "mrezu". Cak ni ne lici na 3D. :S:
6850 OC 1000mhz, core i5 4ghz, sve na max u 16x10 prosek je oko 40fps, ume u nekim momentima da padne i na 20fps, ali to je samo sekundarno i desava se jednom u 15min. Vidi se da je igra gladna procesorske snage i rama pored graficke, jedna od retkih za koju je potrebno preko 4gb rama. Slazem se da grafika nije bas extra, ali texture su za svaku pohvalu.
Zna li neko kako skalira SLi igra. Pitam da bih znao da li da uzimam još jednu gtx460...
Zna li neko kako skalira SLi igra. Pitam da bih znao da li da uzimam još jednu gtx460...
nick za bf3 će da mi bude kao user na origin-u? kako da promenim? još se be snalazim na originu... ima accound setings, ali tamo mogu da promenim samo pass.... kako da promenim user?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari