Šta je novo?

Battlefield 3

ja dobio dva mejla od sajta al jos nista od cd keya jel to tako treba ?

I ja se upisujem u klub dobitnika!Hvala Wahad-u!
Edit:A gde se nalazi kljuc?Takodje sam dobio dva mejla i jos mi pise kao da taj mejl mozda nije poslat od strane toga i toga!Uglavnom pise kao da je moja kupovina uspesno prosla...
Edit 2:Nasao sam ga!

Poslednja izmena:
poslao sam mu danas pp. ali nije nista odgovorio.... :D ajd' sad cu opet....

Svima je stigao key, samo kliknite da vam prikaže sliku u mailu ako ste na guglu ili gde već, ako ne vidite tako, idite na sajt pa na order history i videćete tu vaš ključ

wahad..... kako mogu da dodjem do kljuca?

edit: odgovorio je covek, hvala... ustra i meni stize key... :D

Poslednja izmena:
I ja se upisujem u klub dobitnika!Hvala Wahad-u!
Edit:A gde se nalazi kljuc?Takodje sam dobio dva mejla i jos mi pise kao da taj mejl mozda nije poslat od strane toga i toga!Uglavnom pise kao da je moja kupovina uspesno prosla...

Vrti tockic na misu do dole na onom jednom mail-u.

stiglo i meni,pa da se zahvalim Wahad-u...Ziv ti nama bio pa ako Bog da para jos za Skyrim i nista mi vise ne treba :D

Nema na čemu, svima :) drago mi je što su svi hepi

Nemojte tako, uvek će trebati nešto :p

Jes,vala da mi svi u zdravlju docekamo i BF4,(i da ga kupimo od wahada)pa onda cemo lako!

A sada da se otvori sampanjac!:party::beer::guitar:

Jedno pitanje, ce pomoci onaj raniji download bete od preko 3gb za skidanje pune verzije igre preko origina ili to moze da se brise?

Brise se

Sad se čeka preload!
Noćas posle ponoći ili...?

pre 27. u evropi

wahad-key stigao, cheers!

Eee blago vama.. bas mi se igra mp bf3 ali sam puko ko grcka.

Eee blago vama.. bas mi se igra mp bf3 ali sam puko ko grcka.

Pa brate....digni kredit...:D..shala naravno

On topik,vezano za nick-ove...vidim da ne moze kao BFBC da se stavljaju zagrade i razni simboli,konkretno mislim na [] () a vezano za clan name ,zasto su to izbacili...?

Koliko ja znam onaj user koji ti je u Origin-u taj ce biti i u igri!Ja sam moj promenuo i mislio sam da cu ponovo morati slati zahteve za prijatelje,ali sve je ostalo isto!

Nazad
Vrh Dno