Šta je novo?

Battlefield 3

Jedno pitanje, posto na originu kad se naracuju nema da se stavi srbija vec bosna i hercegovina tu u okolini, jel necu imati problema ako stavim Bosna ili mzoda Amerika :D?

Ja stavio Antigva i Barbuda i nema problema ;)

Brzina download-a je blesava ...

Krenuo je download :) nego ko ce da izdrzi jos 6. dana do pocetka igranja :(

meni skida full speed, kada već pričate o tome :). 750kbps...

500Kbps na 4Mbit :)

Definitivno ne pokazuje dobro...meni na 8Mbit-a pokazuje 2.0 MB/s i stoji zakucan na toj brzini :)

Mora da su pozajmili servere od NSA-a kad tako ide down :)

pa sve preko 24 na 21.5 na high, a koja rezolucija, pa bila bi pozeljna full hd, ili da gledam drugu grafiku?

Ja bih izdrzao jos par dana i video kako radi u praksi na toj grafi. Ipak nije malo ulaganje, jer sve ispod 6950 ili 560 Ti ne bi imalo smisla kupovati s obzirom da imas 6850.

Ja bih izdrzao jos par dana i video kako radi u praksi na toj grafi. Ipak nije malo ulaganje, jer sve ispod 6950 ili 560 Ti ne bi imalo smisla kupovati s obzirom da imas 6850.

mislio sam da uzmem 580 gtx....

edit: sta mislis, koliko bi dobio klokovanjem 6850?

mislio sam da uzmem 580 gtx....

edit: sta mislis, koliko bi dobio klokovanjem 6850?

Zavisi o kom kloku pricamo. Svakako BF3 izlazi za nedelju dana (narodna verzija će i ranije) tako da bolje sačekaj i uveri se sam kako ti radi pa sam proceni.

Zavrsen preload.

tumblr_l3wu2eM0sA1qa6wvao1_500.png

Sve sto ti se nudi instaliraj

jesam li zakasnio za preload(bem ti rodjendan)?

ako nisam,kako da skinem,posto nemam opciju "download" na originu...

Ima da se skine Limited edition jel to ujedno i najbolja da je cepim?

Aaaaaa ko da ceka jos par dana :( :d

battlefield3.jpg

Ovog puta mi nece biti potreban lekic :)
Ceka se da igra izadje zvanicno i da krenemo na bojno polje :D

Aaaaaa ko da ceka jos par dana :( :d

battlefield3.jpg

Sad nije ni 25-ti,a nece biti ni 28-mi,nego na kraju 27-mi!

Bilo mi smesno sinoc,ja skinuo igru i instalirao i kao pokrenuo,da mi napise ovo gore,kad su pocela pitanja(od mojih prijatelja) preko Origina:

Ti igras? Kako bre igras??? Kako si pokrenuo? Vidi ga igra!!Kako bre???

Umro sam od smeha.Onda sam morao svakom ponaosob da odgovorim da sam samo pokrenuo igru.Eto.:p

Poslednja izmena:
@ gorgilije
pa kako tamo pise 1h 27-og,sto znaci 26-og posle 12 u ponoc tj u 1h vec ce moci da se igra :laugh:

i daaa,jos samo 42 minuta i skinuo sam bf3..................................................i onda jos nekoliko dana i moci cu da upalim to sto sam jedva cekao da skinem:S:

Pa da,ali po ko zna kojoj vremenskoj zoni.

Evo stigao je jos jedan mejl od EA:

Dear Customer,

We recently sent you an email with details containing pre-load instructions for Battlefield 3. The game release date in those instructions refers to US Central Daylight Time.

For clarification, your local live date to begin playing the game is: October 28th, 2011.

Sincerely,
The Origin Team

Vrh Dno