ok ali sta dobijamo tom verzijom odnosno sta gubimo ? posto ocigledno da nije normalna verzija kako god pogledas![]()
Kako moze sa internet karticama?Koliko ja vidim moze samo preko PayPal-a!Zato su svi uplacivali Wahad-u na tekuci!Lanmi, vec sam ti rekao preko PM-a, moze tamo internet karticama. Malo proveri sajt bolje i videces.
To je bio pre-order (2100 dinara) a to vise ne vazi
I cak i da ti trazi vise od tih 2600 i dalje ti je najpovoljnija varijanta, sta se bunis?![]()
Pitanje je samo da li ce kod wahada biti pre order od origina..to bi bilo the best jer se dobija DLC
A zasto je meni rekao da je cena 2600 dinara a ne 2230 koliko izadje 30 dolara? Ne znam zasto postavljam pitanje ovde a ne njemu ?![]()
kanda ce moci da se rusi toranj u finalnoj verziji...extraaaa,bye bye snajperi mu hahahah
![]()
Meni odmor pocinje 25.10:d.Jos samo zenu negde da forward-ujem da me ne smara sa standardnim arsenalom " *ebao te komp,bacicu ga kroz prozor,jel' ti slusas mene uopste,..."
imam ja jedan savet,kazes ti njoj lepo "bolje da sedim kuci i igram battlefiled (igrice) nego da skitam po kafanama i ko zna kuda se vucaram" :smoke:
Na sta moja kaze, "znaci ja, posto se ne igram na kompu mogu da idem po kafanama i da se ko zna kuda vucaram?"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari