Šta je novo?

Battlefield 3

Pa tek je 12ti ???

Do 15. septembra.

Kontam ali se zezam malo ... Ma nije puno 2600 dindzi , verovatno cu preko njega uzeti samo jos skupljam lovu , nesto sam los sa parama ovih dana...

ok ali sta dobijamo tom verzijom odnosno sta gubimo ? posto ocigledno da nije normalna verzija kako god pogledas :)

Pitanje je samo da li ce kod wahada biti pre order od origina..to bi bilo the best jer se dobija DLC

SPECIAL OFFERS

Pre-load and Get Ready to Play at Launch

Pre-order the PC Digital version of Battlefield 3 Limited Edition through Origin to preload your game before it launches. Preloading insures means you can play the minute Battlefield 3 releases instead of waiting to install.
Physical Warfare Pack (Bonus item for PC Download purchases only)

Get physical with the help of some extra fire power.

Type 88 LMG with bipod
Flechette Ammo for DAO-12 Shotgun
Flash suppressor for SKS sniper rifle
Day 1 Access to the DAO-12 Shotgun
Back to Karkand Expansion Pack (included with the Limited Edition)
banner-karkand.jpg

This themed expansion pack includes:

Four Legendary Maps from Battlefield 2 re-imagined with Frostbite Technology
Classic Battlefield 2 Weapons and Vehicles
Unique Rewards, Achievements/Trophies, and more
Battlefield Play4Free Items (Origin Exclusive)
banner-play-free.jpg

870 Combat Shotgun
Beret

Caspian Rush ! Koliko vidim tu je BH sto u conq. nije slucaj .

Poslednja izmena:
Lanmi, vec sam ti rekao preko PM-a, moze tamo internet karticama. Malo proveri sajt bolje i videces.
Kako moze sa internet karticama?Koliko ja vidim moze samo preko PayPal-a!Zato su svi uplacivali Wahad-u na tekuci!

Koliko sam skontao on to uzima preko cdkeydiscount-a,a tamo je 20e,pa ne ocekujete valjda da covek radi za dzabe,a cima ga milion likova..u svakom slucaju se isplati ako neko hoce da igra od prvog dana..ja hocu,samo da navatam Wahada,covek je u haosu ocigledno :)

e taj DLC me samo buni,sta to znaci..da li mora dodatno da se plati download igre,ako nije ukljucen u ovu verziju koju kupujemo od Wahada..ili samo da download igre pocinje tek kad zvanicno puste igru,sto znaci igranje najverovatnije pocinje sutradan...

U okviru LE je uvrsten i DLC Map pack, dok u standardnoj verziji nije.Od Wahada, ako sam ga ja dobro razumeo, za 2600 din dobijas LE.

A zasto je meni rekao da je cena 2600 dinara a ne 2230 koliko izadje 30 dolara? Ne znam zasto postavljam pitanje ovde a ne njemu ? ;)

To nije LE :)

E a ovaj weapon pack je takva glupost... to se sve otključava kasnije u igri, glupost...

Poslednja izmena:
Covece kolko ce neprospavanih noci da bude... :)

24-og zavrsavam sa svim ispitima, a sledeceg dana izlazi BF3... milina! :)

Steta nema vise bete :( taman sam se osilio :D inace igrica je perverzno odlicna :D

Meni odmor pocinje 25.10:d.Jos samo zenu negde da forward-ujem da me ne smara sa standardnim arsenalom " *ebao te komp,bacicu ga kroz prozor,jel' ti slusas mene uopste,..."

imam ja jedan savet,kazes ti njoj lepo "bolje da sedim kuci i igram battlefiled (igrice) nego da skitam po kafanama i ko zna kuda se vucaram" :smoke:

Ma igra vredi svaki dinar, nece mi biti zao da dam i 50e ako toliko bude kostala :)

Uzeo sam 3 kljuca za mene i drugare na cdkey-u za 59.82e (sa 5% FB popustom)...skoro tacno 2000 po glavi. Ne znam do kada je ova cena aktuelna...

ima u jednoj domacoj kuci kljucevi za 3000 dinara,makar tako pise na sajtu...2000 je dzabaka...

Nazad
Vrh Dno