Šta je novo?

Battlefield 3

A da pitam, posto sam kupio i ja, jel mogu da aktiviram to iako jos nisam dobio bf3? cd key za bf3 dobijam u oktobru a za ovo sam vec dobio.

Izgleda da se vezuje za Origin account tako da upotrebi ga sa nalogom na kome planiras da ti bude igra i trebalo bi sve da sljaka :)

Uspeo sam uspesno :) Sad se ceka 28 oktobar :) I ako u medjuvremenu izadje jos neki dodatak za BF3 :D

Pazario sam i ja sa Erste internet karticom :D

Conquest
Availability: On all 9 maps
Players: 24/32 or 64 (Console/PC) znaci samo na ovome modu ce biti 64 igraca,a na rush modu 32 je max whyyyyyyyyyyyyyy:mad:

Zato što je suludo imati 64 igrača na tako malom prostoru. U Conquestu će se valjda rastrčati po mapi oko svih zastava, dok u Rushu svi su u blizini mcomma.

Upravo...

32 igrača na Metro mapi je bilo previše na drugoj deonici kada su svi u metrou, tj početak ******og metroa. ****no usko... imaš 3 uska prilaza i to je to, ako oni dobro pokriju, napadači su ******i.

Dodatno bi bilo surovo ako bi se neko našao pametan da upotrebi RPG na pešadiju. Sa nekoliko hitaca odoše svi ticketi. :)

Battlefield 3 Limited Edition (“Back to Karkand” DLC) - Kupljeno

Dodaci:
SPECACT Kit - Kupljeno
Dog Tag Pack - Kupljeno
Physical Warfare Pack - Nedostupno ZA SAD, nadam se :D A na wikipedi-i pise da ce biti besplatno nakon nekog vremena od izaska igre :p

I sve to za samo 25e :D
Jel ima jos nesto?
Ima sve da kupim vezano za BF3 :)
I ako mi se Black Ops mnogo vise svidjao nego BC2, BF3 me je opcinio u odnosu na MW3 koji ne znam ni da li cu igrati, SP sigurno ali MP tesko :D

Poslednja izmena:
Ludi ste svega mi :D da sam znao da imate svi toliko para za bacanja, digo bi cenu :D

Pare za bacanje? Pa da je sve ovo bilo preko 40e sumnjam da bi kupio, u tom slucaju bi verovatno odvojio samo za BF3.
I nisam mislio da u budcnosti ako dodaci budu 20e+ da cu ih kupim, vec ovako neke povoljne cene kao sto je ovaj za 4e :D

BF3 je jedina igra (mada jos nije izasla) koja po meni opravdava cenu i od 50e, tako da sve ispod toga je po meni eksta povoljno

Devet novih HQ screenshota mozete pogledati OVDE. ;)

Imam 1 pitanje.
Sta mislite da li ce vuci high detalje na 1920x1080p Full HD monitoru sa ovom konfom:
Graficka Kartica: ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 Powecolor
Procesor: Intel i5-750 2.67 GHz
Memorija: DIMM DDR3 2x2GB 1333MHz Patriot
Maticna Ploca: iP55 ASUS P7P55D
Windows 7 64bit :)

Ili da mozda menjam nesto ako skupim kes?

Kako sam cuo bice isto pored high i ultra detalji ali nisam siguran.
Za tvoju konfu nisam bas siguran dace ici sve na high i Full HD i mozda ce ti trebati jaca kartica za to uz obavezan klok procesora ;)
Mozda neka GTX570 ili AMD 6970

Jedno pitanje za SpecAct Kit:ako ga pazaris,da li onda mozes da imas dva razlicite kombinacije oruzja koje nosis za svaku klasu?Smara me u BC2 sto stalno moram da pazim sta nosim,dosta puta zamenim AT sa RPG-om ali mi ostane trace gun.Pa onda iskocim kao Rambo ispred mrskog neprijatelja i pocastim ga strelicom.

Ako nekoga interesuje SPECACT PACK i DOG TAG PACK (pre order bonus koji nama u Srbiji nije nikako bio dostupan): http://www.mmoga.com/EA-Games/Battlefield-3-SPECACT-Kit-Dog-Tag-Pack.html

Nakon placanja stize mailom za 5 minuta skenirana slika sa 2 serijska broja. Odradi se REDEEM preko Origina i to je to.

Provereno radi sa Visa Internet karticom.

Mislim da ga nisi dobro razumeo ne mozes imati po 2 puske , 2 pistolja , 2 cg-a itd od svega ide po jedna vrsta oruzja ali imas veci meni za podesavanje ili kako da se vec izrazim .
Ovako to otprilike izgleda :

Prilozi

• BFBC2Game 2011-09-16 14-23-11-05.jpg
    BFBC2Game 2011-09-16 14-23-11-05.jpg
    727.6 KB · Pregleda: 120
  • BFBC2Game 2011-09-16 14-23-22-55.jpg
    BFBC2Game 2011-09-16 14-23-22-55.jpg
    577.3 KB · Pregleda: 97
  • BFBC2Game 2011-09-16 14-23-26-60.jpg
    BFBC2Game 2011-09-16 14-23-26-60.jpg
    587.2 KB · Pregleda: 89
Jel moze neko da mi objasni zasto ja sa MSIafterburnerom ne mogu nikako da ukljucim OSD u BC2? Sve podesim i pojavi mi se samo fps... Izvinjavam se na off-u...

Mozda je javljeno, al ko preorderuje BF3 na Originu, dobija Dead Space 2 za dzabe. Now, that's an awesome deal.

[DS2 se nudi u dok "zalihe traju". Dunno why, prodaju digital verziju. :D ]

Poslednja izmena:
Mozda je javljeno, al ko preorderuje BF3 na Originu, dobija Dead Space 2 za dzabe. Now, that's an awesome deal.

Tamo negde posle alfe je bio još bolji dil. Izbor između Dead Space 2, Medal Of Honor ili Mass Effect 2. Ovako samo cimaju ljude koji su preorder odradili a nisu nista dobili lol

EDIT: Wow sta ovi izvukose iz onog matorog x360 hardvera. DICE su majstori svog zanata.

Poslednja izmena:
Imam sve igre :( i da sam preorderovao dobio bi ništaaaa....

Nazad
Vrh Dno